Γενικά > Νομικά θέματα

Εφημερίες χωρίς βάρδια ασθενοφόρου στο ΚΥ

<< < (3/4) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Είμαστε όλοι esrgp!

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ πολύ!!!Θέλω το άρθρο 45 που λέει ότι σε ενεργή εφημερία δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψει κανείς το ΚΥ
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο. Η συμβουλή μου είναι να πας ήρεμος, διαλακτικός, όχι αλαζόνας, προπάντων ψύχραιμος, να παρουσιάσεις την θέση σου χωρίς να κατηγορείς.
Ο αναπληρωτής διευθυντής να ξέρεις ότι βαθμολογεί κάθε χρόνο την πρόοδο σου μαζί με το διευθυντή σου.
Αυτό σημαίνει ότι θα σε περιμένει στην αξιολόγηση. Και πρέπει να βρεις ένα τρόπο να εξαιρείται της αξιολόγησης σου αφού τα πράγματα είναι τεταμένα. Μια λύση θα ήταν να του τραβήξεις και εσύ μια αναφορά αύριο και να βρεθείτε αλληλοκατηγορούμενοι οπότε θα μπορείς να ζητήσεις την εξαίρεση του σε μια τέτοια περίπτωση στο μέλλον. Από την άλλη αυτό μπορεί να προδιαθέσει χειρότερα τον αντικαταστάτη του.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε τι είναι καλύτερο γιατί δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά πρέπει να έχεις μια στρατηγική.

D-Michalis:
Νομίζω στα επιχειρήματά σου, πέραν της «εγκατάλειψης» πρέπει να προσθέσεις και το γεγονός ότι αρνήθηκες να πάς γιατί σου ζήτησαν να κινηθείς με μέσον που δεν ήταν ούτε υπηρεσιακό, ούτε μέσον δημόσιας χρήσης (π.χ. ταξί, λεωφορείο, κ.λ.π.)
Κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει γιατί δεν ανέβηκες σε όχημα ιδιώτη εν ώρα υπηρεσίας
Τη στιγμή μάλιστα που αυτός είχε ανάγκη από γιατρό, είναι και παρακινδυνευμένο, αφού, εκτός του ότι μπορεί να οδηγεί ανεύθυνα, μπορεί να οδηγεί και επικίνδυνα, όντας σε κατάσταση έντασης και άγχους για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει αυτός ή ο δικός του άνθρωπος.

Κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να ανεβείς σε όχημα που δεν είναι υπηρεσιακό ή δημόσιο.
Έστω και αν κακο-δικήσουν και σε διώξουν, υπάρχουν και επόμενα στάδια, έως τα δικαστήρια που ποτέ δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι θα έλεγαν «κακώς δεν ανέβηκες σε όχημα ασθενούς ή συγγενούς».

Δ. Κουναλάκης:
Τελικά, τι απέγινε; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά.

timex:
Στο δικό μας ΚΥ ,έχουμε ασθενοφόρο ,τις μισές ημέρες του μήνα.
Τις υπόλοιπες εξυπηρετούμαστε απο άλλο ΚΥ που είναι μισή ώρα μακριά απο το δικό μας.

Το ίδιο συμβαίνει και σε εκείνους. Εξυπηρετούνται απο εμάς όταν έχουμε ασθενοφόρο!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση