Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 12:32:49

Αποστολέας Θέμα: humor  (Αναγνώστηκε 324301 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Μαΐου 2009, 13:10:34
Απάντηση #75
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Πριν το Γαμο

Αυτός: Ναι. Επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.
 Αυτή: Θέλεις να φύγω;
 Αυτός: Όχι. Ούτε καν να το σκέφτεσαι!
 Αυτή : Με αγαπάς;
 Αυτός : Φυσικά! Όσο πάει και πιο πολύ!
 Αυτή: Με έχεις απατήσει ποτέ;
 Αυτός: Όχι βέβαια!
 Αυτή: Θα με φιλήσεις;
 Αυτός: Οπωσδήποτε!
 Αυτή : Θα με χτυπήσεις;
 Αυτός: Είσαι τρελή; Δεν είμαι τέτοιος τύπος!
 Αυτή: Μπορώ να σε εμπιστευτώ;
 Αυτός: Ναι.
 Αυτή: Αγάπη μου!

Μετά το γάμο...

Απλά ξαναδιάβασε από το τέλος προς την αρχή!!!
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

16 Μαΐου 2009, 20:23:24
Απάντηση #76
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Ελπίζω να μην προσβληθούν οι Κρητικοί του φόρουμ!

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε μαθητής της ΣΤ΄ τάξης κάπου στην Μεσσαρά του Νομού Ηρακλείου.  Η ορθογραφία των λέξεων μην σας παραξενέψει. Είναι αποτυπωμένη ακριβώς όπως στο προτότυπο χειρόγραφο κείμενο.

Θέμα:   Ο Εβαγκελισμός τις Θεωτόκου.

Ο λουκάς εβαγκελίστικε ότι θα γενιθή ο χριστός. τότε ο θεός πέζη μια τ ανγκέλου κε λέει του. γλάκα μωρέ στη γη να βρίς το μαριό κε να του ιπής πως θα γενήσι το χριστό. κράθιε του και τούτονε το κρινο. θα δεχτεί πιο εύκολα.. κε ετσά γλακά ο άνγκελος στη γη επίγε κι ίβρικεν το μαριό και ίπε του. μαρία εσι δε το κατές μα είσαι βαρεμένο γιατι θα γενήσις το χριστό.

κε το μαριό τότε λεει. όφου! όφου! ίντα παθα! Κε ίντα νε τανά απού μου μιλίς. ας ειναι όμως. θα τονε γενήσο το χριστό... ποιος άντρας όμως θα με παντρευτί; και ίπετζι ο άνγκελος. μι στενοχοράσε συ μαριό κε επίε ο άγκελος στον Ιωσηφ κε του λεει.

ιωσιφ το μαριό ειναι βαρεμένο απο το θεο κε θα γενήσι το χριστό. συ ομως θα το παντρευτίς κε δε θα σε νειάζι πράμα. τότε ο ιωσίφ που δεν επίστεψε λέξι απο τα λόγια του ανγκέλου επαντρεύτικε το μαριό.

κε όντενε γενούσε έδωκε τιν εντολί να σφάξουνε όλα τα μορά του κόσμου.

17 Μαΐου 2009, 01:55:07
Απάντηση #77
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ελπίζω να μην προσβληθούν οι Κρητικοί του φόρουμ!

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε μαθητής της ΣΤ΄ τάξης κάπου στην Μεσσαρά του Νομού Ηρακλείου.  Η ορθογραφία των λέξεων μην σας παραξενέψει. Είναι αποτυπωμένη ακριβώς όπως στο προτότυπο χειρόγραφο κείμενο.

Θέμα:   Ο Εβαγκελισμός τις Θεωτόκου.

Ο λουκάς εβαγκελίστικε ότι θα γενιθή ο χριστός. τότε ο θεός πέζη μια τ ανγκέλου κε λέει του. γλάκα μωρέ στη γη να βρίς το μαριό κε να του ιπής πως θα γενήσι το χριστό. κράθιε του και τούτονε το κρινο. θα δεχτεί πιο εύκολα.. κε ετσά γλακά ο άνγκελος στη γη επίγε κι ίβρικεν το μαριό και ίπε του. μαρία εσι δε το κατές μα είσαι βαρεμένο γιατι θα γενήσις το χριστό.

κε το μαριό τότε λεει. όφου! όφου! ίντα παθα! Κε ίντα νε τανά απού μου μιλίς. ας ειναι όμως. θα τονε γενήσο το χριστό... ποιος άντρας όμως θα με παντρευτί; και ίπετζι ο άνγκελος. μι στενοχοράσε συ μαριό κε επίε ο άγκελος στον Ιωσηφ κε του λεει.

ιωσιφ το μαριό ειναι βαρεμένο απο το θεο κε θα γενήσι το χριστό. συ ομως θα το παντρευτίς κε δε θα σε νειάζι πράμα. τότε ο ιωσίφ που δεν επίστεψε λέξι απο τα λόγια του ανγκέλου επαντρεύτικε το μαριό.

κε όντενε γενούσε έδωκε τιν εντολί να σφάξουνε όλα τα μορά του κόσμου.

Δεν ξέρω εάν αυτό το μήνυμα πρέπει να βρίσκεται στο 'humor" ή ίσως στην ενότητα για την καθημερινή άσκηση της ιατρικής...

Και το λέω αυτό γιατί αυτό το παιδί μπορεί να μην είναι από την Μεσσαρά αλλά και από άλλες περιοχές και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ακόμη και από μια αστική περιοχή να ήταν εάν θα είχε είχε διαφορετική σκέψη και το κυριότερο εάν 20 ή 40 χρόνια μετά θα έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που σκέφτεται έντονα επηρεασμένο από πολιτισμικούς παράγοντες:

Σκεφτείτε τα ακόλουθα που προκύπτουν από την αφήγηση αυτή και πως τα έχει καταλάβει το παιδί:
Ο Θεός είναι κάτι σαν τον αρχηγό της ευρύτερης οικογένειας, διατάζει και οι άλλοι τρέχουν αμέσως χωρίς αντιρρήσεις.
Το "μαριό" έχει μια δύσκολη αποστολή, είναι "εργάτης" του συστήματος, να φέρει τον Χριστό στον κόσμο χωρίς να υπάρχει άνδρας.
Η έλλειψη άνδρα είναι κάτι το αδιανόητο, πρέπει να βρεθεί κάποιος ακόμη κι αν δεν είναι αυτός ο πατέρας. Δεχεται εξ αρχής γιατί ξέρει ότι ο αρχηγός θα κάνει τα πάντα για να καλύπτεται το θέμα της υπόληψης που είναι στοιχείο "διατήρησης των ηθών και της κοινωνίας"
Ο Ιωσήφ πρέπει να υπακούσει την εντολή του αρχηγού καθώς αυτός θα "καθαρίσει" για αυτόν μετά σε ότι χρειαστεί, έστω και εάν δεν πιστεύει το λόγο για την ύπαρξη αυτής της θυσίας. Και η εκτόνωση του για αυτήν την "υποταγή" είναι κάτι το αναμενόμενο και κοινωνικώς αποδεκτό.

Έχετε σκεφτεί ότι αυτός που σκέφτεται τα παραπάνω μπορεί να είναι ο ασθενής που έρχεται στο ιατρείο μας και τον οποίο οφείλουμε να προσεγγίσουμε για να θεραπεύσουμε και την αρρώστια και την ασθένεια;
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

19 Μαΐου 2009, 16:41:09
Απάντηση #78
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
HELP for a topografo

19 Μαΐου 2009, 22:29:41
Απάντηση #79
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη Σοφία της ζωής. Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.

Περνάει την Έρημο της Δίψας, διασχίζει το Φαράγγι Χωρίς Τελειωμό, αφήνει πίσω του το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, δρασκελίζει την Οροσειρά της Λήθης και μετά από μια μυθική πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Χαμένων Ελπίδων, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας. Σηκώνει το βλέμμα του και στην κορυφή του βουνού, μέσα στα σύννεφα, αντικρύζει το κάστρο του Σοφού να φωτίζεται από τις αστραπές.

Αρχίζει την ανάβαση, η θέληση του τον ατσαλώνει, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι του τον προστατεύει απ' το κρύο.

Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα της κορυφής και βλέπει τους πανύψηλους, γρανιτένιους τοίχους να ορθώνοται απροσπέλαστοι μπροστά του. Η σιδερένια πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, ατσάλινη, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά πόρτα από τιτάνιο σωριάζεται με κρότο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, όπου ο γέροντας καθισμένος στον θρόνο του, συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του. Συνολικά, μέχρι να φτάσει στον γέροντα, ο Κόναν γκρέμισε τέσσερις πόρτες.

Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού. Απόλυτη σιωπή βασιλεύει στην αιώνια αίθουσα.
- Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα...
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Μαΐου 2009, 17:09:51 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

20 Μαΐου 2009, 19:17:06
Απάντηση #80
Αποσυνδεδεμένος

Πατρωνάκης Μάνος

Moderator
 Επιασε ο Conan το χερούλι της πόρτας, το γύρισε, οι μεντεσέδες έτριξαν.
 Μέσα στο μσοσκότεινο δωμάτιο, ξαφνιασμένη αντίκρυσε τη γυναίκα του Ρασπουτίν. Τη μεγάλη Ρ...άνα
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Μαΐου 2009, 19:43:32 από Πατρωνάκης Μάνος »

21 Μαΐου 2009, 00:28:50
Απάντηση #81
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator

21 Μαΐου 2009, 13:41:20
Απάντηση #82
Αποσυνδεδεμένος

orfeo

Ο τροχονόμος σταματάει μια πενηντάρα κυρία που κατέβαινε τη λεωφόρο πατημένη στο τέρμα.
- Χαίρετε
- Χαίρετε !
- Πήρατε είδηση ότι περάσατε το όριο ταχύτητας
- Αχ.. αλήθεια;
- Αλήθεια.. Το δίπλωμα σας παρακαλώ.
- Αχ ξέρετε μου έκλεψαν την τσάντα, μαζί και το δίπλωμα.. Πρίν λίγες μέρες
- Να μου δείξετε τουλάχιστο την ασφάλεια
- Μα μαζί με το δίπλωμα μου ήταν και η ασφάλεια
- Μπορώ να δώ την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου;
- Όχι αγαπητέ μου, το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο!
- Κλεμμένο;! Από ποιόν; Από πότε;
- Μα πριν από λίγο.. ο ιδιοκτήτης του είναι ήδη νεκρός, τον έχω στο πορτ-μπαγκάζ
- !!..
Ο τροχονόμος δεν πιστεύει στα αυτιά του και καλεί περιπολικά
Μαζί και ο διοικητής του κοντινού τμήματος.
Η κυρία τους περιμένει ψύχραιμα.
- Κυρία έχουμε πολύ σοβαρές καταγγελίες για σας από τον συνάδελφο
- Δεν καταλαβαίνω
- Ανοιγετε παρακαλώ το πορτμπαγκάζ;
Το πορτμπαγκάζ ανοίγεται και είναι κενό..
- Είναι δικό σας το αυτοκίνητο;
- Βεβαίως, να και η άδεια κυκλοφορίας, να και η ασφάλεια
Δίνει τα χαρτιά στον διοικητή
- Εχετε δίπλωμα;
- Φυσικά, νάτο
Το βγάζει από την τσάντα της και ρωτάει
- Μα γιατί όλα αυτά;
- Γιατι ο συνάδελφος μας ανέφερε ότι οδηγείτε χωρίς δίπλωμα ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με ένα πτώμα στο πορτμπαγκαζ..!
- Σοβαρά;;; Απίστευτο!! Αν είναι δυνατόν!! Να δείτε που στο τέλος θα σας πεί και ότι έτρεχα κιόλας..!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Μαΐου 2009, 13:45:17 από orfeo »

21 Μαΐου 2009, 14:03:23
Απάντηση #83
Αποσυνδεδεμένος

timex

χαχαχ
Καλό!!!!

22 Μαΐου 2009, 17:03:54
Απάντηση #84
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Παρουσιάστε..αρμ!
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

27 Μαΐου 2009, 22:58:21
Απάντηση #85
Αποσυνδεδεμένος

Μαρία Χόρτη

Ιατροί
Ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Η γυναίκα γύρω στα 32, όμορφη, ψηλή πραγματική καλλονή. Κι ο άντρας πολύ εμφανίσιμος, γύρω στα 37. Το ζευγάρι έπαιζε γκολφ σε μια περιοχή με πολύ ακριβά σπίτια. Κατα λάθος ρίχνει η γυναίκα μια στην μπάλα και σπάει την πολύ ακριβή τζαμαρία μιας βίλας.
Το ζευγάρι μπαίνει μέσα για να ζητήσει συγγνώμη. Μέσα στο σπίτι βλέπει ένα περίεργο τύπο, μαυριδερό με ανατολίτικα χαρακτηριστικά και ντύσιμο. Λίγο πιο κει ήταν ένα παλιό περσικό βάζο σπασμένο.
- Χίλια συγνώμη, λέει το ζευγάρι. Θα θέλαμε να σας αποζημιώσουμε για το τζάμι και το βάζο που σπάσαμε.

- Κάθε άλλο, λέει με ενθουσιασμό ο περίεργος οικοδεσπότης. Δεν είμαι άνθρωπος. Είμαι τζίνι. Ήμουν 2000 χρόνια φυλακισμένος στο βάζο που σπάσατε. Και για να σας δείξω την ευγνωμοσύνη μου που με ελευθερώσατε θα σας δώσω υγεία και θα πραγματοποιήσω και από μια ευχή στον καθένα σας. Ο άντρας το σκέφτεται και ζητάει να έχει εισόδημα 30 εκατομύρια το μήνα.
- Αυτό είναι εύκολο, λέει το τζίνι. Μουρμουρίζει κάτι περίεργες λέξεις και τσούπ η ευχή εκπληρώνεται.
- Κάθε μήνα θα έχεις 30 εκατομμύρια στον τραπεζικό σου λογαριασμό, λέει το τζίνι στον άντρα. Έρχεται η σειρά της γυναίκας. Το σκέφτεται και ζητάει μια βίλα σε κάθε πόλη της γης. Το τζίνι βρήκε και αυτή την ευχή εύκολη.
Μουρμούρισε πάλι κάτι λόγια και της λέει:
- Και η δική σου ευχή εκπληρώθηκε.Έχεις από μια υπερπολυτελή βίλα σε κάθε πόλη της γης.
Το ζευγάρι ευχαρίστησε και έκανε να φύγει.

- Μια στιγμή, είπε το τζίνι. Θα ήθελα να σας ζητήσω και εγώ μια χάρη. Έχω να κάνω έρωτα με γυναίκα 2000 χρόνια. Θα ήθελα φίλε να πάω με τη γυναίκα σου. Αν θέλετε και οι 2 φυσικά, είπε με ψιλοαυστηρό ύφος. Το ζευγάρι έκανε μια μίνι σύσκεψη.
- Έχουμε την υγεία μας έχουμε και πλούτη.Μπροστά σε αυτά τι πειράζει να του κάνουμε τη χάρη; Ασε που μπορεί να αγριέψει διαφορετικά και να χάσουμε ότι μας έδωσε. Η αγάπη μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Μετά θα ζήσουμε για πάντα ευτυχισμένοι, συμφώνησαν και οι δύο.
Η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο με το τζίνι. Βγάλανε τα μάτια τους. Όλο το κάμα σούτρα εφάρμοσαν. Μετά από 2 ώρες αχαλίνωτου σεξ, άραξαν να κάνουν ένα τσιγάρο. Το τζίνι λοιπόν τη ρώτησε:
- Αλήθεια πόσο χρονών είστε εσύ και ο άντρας σου;
- 32 εγώ και 37 εκείνος, απάντησε η γυναίκα.
- Καλά και πιστεύετε ακόμα στα τζίνι..;!!

28 Μαΐου 2009, 21:09:51
Απάντηση #86
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Η κρυφή κουτάλα!!!!!!

30 Μαΐου 2009, 20:16:34
Απάντηση #87
Αποσυνδεδεμένος

Πατρωνάκης Μάνος

Moderator
 ''Δυό Κρητικοί στο τηλέφωνο''

« Τελευταία τροποποίηση: 31 Μαΐου 2009, 19:46:21 από Πατρωνάκης Μάνος »

3 Ιουνίου 2009, 00:35:56
Απάντηση #88
Αποσυνδεδεμένος

Μαρία Χόρτη

Ιατροί
Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθόταν και έπινε το ποτό του μπαίνει μια τύπισσα με φοβερό κορμί!!! Τρελάθηκε!!!
Πάει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος τρελαίνεται....
Η τύπισσα είχε απίστευτο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν αίσχος.!!!!
Οπότε την ρωτάει:
- Που το έφτιαξες αυτό το κορμί κούκλα μου?
- Στο κολυμβητήριο απαντάει αυτή!!! ...
- Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα ?????

3 Ιουνίου 2009, 07:56:24
Απάντηση #89
Αποσυνδεδεμένος

timex

Λέξεις κλειδιά: χιούμορ ανέκδοτα