Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Επείγοντα Ιατρεία Νοσ. Κατερίνης: Ιστορίες Ιατρικής τρέλας με άρωμα ΠΦΥ

(1/8) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Τώρα άντε να ξεμπλέξουμε από την κριτική για το τίτλο ή για το ότι βάζουμε links! ;)!Αλλά αγαπητοί συνάδελφοι δεν έχουμε άλλο τρόπο να παρουσιάσουμε το θέμα.
Αξίζει το κόπο να διαβάσετε: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

D-Michalis:
Ο τίτλος φίλοι μου μιά χαρά είναι. Ωστόσο, όταν βάζετε μόνο links δεν προιδεάζετε τον αναγνώστη για το περιεχόμενο και μπορεί να έχει ενδιαφέρον και να μην το επισκεφτεί ή να μην έχει ενδιαφέρον γι' αυτόν και να χάνει το χρόνο του.
Νομίζω -χωρίς να το επιβάλω ως διαχειριστής- ότι μία σύντομη αναφορά για το θέμα (2-3 προτάσεις), μαζί με το link είναι μία καλή, κατατοπιστική και εύκολη τακτική.

Εν πάσει περιπτώσει.
Το ανωτέρω link αναφέρεται στις μεθοδεύσεις αντιποίνων που εφεύρε το Γ.Ν. Κατερίνης (Διοίκηση και συνάδελφοι από ότι φαίνεται) για του "παρακατιανούς γιατρού του Κ.Υ. Αιγινίου που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι, όταν τους "επέταξε" για τα ΤΕΠ του Γ.Ν. Κατερίνης.

Η δική μου απορία είναι: Αυτοί οι συνάδελφοι δεν ενδιαφέρονται να μοιραστούν μαζί μας την αγωνία τους μέσα από την δημοσιοποίηση του θέματος στα φόρα και την συζήτησή του?
Απλά διερωτιέμαι

Και βέβαια το εν λόγω θέμα είναι πεδίο λαμπρό για την Ένωση που οφείλει να εμπλακεί δυναμικά, οι δε γιατροί του Κ.Υ. οφείλουν να απαιτήσουν από τον Ιατρικό τους Σύλλογο να καλέσει τους «μάγκες» να δώσουν εξηγήσεις για την συναδελφικότητα που επέδειξαν.

mandreou:
Κ. Μιχάλη και τι γίνεται όσο και να τα συζητάμε στο φόρουμ; Στην Ξάνθη πλέον φτάσαμε να εφημερέυει ένας αγροτικός γιατρός μαζί με ένα γενικό γιατρό στο νοσοκομείο και ένα χωρίς ειδικότητα στο σπίτι αφού ο τελευταίος βρίσκεται στη λίστα των ΩΡΛ!!!

D-Michalis:
Μάρθα, αυτά θα συνεχίσουν στο πλαίσιο της δημοσιονομικής «στριμούρας» που τεχνηέντως βρίσκει ανακούφιση στο ΕΣΥ.
Και θα χειροτερεύει όσο δεν έχουμε πυγμαία έκφραση και εκπροσώπηση.

Αυτό που λέω να καταγγελθεί είναι κυρίως η απαράδεκτη αντιμετώπιση συναδέλφων από συναδέλφους.
Σε αυτή την περίπτωση το ξεβράκωμα είναι χρήσιμο, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι με ποιους έχουμε να κάνουμε όταν τυχόν τους συναντάμε.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ τίτλος φίλοι μου μιά χαρά είναι. Ωστόσο, όταν βάζετε μόνο links δεν προιδεάζετε τον αναγνώστη για το περιεχόμενο και μπορεί να έχει ενδιαφέρον και να μην το επισκεφτεί ή να μην έχει ενδιαφέρον γι' αυτόν και να χάνει το χρόνο του.
Νομίζω -χωρίς να το επιβάλω ως διαχειριστής- ότι μία σύντομη αναφορά για το θέμα (2-3 προτάσεις), μαζί με το link είναι μία καλή, κατατοπιστική και εύκολη τακτική.

Εν πάσει περιπτώσει.
Το ανωτέρω link αναφέρεται στις μεθοδεύσεις αντιποίνων που εφεύρε το Γ.Ν. Κατερίνης (Διοίκηση και συνάδελφοι από ότι φαίνεται) για του "παρακατιανούς γιατρού του Κ.Υ. Αιγινίου που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι, όταν τους "επέταξε" για τα ΤΕΠ του Γ.Ν. Κατερίνης.

Η δική μου απορία είναι: Αυτοί οι συνάδελφοι δεν ενδιαφέρονται να μοιραστούν μαζί μας την αγωνία τους μέσα από την δημοσιοποίηση του θέματος στα φόρα και την συζήτησή του?
Απλά διερωτιέμαι

Και βέβαια το εν λόγω θέμα είναι πεδίο λαμπρό για την Ένωση που οφείλει να εμπλακεί δυναμικά, οι δε γιατροί του Κ.Υ. οφείλουν να απαιτήσουν από τον Ιατρικό τους Σύλλογο να καλέσει τους «μάγκες» να δώσουν εξηγήσεις για την συναδελφικότητα που επέδειξαν.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να σας δώσουμε εφ όσον το επιθυμείτε διεύθυνση, τηλέφωνο και fax  και e-mail και να επικοινωνήσετε ως διαχειριστής του forum με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση