Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 07:42:15

Αποστολέας Θέμα: humor  (Αναγνώστηκε 324286 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

30 Απριλίου 2012, 23:51:30
Απάντηση #330
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

In hotel New dream Ο ..Λιακομιχάλης
με τον κουνιαδο του και την Ελεν
ΙN hotel new dream συνιδιοκτητες
απ τις 26 οι μπλογκερ τα λεν

« Τελευταία τροποποίηση: 30 Απριλίου 2012, 23:56:55 από Δημήτριος »

20 Ιουνίου 2012, 13:19:25
Απάντηση #331
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Γερμανία - Ελλάδα :  0 - 1

Not a valid youtube URL
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

25 Ιουνίου 2012, 02:31:25
Απάντηση #332
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Ποσοστό ρεκορ της ΧΑ στις εκλογές της 17-6-2012

Νομός     (Μιχα)Λ(ολι)ακωνιας 10,87 %

Καποδίστριος Δήμος   Φα(σιστ)άριδος 15,88 %

3 Σεπτεμβρίου 2012, 15:10:12
Απάντηση #333
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
-Ναι γεια σας! ΕΟΠΥΥ εκει??
-Βεβαιως!
-Θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου, αλλα δεν ξερω τι γιατρος χρειαζεται για το προβλημα μου!
-Ποιο ειναι το προβλημα σας, για να σας βοηθησουμε??
-Να μωρε...τ' αρχίδια μου εχουν γινει τοσα!
-Απο τι?
-Απο τις κωλοδιαφημισεις σας ολη τη μερα στην τηλεοραση!
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

7 Σεπτεμβρίου 2012, 23:28:57
Απάντηση #334
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Φαντάρος αγνώστων λοιπών στοιχείων ξεκίνησε τον Μάρτιο... να μοιράζεται στο twitter όλο όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της θητείας του.
"Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα" τουιτάρει ο άγνωστος στρατιώτης και θα γράφει μέχρι να απολυθεί. Δείτε μερικά απʼ τα ξεκαρδιστικά κυνικά και μελαγχολικά διαυγή tweets του:

- Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, που αν μπουκάρουν εχθροί το πρωί από την κεντρική πύλη, εμείς θα το μάθουμε από τις ειδήσεις των 8.

- Σήμερα μάθαμε να στρώνουμε κρεβάτια στρατιωτικά. Ήταν τα 30 πιο άσχημα χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου. Κι έχω παρακολουθήσει και κέρλινγκ.

- Μεγαλύτερος φόβος και απ' το να ξεμείνεις από σφαίρες στον πόλεμο είναι να ξεμείνεις από μπαταρία κινητού στο «Γερμανικό».

- Παραδόξως η πρώτη μας βολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν σκοτώθηκε κανείς μας.

- Αν συνεχιστεί κι άλλο η οικονομική κρίση, στο πεδίο βολής θα σχηματίζουμε όπλο με τα χέρια μας και θα φωνάζουμε «πιίου-πίου».

- Αν ήξεραν οι μαμάδες τι φαΐ πετάμε στο στρατό, δεν θα τολμούσαν ποτέ να πούνε την ιστορία με τα πεινασμένα παιδάκια στην Αφρική.

- Κάποιοι επιλοχίες μας είναι τόσο ταγάρια, που θα φοβόμουν να τους αναθέσω ακόμα και τη διοίκηση του στρατού των playmobil μου.

- Όσο χαζός και αν είσαι, στον στρατό αν έχεις γυαλισμένα άρβυλα και χτυπάς σωστά προσοχή είσαι ένας μικρός επιστήμονας.

- Αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι σε άδεια απ' τον στρατό από το γεγονός ότι είμαι σε κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους και κανείς δεν κλάνει.

- Ο ταξίαρχος μας προέτρεψε να τρώμε γερό πρωινό. Το άκουσαν αυτό το βουτυράκι και η μία μαρμελαδίτσα που δικαιούμαστε και πέθαναν στα γέλια.

- Είμαι πλέον σίγουρος ότι όλες τις διαδικασίες στον στρατό τις σχεδιάζει μια επιτροπή που αποτελείται από άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.

- Αν πεις «να 'χαμε ένα σάντουιτς με καλαμάκι και λίγο κασέρι» μπροστά σ' έναν Σαλονικιό κι έναν Αθηναίο, θα μαλώνουν μέχρι να λήξει η θητεία τους.

- Η συντήρηση των οχημάτων γίνεται με το παραδοσιακό σύστημα «ανοίγω καπό, κοιτάω χωρίς να καταλαβαίνω Χριστό και σχολιάζω "όλα φαίνονται οk".

- Απ' ό,τι έχω καταλάβει, σε περίπτωση πόλεμου θα 'μαι ο κομπάρσος σε ταινία δράσης που σκοτώνεται στο πεντάλεπτο, χωρίς να μάθουμε καν το όνομά του.

- Η μονή πολιτική συζήτηση που έχει λογικά επιχειρήματα στον στρατό είναι η διαμάχη για το αν η Ράπτη είναι καλύτερη γκόμενα απ' την Καϊλή.

- Τέλειωσε η στρατιωτική μας εκπαίδευση, που σημαίνει ότι αποκτήσαμε το δικαίωμα να βλέπουμε πολεμικές σκηνές και να λέμε «σιγά το πράγμα».

- Κάθε φορά που βιώνω ένα deja-vu φρικάρω στη σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μ' έχουν πιάσει κορόιδο και να έχω ξαναπάει στρατό.

- Σύμφωνα με την άσκηση ετοιμότητας, σε περίπτωση συναγερμού φορτωνόμαστε τα πάντα και προσευχόμαστε να έχουμε δεχτεί επίθεση απ' το Λιχτενστάιν.

- Κάθε φορά που ακούω για το Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου φαντάζομαι κάποιον φαντάρο σ' ένα γραφείο να παίζει τάβλι μέσω ίντερνετ μ' έναν Τούρκο.

- Τρίτη μέρα νυχτερινών πολεμικών ασκήσεων εκτός στρατοπέδου και δεν πιάστηκε κανένας μας αιχμάλωτος. Το λες και επιτυχία.

- Απογευματινή πορεία μέσα από πλατεία χωριού. Τρομοκρατημένες οι γιαγιάδες που έβλεπαν ειδήσεις, θα πίστεψαν ότι περνάει ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ.

-Είμαι τόσο άτυχος που είμαι βέβαιος πως σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα η στρατιωτική θητεία έχει καταργηθεί.

- Έχω φάει τόσες ώρες με μια σκούπα στο χέρι, που αν χρειαστεί να λύσουμε τις διάφορες μας με τους Τούρκους, ελπίζω να το κάνουμε στο κέρλινγκ.

- Πληρωθήκαμε σήμερα τον μισθό Μαΐου. Το νέο προκάλεσε ανακούφιση στους οίκους αξιολόγησης, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στον καψιμιτζή μας.

- Σ' ένα παράλληλο, αθώο και σουρεαλιστικό σύμπαν μπουκάρουμε στην Τουρκιά, ξεστρώνουμε τα κρεβάτια τους και γεμίζουμε γόπες το προαύλιό τους.

29 Σεπτεμβρίου 2012, 21:53:04
Απάντηση #335
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Πολύ καλος ο στρατιώτης  ευρηματικος,ευστοχος και θυμοσοφος. Σας πληροφορω ομως πως αν δεν εχετε διαβασει το βιωματικου χαρακτήρος αφηγημα του veterinarian στο greekmeds.gr  χανετε docs!

επιβαλλετεια δια ροπαλου λεμε!!

βασικα μου θυμισε το "απ τα κοκκαλα βγαλμενα"
και μιας και ειπα veterinarian διαβαστε και εδω να γελασετε:(ειδικα οι   κτηνιατροι)

Κώδικας: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
http://webwar.createaforum.com/932945-928945957964945/917947953957949962-949954960945953948949965964953954972962922945955940-957945-96/
το βαζω σε κοουντ ενεκα οτι η ελευθεροστομια μπορει να ενοχλησει καποιους...

9 Οκτωβρίου 2012, 22:18:20
Απάντηση #336
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
  Σε τι διαφέρουν η NASA απο την Ελληνική κυβέρνηση;
Απ.: Στη NASA εχουν συγκεντρωθεί τα καλύτερα μυαλά του κόσμου για να διώχνουν, να εκτοξεύουν μεγάλα βλήματα στο διάστημα. Στην Ελληνική κυβέρνηση εχουν συγκεντρωθεί τα μεγαλύτερα βλήματα για να διώξουν τα καλύτερα μυαλά έξω απο την Ελλάδα.
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

10 Οκτωβρίου 2012, 00:07:25
Απάντηση #337
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Οδηγός νεκροφόρας κάνει καμάκι σε γκόμενα
- Θέλεις να πάμε βόλτα;
-Με τέτοιο αμάξι;!!
- Γιατί τι έχει;;;
Άλλοι ψοφάνε για να μπουν σ' ένα τέτοιο.!!!

10 Οκτωβρίου 2012, 08:43:31
Απάντηση #338
Αποσυνδεδεμένος

medicus

SECURITY: Γιαγιάδες σε ATM....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Medicus curat,
Deus sanat

10 Οκτωβρίου 2012, 11:50:27
Απάντηση #339
Αποσυνδεδεμένος

gh20

ποιο είναι το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου YUGO ;;

Απάντηση : να τον γράψουν για υπερβολική ταχύτητα !!

χχχχαχαχα τα σπαέι ...

10 Οκτωβρίου 2012, 12:54:24
Απάντηση #340
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Η συνηθέστερη ερώτηση μετά από ένα τέτοιο ανέκδοτο είναι: "Τι είναι αυτοκίνητο YUGO"; αφού δεν κυκλοφορεί πλέον κανένα και το ξέρουμε μόνο οι παλαιότεροι.
Αν θες να διαφημίσεις το link σου, βάλε κανένα πιο σύγχρονο ανέκδοτο.

10 Οκτωβρίου 2012, 13:45:50
Απάντηση #341
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Ερωτηση:Τι κοινο εχει ενας πολιτικος με ενα σπερματοζωαριο?

Απαντηση:Πιθανοτητα 1 στο εκκατομυριο να γινουν...ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

(παλιο αλλά καλο...)
+

14 Οκτωβρίου 2012, 22:23:22
Απάντηση #342
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
  Ξεκαρδιστικό και ανατρεπτικό το χιούμορ του Αρκά ("Η ζωή μετά"). Απολαύστε τον.

"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

16 Οκτωβρίου 2012, 23:33:35
Απάντηση #343
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτριος

Ποια η διαφορά του ιδιαιτερακια (αδιοριστου) απο τον διορισμενο σε σχολειο εκπαιδευτικο:
-Οποια και του συντροφικου σεξ από την πορνεια! (αχ μου εφυγε ενα βαρος..χρονια εψαχνα αυτήν την αναλογια...)
-Μα..  τι κακο εχει η πορνεια; ανταπαντας.
-Τιποτα... αρκει να μην παιζεις τον παθητικο ρολο!

17 Οκτωβρίου 2012, 18:33:57
Απάντηση #344
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Οδηγός επιλογής ειδικότητας

Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: χιούμορ ανέκδοτα