Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προκήρυξη Κενών και Κενούμενων Θέσεων Κ.Υ. - Π.Ι. και Πλοίων της 9/12/09
anastasios theodoridis:
1. Είναι η ημερομηνία κατά την οποία λήγει η σύμβαση (κανονική διάρκεια) του προηγούμενου αγροτικού ιατρού. Η επομένη της ημερομηνίας αυτής μπορεί να είναι σε κάποιες περιπτώσεις και η ημερομηνία διορισμού του επόμενου ιατρού.
2.Σε περίπτωση μη αποδοχής της τοποθέτησης από τον επικρατέστερο για συγκεκριμένη θέση γιατρό, που υποβάλει υπεύθυνη δήλωση εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Υπηρεσία προβαίνει άμεσα στην τοποθέτηση του επόμενου υποψήφιου.
Αν δεν υποβάλει υπεύθυνη δήλωση για την μη αποδοχή της θέσης η θέση επαναπροκηρύσσεται κανονικά για υπόχρεους θητείας.
Δε γνωρίζω τις κυρώσεις που έχει ο Γ.Ι. αν δεν αποδεχτεί θέση στο δημόσιο.
strasnic:
Σαν γενικος ιατρος εαν παρω μια θεση σε αυτην την προκηρυξη,μπορω να παρω μερος και στην επομενη εαν το φεκ διορισμου δεν εχει εκδοθει μεχρι τοτε;Στο υπουργειο που ρωτησα,μια μανταμ μου απαντησε οτι ΟΧΙ και οτι η αιτηση μου θα βγει ακυρη αμεσως αλλα εμενα μου φαινεται περιεργο να με κοψουν μονο απο τα αποτελεσματα που θα εχουν βγει στο διαδυκτιο και χωρις να εχω αποδεχτει εγω τον πρωτο διορισμο.
Μαρία Χόρτη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣαν γενικος ιατρος εαν παρω μια θεση σε αυτην την προκηρυξη,μπορω να παρω μερος και στην επομενη εαν το φεκ διορισμου δεν εχει εκδοθει μεχρι τοτε;Στο υπουργειο που ρωτησα,μια μανταμ μου απαντησε οτι ΟΧΙ και οτι η αιτηση μου θα βγει ακυρη αμεσως αλλα εμενα μου φαινεται περιεργο να με κοψουν μονο απο τα αποτελεσματα που θα εχουν βγει στο διαδυκτιο και χωρις να εχω αποδεχτει εγω τον πρωτο διορισμο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα επικοινώνησα με το Υπουργείο και μου είπαν πως απ'ότι γνωρίζουν δεν υπάρχουν κυρώσεις για τους Γενικούς Ιατρούς και πως θα μπορώ να κάνω αίτηση στην επόμενη προκήρυξη χωρίς πρόβλημα. Όταν τους ρώτησα όμως το παραπάνω, που γράφει κι ο συνάδελφος strasnic, μου ειπαν πως μάλλον δεν γινεται και πως θα πρέπει πρώτα να σταματήσω τη διαδικασία απο την πρώτη προκήρυξη και μετά να κάνω αίτηση στην επόμενη. Για σιγουριά με παρέπεμψαν στην καΑντωνίου που γνωρίζει τα των γενικών ιατρών, στο τηλ. 2105231563.
Σήμερα δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί της, θα επιχειρήσω αύριο.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο μου έμαθα χθες απο την Ιατρική Υπηρεσία. Μου είπαν πως οι διορισμοί των Γενικών Ιατρών στα Π.Ι. θα πρέπει εφεξής να περνάνε απο τα τοπικά συμβούλια κρίσης, οπότε επειδή αυτά δεν έχουν συσταθεί ακόμα, ακόμη κι αν διεκδικήσεις και λάβεις θέση με την τωρινή προκήρυξη θα τοποθετηθείς στο Π.Ι. μετά το καλοκαίρι! Ισχύει?
D-Michalis:
Εγγραφή ή Είσοδος…Στο υπουργειο που ρωτησα,μια μανταμ μου απαντησε οτι ΟΧΙ και οτι η αιτηση μου θα βγει ακυρη αμεσως αλλα εμενα μου φαινεται περιεργο να με κοψουν μονο απο τα αποτελεσματα που θα εχουν βγει στο διαδυκτιο και χωρις να εχω αποδεχτει εγω τον πρωτο διορισμο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Το όχι ισχύει. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα, είναι δεδομένος ο διορισμός σου.
Εκτός και δηλώσεις μη αποδοχή του εμπρόθεσμα, οπότε τότε, ναί, τα πράγματα αλλάζουν
Εγγραφή ή Είσοδος… Όταν τους ρώτησα όμως το παραπάνω, που γράφει κι ο συνάδελφος strasnic, μου ειπαν πως μάλλον δεν γινεται και πως θα πρέπει πρώτα να σταματήσω τη διαδικασία απο την πρώτη προκήρυξη και μετά να κάνω αίτηση στην επόμενη.
………………
Μου είπαν πως οι διορισμοί των Γενικών Ιατρών στα Π.Ι. θα πρέπει εφεξής να περνάνε από τα τοπικά συμβούλια κρίσης, …….Ισχύει?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς. Τι περισσότερο πρέπει να πεί η κ. Αντωνίου.
Μήπως τελικά τα θέλουμε όλα –μονά-ζυγά- δικά μας !!
Αγαπητή Μαρία, ξέρω ότι είσαι σοβαρός άνθρωπός. Γιατί ακούς το κάθε ράδιο αρβύλα –που στα νοσοκομεία ανθίζει μονίμως?
Υπάρχει καμία νέα νομοθεσία που ορίζει αλλιώς την διαδικασία κατάληψης θέσεων στα Π.Ι. από γιατρούς Γ.Ι. με προκήρυξη από τα «αγροτικά» ? ΟΧΙ.
Ισχύει ότι ίσχυε εξ’ αρχής με το Ν.2519/1997, όπου ρυθμίζεται και η διαδικασία πρόσληψης αυτών των γιατρών.
Αν στην πορεία αλλάξει αυτή η διάταξη, Ο.Κ. Και αν θέλεις την άποψή μου πρέπει να αλλάξει.
Όμως αυτή τη στιγμή, αυτός είναι ο νόμος και η διαδικασία.
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση