Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών και Κενούμενων Θέσεων Κ.Υ. - Π.Ι. και Πλοίων της 9/12/09

<< < (3/7) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Στη 2η σελίδα της προκήρυξης, διαβάζουμε:

"Γιατροί με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ της συμμετοχής τους για ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ θέσεις και θέσεις ΠΛΟΙΩΝ."

Περίμενα ότι θα το διορθώνανε στην "ορθή ( ; ) επανακοινοποίηση"... Γιούχου!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Διακομιστή, μην το ψάχνεις πολύ κι εσύ γιατί δεν αποκλείω στην ορθή επαν-επανακοινοποίηση να το δούμε ως "προσωποπαγής θέσης" (και να πιστεύουν ότι το διόρθωσαν κιόλας)!
Η ορθογραφία του συντάκτη εξαντλείται στα όρια του προγράμματος ορθογραφίας του word. Όπου "μπλοκάρει" το πρόγραμμα παίρνοντας ως σωστά κάποια λάθη, εκεί μπλοκάρει και το σύστημα.
Που είναι οι καλές εποχές που τα δούλευαν όλα με το χέρι!

Μαρία Χόρτη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑγαπητή Μαρία, ξέρω ότι είσαι σοβαρός άνθρωπός. Γιατί ακούς το κάθε ράδιο αρβύλα –που στα νοσοκομεία ανθίζει μονίμως?
Υπάρχει καμία νέα νομοθεσία που ορίζει αλλιώς την διαδικασία κατάληψης θέσεων στα Π.Ι. από γιατρούς Γ.Ι. με προκήρυξη από τα «αγροτικά» ? ΟΧΙ.
Ισχύει ότι ίσχυε εξ’ αρχής με το Ν.2519/1997, όπου ρυθμίζεται και η διαδικασία πρόσληψης αυτών των γιατρών.
Αν στην πορεία αλλάξει αυτή η διάταξη, Ο.Κ. Και αν θέλεις την άποψή μου πρέπει να αλλάξει.
Όμως αυτή τη στιγμή, αυτός είναι ο νόμος και η διαδικασία.

--- Τέλος παράθεσης ---

Kύριε Μιχάλη,
δεν ειμαι δυστυχώς γνώστης της νομοθεσίας, και για να είμαι και ειλικρινής δεν μου αρέσει κι όλο αυτό το κυνήγι νόμων στο οποίο αναγκαζόμαστε να επιδωθούμε προκειμένου να υπερασπιστούμε τα (αυτονόητα) δικαιώματά μας. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένας γιατρός θα πρέπει να γνωρίζει τόσους νόμους και να παρακολουθεί συνεχώς τους καινούριους που βγαίνουν... για μένα είναι εξαντλητικό. Θα προτιμούσα να ξέρω εγώ καλά τη δουλειά μου, το γραφείο προσωπικού τη δική του, οι υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας τη δική τους κ.ο.κ.

Σας ευχαριστώ πάντως που διευκρινήσατε το τι ισχύει, είναι πολύ σημαντικό για μένα, ειδικά τη δεδομένη στιγμή.

anastasios theodoridis:

anastasios theodoridis:
Συμπληρωματικός Πίνακας Κενών και Κενούμενων Θέσεων της Προκήρυξης 09-12-09 Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων_(14-12-09)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση