Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Επείγοντα Ιατρεία Νοσ. Κατερίνης: Ιστορίες Ιατρικής τρέλας με άρωμα ΠΦΥ
Ν.ΔΗΜΟΥ:
Συμφωνώ με την τοποθέτηση του κ. Μάρκου. Η επιστημονική ανεπάρκεια αφορά μεμονωμένα άτομα ,καί δεν εκφράζει μιά ολόκληρη ειδικότητα .
Δέν θέλω να απολογούμαι γιά γενικώς (με ωμέγα ) ιατρούς
Υ.Γ. Πρίν 5 χρόνια όταν έκανα το ATLS στην Πάτρα ανάμεσα στούς εκπαιδευτές που είχαν επιλεγεί ήταν καί ένας Γενικός Ιατρός(ο κ.Μάρκου αν θυμάμαι καλά ). Είχα νιώσει πολύ αισιόδοξος γιά το μέλλον της ειδικότητας μας....
Koterakis:
.
Ν.ΔΗΜΟΥ:
Αυτή η τοποθέτηση είναι η ποιό ολοκληρωμένη σε ότι έχει γραφεί μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό.
Ισως θα έπρεπε η αρχική τοποθέτηση-διαμαρτηρία των συναδέλφων Γ.Ι. της Κατερίνης να ήταν ποιό προσεκτικά διατυπωμένη,ώστε να αποφευγαμε τήν παρερμηνία της τοποθέτησης αυτής(ανεπάρκεια κ.λ.π.)
Σπ. Α. Μάρκου:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Υ.Γ. Πρίν 5 χρόνια όταν έκανα το ATLS στην Πάτρα ανάμεσα στούς εκπαιδευτές που είχαν επιλεγεί ήταν καί ένας Γενικός Ιατρός(ο κ.Μάρκου αν θυμάμαι καλά ). Είχα νιώσει πολύ αισιόδοξος γιά το μέλλον της ειδικότητας μας....
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ειμαι ο μοναδικός γενικός γιατρός Instuctor στο ATLS. ΕΙναι και ο Παντελής Πανής και έχουν προταθεί και άλλοι δύο. Ο Διευθυντής του προγράμματος καθ. Ι. Ανδρουλάκης, από τους πρώτους συντονιστές της ειδικότητας, έχει σε μεγάλη εκτίμηση στην ειδικοτητά μας. Εγώ ήμουν ο πρώτος που πρότεινε, ακολούθησε ο Π. Πανής και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι αρκετοί άλλοι. Το American College of Surgeons, που μας πιστοποιεί παγκοσμίως, δεν έχει απολύτως κανέναν ενδοιασμό να μας εντάξει στους εκπαιδευτές του προγράμματος.
timex:
Γιατί να έχουν ενδοιασμούς;
Σε άλλες χώρες θεωρούν τους γενικούς ιατρούς συναδέλφους και όχι τροχονόμους όπως χαρακτηρίζονται οι γενικοί ιατροί στην Ελλάδα από κάποιους άλλους "συναδέλφους".
Εδώ έχουν βάλει τους γενικούς ιατρούς στα σώματα ασφαλείας ... έχουν χωρίσει τις ειδικότητες σε αντρικές και γυναικείες ... και δεν ξέρω τι άλλο!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση