Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Εμβολιασμοί για την Η1Ν1 στα Κέντρα Υγείας

<< < (2/2)

timex:
Τις ενδείξεις τις ξερω.
Το θέμα είμαι πόσο καλυμμένος είσαι αν συμβεί κάτι σε κάποιον που παίρνει κορτιζόνη για παράδειγμα;

Απο την άλλη, όταν δεν τους εμβολιάζεις σου λένε, αν πάθω κάτι απο την γρίππη ;; κι αν πάθεις κάτι απο το εμβόλιο;;;

Και στην τελική, η δική σου σφραγίδα μπαίνει και όχι του χ γιατρού που τους λέει να κάνουν το εμβόλιο.

Μπρος γκρεμος και πίσω ρεμα!

Μαρία Χόρτη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤις ενδείξεις τις ξερω.
Το θέμα είμαι πόσο καλυμμένος είσαι αν συμβεί κάτι σε κάποιον που παίρνει κορτιζόνη για παράδειγμα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί να πάθει κάτι αυτός που λαμβάνει κορτιζόνη?  ???

Για την κάλυψη άστο, ούτε σχετικά με το εμβόλιο ούτε στην μετέπειτα καριέρα σου θα μπορεις να είσαι καλυμμένη με το επάγγελμα που διάλεξες και τις συνθήκες που το ασκούμε στη χώρα των Ελ (που λένε και οι συνάδελφοι).

timex:
Γιατί η κορτιζόνη προκαλεί ανοσοκαταστολή.

Μαρία Χόρτη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί η κορτιζόνη προκαλεί ανοσοκαταστολή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Απο τη στιγμή που στο εμβόλιο υπάρχει αδρανοποιημένος ιός δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανοσοκαταστολή. Ίσα-ισα που επιβάλλεται ο εμβολιασμός για τη δημιουργία αντισωμάτων απέναντι σε εναν ιό που αν προσβάλλει ανοσοκατεσταλμένο ασθενή μπορεί να προκαλέσει σοβαρή νόσηση και επιπλοκές.
Πάντως ακόμη και εμβόλια με ζώντες εξασθενημένους ιούς χορηγούνται σε ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς υπο προυποθέσεις.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπο τη στιγμή που στο εμβόλιο υπάρχει αδρανοποιημένος ιός δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανοσοκαταστολή. Ίσα-ισα που επιβάλλεται ο εμβολιασμός για τη δημιουργία αντισωμάτων απέναντι σε εναν ιό που αν προσβάλλει ανοσοκατεσταλμένο ασθενή μπορεί να προκαλέσει σοβαρή νόσηση και επιπλοκές.
Πάντως ακόμη και εμβόλια με ζώντες εξασθενημένους ιούς χορηγούνται σε ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς υπο προυποθέσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτή είναι η μία απόψη.
Την άλλη θα την παραθέσω όταν θα έχω περισσότερο χρόνο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση