Είναι γνωστό ότι το βράδι της Κυριακής, ο Νομάρχης Θεσ/νίκης και εκ των διεκδικητών της ηγεσίας της Ν.Δ. εισήχθη σε ιδιωτικό (transbalkan) νοσοκομείο της Θεσ/νίκης.
Το πρώτο ανακοινωθέν έκανε λόγο για "
λοίμωξη του αναπνευστικού" (έτσι γενικά), για την οποία χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση.
Κατόπιν, μετά τη διενέργεια CT, έγινε λόγος για πύκνωση του (δε) κάτω λοβού και "
πνευμονία" ή, κατ' άλλους, "
βρογχοπνευμονία". Προηγουμένως, το τεστ για τη γρίππη H1N1 είχε βγει αρνητικό.
Το τρίτο όμως ανακοινωθέν, έρχεται να ανατρέψει ( ή να συμπληρώσει; ) τις δυο προηγούμενες διαγνώσεις: "
τραχειοβρογχίτιδα"!
Το κερασάκι στην τούρτα του αλαλούμ ήρθε με το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος όπου αναφέρεται περιχαρώς ότι "Η οξεία
λαρυγγίτιδα είναι σε ύφεση". Παράλληλα, αναμένεται το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ για τον ιό Η1Ν1 (μην τυχόν έγινε κανένα λάθος με το πρώτο).
Και μετά ζητούν από εμάς να βγάζουμε διαγνώσεις με ένα στηθοσκόπιο...
Κάθε χειμώνα τα ίδια και τα ίδια:
-Είναι γρίππη;/Δεν είναι γρίππη.
-Είναι η νέα γρίππη; (νέο αυτό)
-Να πάρει αντιβίωση; Να μην πάρει;
-Θα τον πιάσει η Οσπέν/Ογκμεντίν/Σεκλόρ ή να πάρει μια πιο δυνατή;
-Ξεκινήσαμε την Κλαρισίντ αλλά ο πυρετός δεν έπεσε, να την αλλάξουμε;
-Εγώ κάθε χρόνο κρυώνω και αν δεν πάρω αντιβίωση, μου το γυρίζει σε "πνευμονία".
-Εγώ παθαίνω πολύ εύκολα "ιγμορίτιδες".
-Εμάς ο γιατρός μας, μας είπε να πάρουμε αντιβίωση/μην πάρουμε αντιβίωση/κάνουμε το εμβόλιο/βγάλουμε ακτινογραφία/να μας ακούσει ένας παθολόγος ...
...νια νια νια νια...
Nέο: Αρνητικό βγήκε και το δεύτερο τεστ για τον ιό της γρίπης Η1Ν1, που διενεργήθηκε με τη μέθοδο της πραγματικού χρόνου αλυσιδωτής αντίδρασης της πολυμεράσης, με ευαισθησία 95%.