Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Συνταγογραφία σε ΟΓΑ και ΙΚΑ -Ποσοστά Συμμετοχής
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςEγώ ακόμη έχω μείνει με την απορία αν η ΑΥ είναι ή μπορεί να θεωρηθεί επιπλοκή του Ca.
--- Τέλος παράθεσης ---
Επίσης, γιατί οι πιγκουίνοι δεν έχουν γόνατα;
Γιατί αργούν οι κρίσεις στο ESY; (kourasmenos)
Γιατί δεν μπορούμε να γλείψουμε τον αγκώνα μας;
Ποιοί και γιατί σκοτώσανε τον Τζο; Τί θέλουν τα παιδιά μας στα Βιέτ-Ναμ;
...και άλλα πολλά που θα μείνουν -φευ- αναπάντητα.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤον αντιμετωπίζεις σαν μέσο για να πάρεις δεύτερο μηνιάτικο από τα φασόν ή σαν γιατρός;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν απευθύνεστε στον yours truly, oι απόψεις μου για την συνταγογράφηση περιττών και ακριβών φαρμάκων (ου μιν1 αλλά και για τα κέρδη που τέτοιες πρακτικές χαρίζουν στους φαρμακοποιούς), έχουν διατυπωθεί με σαφήνεια με πάνω από 600 καταχωρήσεις στα θρεντ "Στη χώρα της πολυφαρμακίας", "Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα" και αλλού.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά για λύστε μου την απορία: Εάν δεν του βάλετε 0%, πως αυτός θα αποδεχτεί 8 μέρες αντιβίωση και 30 μέρες πραζόλη;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ατυχής η διατύπωση - Το πρώτο μου μέλημα, είναι πώς να αποφύγω να δώσω φάρμακα. Όχι μόνο δεν επιχειρώ να ξεκινώ αγωγές με πραζόλες και αντιβιοτικά, αλλά κοιτάζω πώς να βρω τρόπο να διακόψω τις ήδη υπάρχουσες. Φέτος, όλο τον χειμώνα, δεν έχω δώσει ούτε μια μακρολίδη. Σήμερα, έκοψα μια (φασόν) πραζόλη, έχοντας κατά νου το "Αν ήξερε κι ο συνάδελφος που το έδωσε..."
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπλά, εάν δεν μπορείς να πείσεις τον ασθενή σου για το τι είναι νόμιμο
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο Ασφαλισμένος καταλαβαίνει πολύ καλά και δεν είναι χαζός. Απλά, προσπαθεί κάθε φορά να διεκδικήσει το μάξιμουμ από την Πολιτεία, καμιά φορά με ανορθόδοξο τρόπο που μπορεί να ποικίλλει ξεκινώντας από καταλήψεις λιμανιών και μπλόκα σε Εθνικές οδούς και Τελωνεία, και να κλιμακωθεί μέχρι και με επιθέσεις σε ιατρούς.
Άλλωστε, από την εποχή του Προτεκτοράτου του 1828, το γαλλικό ( του ...Κωλέττη! ), αγγλικό ( του ...Μαυροκορδάτου! ) και το ρωσικό κόμμα, η κεντρική εξουσία του Καποδίστρια, οι Βαυαροί, και γενικώς όποιοι άλλοι όριζαν επί μακρόν τις τύχες των ονοματοδοτηθέντων Ελλήνων (ή Ελ) οδήγησαν στην καθιέρωση μιας συλλογικής συνείδησης στους κατοικούντες στο εν λόγω κρατίδιο σύμφωνα με την οποία η απρόσωπη Πολιτεία που νομοθετεί, εκτελεί και δικάζει αυτοβούλως, απαρτίζεται μηδέποτε από εμάς αλλά πάντοτε από άλλους (μάλλον από το Άλφα του Κενταύρου ...ή τον Πολέμαρχο του Λιακό) και φταίει για τα στενά πεζοδρόμια, το νέφος, τη βροχή, τους βουλωμένους υπονόμους, τις κατσαρίδες στην κουζίνα μας, το'να, τ'άλλο, τι να λέμε τώρα.... Και γενικώς ο Ελ δεν νιώθει καμιά συμπόνοια για οτιδήποτε δημόσιο... ακόμα και τα πάρκα, και τις παιδικές χαρές! Μηδέ του δημοσίου χρήματος -φυσικά- εξαιρουμένου.
1 είναι μιν με -ι-, λόγια αναφορική αντωνυμία που σημαίνει αυτός-ή-ό
orfeo:
Εγγραφή ή Είσοδοςαπό αύριο θα κόψω τη συνταγογράφηση με επιληπτικά, καταθλιπτικά κ.ο.κ. φάρμακα καθώς και σε όσους έχουν Ca.
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσοχή : καλό θα είναι να μην δίνετε καταθλιπτικά και επιληπτικά φάρμακα στους ασθενείς σας έτσι κι αλλιώς... ;D
anastasios theodoridis:
Με γνωμάτευση από ειδικό γιατρό (Νευρολόγο, Ψυχίατρο) δεν μπορώ να συνταγογραφήσω τα παραπάνω φάρμακα; ???
orfeo:
--- Παράθεση ---καλό θα είναι να μην δίνετε καταθλιπτικά και επιληπτικά φάρμακα στους ασθενείς σας έτσι κι αλλιώς...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εννοώ ότι καλό είναι να συνταγογραφούμε αντικαταθλιπτικά και αντιεπιληπτικά...
Ίσως η Παρασκευή δεν είναι κατάλληλη για λογοπαίγνια...προφανώς είστε κουρασμένος μετά μια ολόκληρη εβδομάδα πάρε-δώσε με 30 φαρμακεία και 30000 ασθενείς.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση