Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Συνταγογραφία σε ΟΓΑ και ΙΚΑ -Ποσοστά Συμμετοχής

<< < (4/9) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςTο ταμείο δεν έχει παραμείνει αδιαμαρτύρητο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τότε γιατί εξακολουθεί, ακόμη και σήμερα, σε Πανελλήνια κλίμακα, και αφού έχουν προηγηθεί όλα αυτά, να αποδέχεται σε πληθώρα συνταγών το ποσοστό συμμετοχής ασφαλισμένου 0% (αυθαίρετο, εσφαλμένο)  που θέτει ο ιατρός και να αποπληρώνει κατά 100% το κόστος του σκευάσματος;

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά όπως λέει και ο Τάσος, το ca προστάτη δεν κάνει γλαύκωμα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Κάνει λέμε....αφού έκανε με τον προηγούμενο αγροτικό δε θα κάνει και τώρα;

Λοιπόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα νομίζω και ο καθένας παίρνει τις ευθύνες του.

Η συνταγογράφηση διέπεται από κάποιους κανόνες και όποιος δεν τους τηρεί αν τύχει και πέσει σε δειγματοληπτικό έλεγχο θα πρέπει να πληρώσει.

Δε μπορεί ο Θεοδωρίδης και ο κάθε Θεοδωρίδης να είναι ο κακός ιατρός που δεν γεμίζει με τη λέξη "επιπλοκές" κάθε συνταγή καρκινοπαθούς.

Και όταν ο συνάδελφός σου ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ θέλοντας να είναι ο καλός ιατρός τότε πολύ θα χαρώ να γίνει έλεγχος στον κάθε "καλό" συνάδελφο.

Αυτά.....βαριέμαι να γράψω περισσότερα. Η υπόθεση του 0% προσωπικά με έχει κουράσει όχι γιατί δεν μπορώ να επιβάλω το νόμο απέναντι στους ασφαλισμένους αλλά απέναντι στον κάθε άσχετο συνάδελφο που αγνοεί το καθήκον του.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςTο ταμείο δεν έχει παραμείνει αδιαμαρτύρητο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τότε γιατί εξακολουθεί, ακόμη και σήμερα, σε Πανελλήνια κλίμακα, και αφού έχουν προηγηθεί όλα αυτά, να αποδέχεται σε πληθώρα συνταγών το ποσοστό συμμετοχής ασφαλισμένου 0% (αυθαίρετο, εσφαλμένο)  που θέτει ο ιατρός και να αποπληρώνει κατά 100% το κόστος του σκευάσματος;

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί δεν τις ελέγχει. Ελέγχει μόνο ένα μικρό δείγμα και εκεί εφαρμόζει τους νόμους. Πως πρέπει να σου το πει κανείς για να το καταλάβεις.

Έχω γράψει συνταγή ΟΓΑ με ένα νευροντιν και διάγνωση "Αν ήξερε κι ο συνάδελφος που το έδωσε..." και ο φαρμακοποιός μου το γύρισε να βάλω 0%, το σφράγισα από περιέργεια βλέποντας ότι αν και διαβαζόταν καθαρά δεν είχε προσέξει την διάγνωση, και μετά από 2-3 μήνες τον ρώτησα εάν την πληρώθηκε λέγοντας του τι είχα γράψει στην διάγνωση. Πανικοβλήθηκε, το έψαξε και μου είπε ότι την είχε πληρωθεί. Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε.

Το θέμα είναι ότι πλέον το δείγμα μεγαλώνει με την μηχανογράφηση και θα πλησιάσει σιγα-σιγά πολύ το 100%

EzeΤΡΟΛ:
Είναι ολοφάνερο ότι δεν θα τυγχάνετε μεγάλης δημοφιλίας ανάμεσα στον πληθυσμό ευθύνης σας.
Και δεν αναφέρομαι στον εριστικό/επιθετικό/αφιονισμένο ασφαλισμένο, αλλά στην καλοσυνάτη, ήσυχη, ταλαιπωρημένη και χτυπημένη από τη μοίρα ηλικιωμένη ασφαλισμένη.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίναι ολοφάνερο ότι δεν θα τυγχάνετε μεγάλης δημοφιλίας ανάμεσα στον πληθυσμό ευθύνης σας.
Και δεν αναφέρομαι στον εριστικό/επιθετικό/αφιονισμένο ασφαλισμένο, αλλά στην καλοσυνάτη, ήσυχη, ταλαιπωρημένη και χτυπημένη από τη μοίρα ηλικιωμένη ασφαλισμένη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο εριστικός ασφαλισμένος πληρώνει μεγαλύτερο ποσοστό για τα φάρμακά του από την καλοσυνάτη ηλικιωμένη ασφαλισμένη;

Διακρίσεις δεν κάνω είτε είναι ξένος είτε η μάνα μου η ίδια. Το ποσοστό συμμετοχής είναι ξεκάθαρο για κάθε ασθένεια, οπότε ξεκαθαρίζεις τη θέση σου από την αρχή και το αποδέχονται σύντομα όλοι οι ασφαλισμένοι.

Δεν κάνω το αγροτικό για να γίνω δημοφιλής. Όταν βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος θα τα γράφω όλα με 0%.

διακομιστή λες να τους χάσω από πελάτες όταν τελειώσω την ειδικότητα; :P

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση