Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 14:51:18

Αποστολέας Θέμα: humor  (Αναγνώστηκε 324312 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

30 Σεπτεμβρίου 2010, 16:25:39
Απάντηση #225
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί

... στις στήλες των γυναικείων περιοδικών

Αγαπητέ Γιώργο,

Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου.
    Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση.

Μπορείς να με βοηθήσεις?
    Μαρία

———————————————————
    Αγαπητή Μαρία
    Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού.
    Ελπίζω να σε βοήθησα
    Γιώργος
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

1 Οκτωβρίου 2010, 12:19:19
Απάντηση #226
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Γραφική αναπαράσταση στο επισυναπτόμενο!
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

2 Οκτωβρίου 2010, 21:11:18
Απάντηση #227
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!!!!!!

Αγαπητό PC- Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition.... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.

AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:
Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το
Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη  που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'
Με εκτίμηση - Ο admin ZOIN

3 Οκτωβρίου 2010, 00:45:58
Απάντηση #228
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Επειδή κάτι μου θύμιζε είδα ότι το έχει αναρτήσει ο Διακομιστης παλιότερα

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

3 Οκτωβρίου 2010, 05:33:26
Απάντηση #229
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Άσχετο, αλλά αν θέλει κάποιος να εντρυφήσει στη γλώσσα των Ρομά που ζουν στη χώρα μας, ιδού ένα γλωσσάρι:
Προσέξτε ότι το νοσοκομείο λέγεται "σουκουμίους" και το ιατρείο "γιατρίους".
εμενα μου φανηκαν λιγο σαν καλαρντια!

3 Οκτωβρίου 2010, 11:02:01
Απάντηση #230
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Στο επισυναπτόμενο (αφού το ανοίξετε) υπάρχουν 5 ερωτήσεις.
Παρακαλώ απαντήστε τις , ελέγχοντας την ορθότητα των απαντήσεων :)
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

6 Οκτωβρίου 2010, 00:04:30
Απάντηση #231
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα (γυμνάσιο Αθήνας)

Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά (γυμνάσιο Πάτρας)

Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)...

Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν, γιατί οι Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό (γυμνάσιο Αθήνας)

Την Οδύσσεια της έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης. (γυμνάσιο Λαμίας)

Η Παραφίνη ήτανε η θεά που προστάτευε τα Χερουφίμια και τα Σεραφίμια. (γυμνάσιο Κορίνθου)

Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν δεξιά-αριστερά στο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα Χερουβίμ χερούβιζαν (δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (αριστερό πέταγμα). Στην ανάγκη υπήρχαν και τα Πτερουβίμ για πέταγμα κατευθείαν στη μέση.
(απ'το ίδιο διαγώνισμα Θρησκευτικών, γυμνάσιο Κορίνθου)

Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι. (γυμνάσιο Αθήνας)

Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε (γυμνάσιο Καλαμάτας)

Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι (γυμνάσιο Κορίνθου)

Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ. με δυο έννοιες. Μια όταν είναισε ηφαίστειο  και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο. (γυμνάσιο Αθήνας)

Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει. (γυμνάσιο Κορίνθου)

Οι βηταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες.. (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (λύκειο Ξάνθης)

Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να. (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες. (γυμνάσιο Αθήνας)

Ερώτηση: "Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;" Απάντηση: "Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις εικόνες. Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες". (γυμνάσιο Αθήνας)

"Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ". (γυμνάσιο Αργοστολίου)

"Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες". (γραπτό υποψηφίου για την Σχολή Αστυνομίας)
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

14 Οκτωβρίου 2010, 12:50:02
Απάντηση #232
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Η σωστή φορολογική συνέιδηση! (στο επισυναπτόμενο)
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

14 Οκτωβρίου 2010, 22:47:52
Απάντηση #233
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Η σωστή φορολογική συνέιδηση! (στο επισυναπτόμενο)

Φυσικα και ΔΕΝ ειναι αυθεντικο σποτ του Υπουργειου!διοτι αν ειναι ( ! ) αφηνει να εννοηθουν πολλα για την μελλοντικη μας τυχη!!

19 Οκτωβρίου 2010, 22:57:44
Απάντηση #234
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Όχι ρε π..... μου!!!
Η συνέχεια στο επισυναπτόμενο αρχείο winRAR
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

23 Οκτωβρίου 2010, 12:57:14
Απάντηση #235
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Ανέκδοτα με πηγάδια

Tρεις φίλοι φαρμακοποιοί φορτωμένοι με σακούλες γεμάτες φάρμακα, ψάχνουν πηγάδι για να τις αδειάσουν. Μια ομάδα σπηλαιολόγων, τους εντοπίζει από μακριά, και ξεκινά να τους πιάσει επί τω έργω. Οι φαρμακοποιοί τους αντιλαμβάνονται, και για να κρυφτούν, πηδούν μέσα σε ένα πηγάδι που βρίσκουν μπροστά τους.
Φτάνουν οι σπηλαιολόγοι στο πηγάδι, κοιτούν δεξιά - αριστερά, δεν βλέπουν κανένα. Ένας σπηλαιολόγος την ψυλλιάστηκε τη δουλειά και πλησιάζει στο πηγάδι και φωνάζει:
- Λες να είναι εδώ;
Οι φαρμακοποιοί τώρα που είναι μέσα στο πηγάδι, κάνουν δήθεν αντίλαλο.
- Λες να είναι εδώωωω.... Λες να είναι εδώωωω....
Ένας άλλος σπηλαιολόγος πλησιάζει κι αυτός το πηγάδι και λέει:
- Μήπως πήγαν κατά τα βουνά;
Για να ακούσει τις φωνές των φαρμακοποιών από το βάθος του πηγαδιού:
- Μήπως πήγαν κατά τα βουνάααα… Μήπως πήγαν κατά τα βουνάααα…
Ένας τρίτος σπηλαιολόγος, φωνάζει στους άλλους πάνω από το πηγάδι:
- Ας ρίξουμε μια κοτρώνα να δούμε πόσο βαθύ είναι.
Οπότε οι φαρμακοποιοί μας μέσα από το πηγάδι:
- Πήγαν κατά τα βουνάααα... Πήγαν κατά τα βουνάαααα...

« Τελευταία τροποποίηση: 23 Οκτωβρίου 2010, 22:51:00 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

23 Οκτωβρίου 2010, 23:23:10
Απάντηση #236
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Τι περιεχομενο θα εχει το επομενο βιντεο της τζουλιας;

-Καθαρα σεξοεκπαιδευτικο...ξερετε τωρα..χωρις πολλη..λαγνεια,επιστημονικη ορολογια,,ψυχρες απεικονισεις σκηνων κλπ

-Γιατι ομως;

-Εμ..τοσοι καθηγητες/τριες εκφραζονται σαν πορνοσταρ στο μαθημα τους,να μην εκφραστει και αυτη σαν καθηγητρια στο βιντεο της;

(μετα τους φαρμακοποιους πηραν σειρα και οι καθηγηταδες..σωστος;)

και αλλο ενα

Τελικα βρεθηκε λυση για την επιτηρηση των μαθητων στις καταληψεις:
οι καθηγητες θα εφημερευουνε μετα τη ληξη του ωραριου τους οπως ακριβως οι γιατροι!

Γιατι ομως ΔΕΝ θα εφαρμοστει αυτο;
-διοτι οι καθηγητες θα παρουν θαρρος και θα ζηταν να διδασκουν σαν τους γιατρους:δλδ ενα εναν μαθητη τη φορα!!

και ενα τριτο "της στιγμης"

γιατι οι δασκαλοι/καθηγητες και οι γιατροι δουλευουν με τον ακριβως ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΤΡΟΠΟ;

-μα ειναι απλο:

οι δασκαλοι ασχολουνται με το μυαλο των μαθητων αλλα τρεμουν μην τους κανει χαλσστρα το σωμα (πχ μην χτυπησουν,μην πεσουν,μην φυγουν απο το σχολειο αντικανονικα,μην καουν στο εργαστηριο,μη μη)

ενω οι γιατροι ασχολουνται (πλην ψυχιατρων) με το σωμα των πελατων αλλα τρεμουν μην τους κανει χαλαστρα το μυαλο (μην παθει κανα τραλαλα απο την αγωνια,μην παθει υποβολη απο κανα συναρρωστο,μην παρει κανα φαρμακο ιδια προωτοβουλια..μην μπει στο ιντερνετ για αυτοθεραπεια κλπ)

« Τελευταία τροποποίηση: 23 Οκτωβρίου 2010, 23:34:31 από Δημήτριος »

26 Οκτωβρίου 2010, 00:34:27
Απάντηση #237
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
  Επινοήσεις των τσιγγάνων στο φωτογραφικό άλμπουμ μεσα στο επισυναπτόμενο αρχείο.
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

29 Οκτωβρίου 2010, 15:59:25
Απάντηση #238
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Τηλεφωνήτρια: "Pizza Hut, καλησπέρα σας."
Πελάτης : "Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία."
Τηλεφωνήτρια : "Θα μπορούσα να έχω τον ΕΑΤ σας, παρακαλώ;"
Πελάτης : "Τον Εθνικό Αριθμό Ταυτοποίησής μου (National ID
Number), ναι, μια στιγμή, ορίστε, είναι ο 6102049998-45-54610."
Τηλεφωνήτρια: "Ευχαριστώ, κύριε Sheehan. Λοιπόν η διεύθυνσή σας είναι 1742 Meadowland Drive, και ο αριθμός τηλεφώνου σας 494-2366. Το επαγγελματικό τηλέφωνό σας στην Lincoln Insurance είναι 745-2302 και ο αριθμός του κινητού σας 266-2566. Από ποιον αριθμό καλείτε ;"
Πελάτης : "Εεε; Είμαι στο σπίτι. Από πού τις βγάζετε όλες αυτές τις πληροφορίες;"
Τηλεφωνήτρια: "Είμαστε συνδεδεμένοι με το σύστημα, κύριε."
Πελάτης : (Στεναγμός) "Α μάλιστα ! Θα ήθελα δύο σπέσιαλ πίτσες με ζαμπόν,μπέικον. ..."
Τηλεφωνήτρια: "Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα, κύριε."
Πελάτης : "Α μπα;"
Τηλεφωνήτρια: "Σύμφωνα με τον ιατρικό σας φάκελο, υποφέρετε από υπέρταση και το επίπεδο της χοληστερόλης σας είναι υψηλό. Η ασφάλεια περίθαλψης που έχετε σας απαγορεύει μια τόσο επικίνδυνη για την υγεία σας επιλογή."
Πελάτης : "Αϊ ! Τι μου προτείνετε λοιπόν; "
Τηλεφωνήτρια: "Μπορείτε ν α δοκιμάσετε την Πίτσα Λάιτ με γιαούρτι σόγιας. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ."
Πελάτης : "Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μου αρέσει αυτή η πίτσα; "
Τηλεφωνήτρια: "Συμβουλευτήκατε τις 'Νόστιμες συνταγές με σόγια' στη βιβλιοθήκη της περιοχής σας την περασμένη εβδομάδα, κύριε. Εξ ου και η πρόταση μου."
Πελάτης : "Καλά, εντάξει. Δώστε μου δυο, οικογενειακό μέγεθος. Τι οφείλω;"
Τηλεφωνήτρια: "Πραγματική ευκαιρί α για σας, τη σύζυγό σας και τα τέσσερα παιδιά σας, κύριε. Οφεί λετε 49,99 $."
Πελάτης : "Να σας δώσω τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας."
Τηλεφωνήτρια: "Λυπάμαι, κύριε, αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να πληρώσετε μετρητοίς.. Το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας έχει υπερβεί το όριο ".
Πελάτης : "Θα πάω να βγάλω μετρητά από το μηχάνημα προτού έρθει ο υπάλληλός σας."
Τηλεφωνήτρια: "Ούτε αυτό είναι δυνατόν, κύριε. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι ακάλυπτος."
Πελάτης : "Να μη σας ενδιαφέρει. Εσείς στείλτε μου τις πίτσες. Θα έχω τα μετρητά. Πόσην ώρα θα πάρει; "
Τηλεφωνήτρια: "Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση, κύριε. Θα είναι στο σπίτι σας σε 45 λεπτά περίπου. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να έρθετε να τις πάρετε, αφού βγάλετε τα μετρητά, αλλά η μεταφορά πίτσας με μοτοσυκλέτα είναι τουλάχιστον ακροβασία. "
Πελάτης : "Πού στο διάολο ξέρετε ότι έχω μηχανή;"
Τηλεφωνήτρια : "Βλέπω εδώ ότι επειδή δεν καταβάλατε ε μπρόθεσμα τις δόσεις, το αυτοκίνητό σας έχει κατασχεθεί. Αλλά η Χάρλεϊ έχει εξοφληθεί, οπότε απλώς συνεπέρανα ότι θα την χρησιμοποιούσατε.."
Πελάτης : "@#%/$@&?#!$*#@&$%^&*΄
Τηλεφωνήτρια : "Σας συμβουλεύω να παραμείνετε κόσμιος, κύριε. Έχετε ήδη καταδικαστεί τον Ιούλιο του 2006 για προσβολή οργάνου της τάξεως."
Πελάτης : (Άφωνος)
Τηλεφωνήτρια : "Κάτι άλλο κύριε;"
Πελάτης : "Όχι τίποτα. Α ναι, μην ξεχάσετε τα δυο λίτρα δωρεάν Κόκα Κόλα μαζί με τις πίτσες, σύμφωνα με τη διαφήμισή σας."
Τηλεφωνήτρια : "Λυπάμαι, κύριε, αλλά υπάρχει ρήτρα στη διαφήμισή μας που μας απαγορεύει να προσφέρουμε δωρεάν αναψυκτικά σε διαβητικούς" ...

29 Οκτωβρίου 2010, 23:51:30
Απάντηση #239
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Λέξεις κλειδιά: χιούμορ ανέκδοτα