Γενικά > Νομικά θέματα

Κάλυψη όμορων ΠΙ

<< < (3/4) > >>

Πατρωνάκης Μάνος:
 Δες αυτή τη βεβαίωση αποδοχών Αδαμάντιε, αυτά τα οδοιπορικά εννοείς; Εξήγησε και σ' εμας.

EzeΤΡΟΛ:
Το pdf (γνωστό και ως "κατάπτυστο έγγραφο")  που παρέθεσε ο Διαμαντής κάνει λόγο ότι οι Γ.Ι. έχουν υποχρεώσεις αγροτικού. Δεν αναφέρει όμως αν οι Επιμ/τές Παθολόγοι που υπηρετούν σε Κ.Υ. έχουν ανάλογες υποχρεώσεις! Έχετε σχετική εμπειρία /μαρτυρία;

kefalidisg:
  Ισχύουν άραγε τα ίδια και σ΄αυτούς που καταλαμβάνουν θέση αγροτικού ιατρού στα Κ.Υ.; διότι και αυτοί καταλαμβάνουν θέση αγροτικού. Μπορεί δηλαδή ένας γενικός γιατρός να μετατραπεί σε ''παιδί για όλα τα θελήματα'', και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κάνω οποιανδήποτε δουλειά αρκεί να την κάνουν  όλοι και όχι μόνο εγώ επιλεκτικά.
 Τα προβλήματα πιστεύω θα γίνονται όλο και εντονότερα όσοι περισσότεροι γινόμαστε, και  παλαιότεροι συνάδερφοι αναγκαστούν να κόψουν παγιωμένες συνήθειες. Έτσι πιστεύω πως γρήγορα θα πρέπει να δωθεί κάποια ουσιαστική λύση και όχι κάποια σαν αυτή του υπουργείου. Οι εκάστοτε διοικούντες του υπουργείου θα πρέπει να καταλάβουν την αλλαγή του σκηνικού στα Κ.Υ. και με την βοήθεια της ένωσης να βρουν τις λύσεις.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςδεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κάνω οποιανδήποτε δουλειά αρκεί να την κάνουν  όλοι και όχι μόνο εγώ επιλεκτικά.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα κενά και οι ελλείψεις είναι τόσα πολλά, που συνήθως επιστρατεύονται αναγκαστικά όλοι λίγο-πολύ.

esrgp:
Έίμαι σε διθέσιο Π.Ι. και είμαστε με τον άλλο συνάδελφο μόνιμοι στόχοι ενώ κάποιοι άλλοι τη βγάζουν καθαρή και δεν έχουν πάει να καλύψουν όμορο μέχρι τώρα.
Επίσης προσπαθούν να μας στριμώξουν ώστε να πηγαίνουμε μία φορά τη βδομάδα για πρωινό ωράριο στο ΚΥ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση