Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 08:16:02

Αποστολέας Θέμα: humor  (Αναγνώστηκε 324288 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

8 Δεκεμβρίου 2011, 12:39:41
Απάντηση #315
Αποσυνδεδεμένος

alfie

Διδακτικό ανεκδοτάκι...

Τρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας - πέθαναν και πήγαν στον Παράδεισο.

Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα.

- Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου.
- Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να τη βάψεις;

- 600 ευρώ, λέει ο Αλβανός.
- 600; Πώς τα λογάριασες;
- Nα: 400 για μένα και 200 τα υλικά.

- Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις;
- 900 ευρώ: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.

- Και εσύ, λέει του Έλληνα, πόσα θέλεις;
- 3.000 ευρώ Άγιε Πέτρο
- 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες;
- Άγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν.
Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Έλληνας του ψιθυρίζει:

Άκουσε : 1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στον Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα.

23 Ιανουαρίου 2012, 21:16:16
Απάντηση #316
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator

27 Ιανουαρίου 2012, 13:13:18
Απάντηση #317
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Αλγόριθμος επιλογής ιατρικής ειδικότητας
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

27 Ιανουαρίου 2012, 19:42:10
Απάντηση #318
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Διάβασα στα Πρακτικά Συνάντησης Πολιτικής Ηγεσίας ΥΥΚΑ με τους ιδιοκτήτες φαρμακευτικών εταιρειών (στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) ένα ανεκδοτάκι του αγαπητού υπουργού Λ. που δεδομένου των χρημάτων που μας χρωστάν τα ταμεία μάλλον είναι διδακτικό. Προσωπικά δεν το ήξερα... Το παραθέτω:
ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Όταν κατέβασα το Ασφαλιστικό στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο και τελείωσα, ήταν ένα Ασφαλιστικό πάρα πολύ δύσκολο. Έκλεισα την ομιλία μου με ένα ανέκδοτο: Η Σάρα βλέπει τον Αβραάμ ανήσυχο και τον ρωτά «Γιατί δεν κοιμάσαι;» και λέει «Ήταν η τελευταία μέρα σήμερα για να δώσω στο Ισαάκ 3.000 ευρώ που του χρωστούσα και δεν τα έχω. Τι θα του πω αύριο;» λέει η Σάρα «Γι’ αυτό δεν κοιμάσαι; Περίμενε». Ανοίγει το μπαλκόνι λέει «Ισαάκ – Ισαάκ» βγαίνει ο Ισαάκ στο μπαλκόνι λέει «Τι είναι Σάρα;» απαντάει η άλλη «Τα 3 χιλιάρικα που σου χρωστάει ο Αβραάμ δεν έχει να στα δώσει» και κλείνει το παντζούρι. Γυρίζει στο σύζυγό της και του λέει: «Τώρα κοιμήσου εσύ, εκείνος δεν θα κοιμάται»!

Εμείς σίγουρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

29 Ιανουαρίου 2012, 12:20:22
Απάντηση #319
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Εικόνες με χιούμορ....
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

29 Φεβρουαρίου 2012, 22:13:07
Απάντηση #320
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Δεν κόβεται το ρημάδι το τσιγάρο λέμε!

29 Φεβρουαρίου 2012, 23:51:07
Απάντηση #321
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
   Μπαινει ενας τυπος σε ενα Pet Shop:
- Γεια σας, θελω να αγορασω ενα παραξενο ζωο..
- Ε, εχουμε εναν παπαγαλο που μιλαει ελληνικα, του λεει ο υπαλληλος.
- Ναι, σιγα, αυτο το εχουν ολοι.. εγω σου λεω θελω κατι το παραξενο.
- Εεε, εχουμε και μια σαρανταποδαρουσα που καταλαβαίνει και μιλαει ελληνικά.
- Σοβαρά μιλας; Αυτό μάλιστα, είναι παράξενο ζώο, λεει ο τυπος, θα την παρω.

Την αγοραζει τελος παντων, παει σπιτι, την βαζει σε μια γυαλα, βαζει νερό, φαγητό, και αλλα διαφορα και παει και αραζει.

Σε καποια φαση τον παιρνει τηλεφωνο ενας φιλος του και κανονιζουν να πανε για μπυρες. Οποτε εκει που ετοιμαζοταν ο τυπος, σκέφτεται να δοκιμάσει την "καινούρια αγορά" που έκανε και γυρναει στην σαρανταποδαρουσα και της λεει:

- Θα παω για μπυρες, θα 'ρθεις;;;
Τιποτα η σαρανταποδαρουσα.

Μετα απο λιγο, ξανα:
Ξανα, τιποτα η σαρανταποδαρουσα.

Περναει λιγη ωρα ακομα, και της ξαναλεει:
Ξανα, τιποτα η σαρανταποδαρουσα.

Μπά, με κορόϊδεψε ο πωλητής, σκέπτεται, τζάμπα τα λεφτά που έδωσα.

Εχει ετοιμαστει και ειναι κοντα στην εξώπορτα για να βγεί, αλλά καλού-κακού κανει μια τελευταία δοκιμή:

Και η σαρανταποδαρουσα:
- Σ' ΑΚΟΥΣΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝΩ.
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

3 Μαρτίου 2012, 08:58:28
Απάντηση #322
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Αφιερωμενο στους παντρεμενους...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

3 Μαρτίου 2012, 18:18:06
Απάντηση #323
Αποσυνδεδεμένος

carlita

Οι New York Times πριν λίγο καιρό δημοσίευσαν την επιστολή μιας γιαγιάς 96 ετών (!) που απευθυνόταν στον διευθυντή της τράπεζας με την οποία συνεργαζόταν...
.

Θα διαπιστώσετε ότι η Αμερικάνα γιαγιά και χιούμορ διαθέτει και εξυπνάδα και αν μη τι άλλο μας βάζει ...ιδέες.

«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα να πληρώσω τον υδραυλικό τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, δεν πρέπει να πέρασαν ούτε 3 νανοδευτερόλεπτα μεταξύ του σφραγίσματος της επιταγής μου και της αυτόματης κατάθεσης της σύνταξής μου από το δημόσιο!

Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω και για το πρόστιμο των 30 δολαρίων που χρεώσατε το λογαριασμό μου ως πέναλτι για την ταλαιπωρία που προκάλεσα στην Τράπεζά σας. Η ευγνωμοσύνη μου ξεχειλίζει κυρίως γιατί με κάνατε να ξανασκεφτώ τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζω τα οικονομικά μου.

Έχω προσέξει πως κάθε φορά που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας η μόνη μου παρηγοριά είναι η απρόσωπη και ασύμφορη οντότητα που έχει γίνει η Τράπεζά σας.

Από εδώ και στο εξής, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, θα κάνω τις συνδιαλλαγές μου μαζί σας προσωπικώς.

Οι πληρωμές της υποθήκης και του δανείου μου δε θα γίνονται αυτόματα, αλλά θα φτάνουν στην Τράπεζά σας με επιταγή στο όνομα ενός υπαλλήλου, που θα ορίσετε εσείς. Να θυμάστε πως είναι αδίκημα να ανοιχτεί η αλληλογραφία που θα περιέχει την επιταγή από κάποιον άλλον και όχι από τον παραλήπτη.

Σας επισυνάπτω την αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσει ο υπάλληλος που θα ορίσετε. Σας ζητώ συγγνώμη για το 8σελιδο μέγεθός της, αλλά θα πρέπει να γνωρίζω γι' αυτόν όσα γνωρίζει η Τράπεζά σας για μένα.

Σημειώστε πως όλες οι πληροφορίες που αφορούν το ιατρικό ιστορικό του θα πρέπει να υπογραφούν από το αρμόδιο Υγειονομικό τμήμα, ενώ και οι πληροφορίες για τα οικονομικά του θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα θεωρημένα αντίγραφα-ντοκουμέντα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδώσω ένα PIN, τον οποίο θα χρησιμοποιεί ο υπάλληλός σας στις συναλλαγές μαζί μου.

Λυπάμαι, αλλά δε θα είναι μικρότερο από 28 νούμερα - τόσα είναι και τα νούμερα που πληκτρολογώ κάθε φορά που καλώ το telephone banking και πρέπει να συνδεθώ με το λογαριασμό μου. Κι επειδή, όπως λένε, η μίμηση είναι η υπέρτατη κολακεία, επιτρέψτε μου να σας αντιγράψω!
Επιτρέψτε μου επίσης να σας γνωστοποιήσω και τα ακόλουθα. Όταν θα μου τηλεφωνείτε, θα πατάτε τα ακόλουθα κουμπιά:

1: Για να κλείσετε ραντεβού να με δείτε.

2: Για να με ρωτήσετε για μια πληρωμή που δεν έγινε.

3: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο σαλόνι σε περίπτωση που είμαι εκεί.

4: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην κρεβατοκάμαρα σε περίπτωση που κοιμάμαι.

5: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην τουαλέτα σε περίπτωση που με καλεί η φύση..

6: Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο κινητό μου σε περίπτωση που λείπω από το σπίτι.

7: Για να στείλετε e-mail στον υπολογιστή μου, απαιτείται ένας μυστικός κωδικός, ο οποίος και θα σας αποσταλεί εν ευθέτω χρόνω.

8: Για να επιστρέψετε στο κύριο μενού και να ξανακούσετε τις επιλογές 1-7.

9: Για να διατυπώσετε κάποιο αίτημα ή παράπονο. Κατόπιν θα μπείτε σε αναμονή ανάλογα με την πληρότητα του αυτόματου τηλεφωνητή μου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος θα παίζει χαλαρωτική μουσική.

Αν, ωστόσο, χρειαστεί να περιμένετε πολύ, λυπάμαι, αλλά ακολουθώντας και πάλι το παράδειγμά

σας, θα πρέπει να σας χρεώσω με ένα ποσό για τη διαδικασία.

Κλείνοντας, σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο και λιγότερο κερδοφόρο νέο έτος.

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.
Albert Einstein

9 Μαρτίου 2012, 21:26:44
Απάντηση #324
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

καλό;

23 Μαρτίου 2012, 14:54:16
Απάντηση #325
Αποσυνδεδεμένος

carlita

Ο Παπανδρέου στο Καρναβάλι της Βαλένθια

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.
Albert Einstein

30 Μαρτίου 2012, 00:43:08
Απάντηση #326
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

8 Απριλίου 2012, 22:07:37
Απάντηση #327
Αποσυνδεδεμένος

Γ Παπαγεωργίου

Παγκόσμιο συνέδριο οφθαλμολογίας  2012...

Αμερικανός Καθηγήτης: Θεραπεύσαμε 36 τυφλούς με αυτόλογη μεταμόσχευση επιθηλιακών κυττάρων. (Χειροκροτήματα Πολλά)

Γερμανός Καθηγητής: Θεραπεύσαμε 112 τυφλούς με χρήση βλαστοκυττάρων (Όρθιο Χειροκρότημα).

Έλληνας Καθηγητής: Θεραπεύσαμε 36.000 τυφλούς Απλώς με μία Απογραφή. (Πρώτο Βραβείο).

10 Απριλίου 2012, 15:55:39
Απάντηση #328
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

30 Απριλίου 2012, 15:15:44
Απάντηση #329
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Ο Τσοχατζόπουλος κάνει περιοδεία το 2000. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:

- Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας…
- Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμένα…

Αφού ακούει διάφορα τέτοια τους λέει: - Μην ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.

Μπαίνει στην μερσεντές και πάει στον επόμενο σταθμό, στις τοπικές φυλακές. Ακούει και εκεί πολλά παράπονα:

- Κύριε υπουργέ, θέλουμε καλύτερο φαγητό, περισσότερα κλινοσκεπάσματα, πιο πολύ προσωπικό γιατί δεν επαρκούμε…
- Θα γίνουν όλα όσα ζητάτε, μην ανησυχείτε.

Μπαίνει στην Μερσεντές και καθώς φεύγουν αρχίζει να δίνει οδηγίες στον γραμματέα του:

- Λοιπόν, Κωστάκη. Στο σχολείο στείλε ένα συνεργείο να μπαλώσει μερικές τρύπες, και να βάλει μερικά τζάμια, αλλά τίποτε άλλο.

Μετά στείλε ένα συνεργείο στις φυλακές να φτιάξει: πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, αίθουσα για διασκέδαση με 50άρα τηλεόραση, φλίπερ…

Μένει κάγκελο ο γραμματέας: - Μα κύριε υπουργέ, τι είναι αυτά που λέτε;

Και απαντά ο Τσοχατζόπουλος:
- Κοίτα Κωστάκη. Σχολείο πήγαμε και δεν θα ξαναπάμε. Στην φυλακή όμως δεν ξέρεις πότε θα μπούμε… Κατάλαβες;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά: χιούμορ ανέκδοτα