Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Ένα σιρόπι άχρωμο, άοσμο και άγευστο.

<< < (2/2)

flone:
"Haloperidol is an antipsychotic. It may increase the risk of death when used to treat mental problems caused by dementia in elderly patients. Most of the deaths were linked to heart problems or infection. Haloperidol is not approved to treat mental problems caused by dementia."

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

"Laughren stressed that the FDA is not telling doctors to avoid the use of antipsychotic drugs in dementia patients. The warning, he says, is meant to help families balance the risks of these medications against their benefits.
The new warning comes from observational studies that do not prove conclusively that the older drugs carry the same risk as the newer drugs."
SOURCES: Thomas Laughren, MD, director, Division of Psychiatry Products, Center for Drug Evaluation and Research, FDA. News release, FDA.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πάντως στην Ευρώπη δεν είναι "όπως Αμερική" και υπάρχουν "ενδείξεις" για βραχύ χρονικό διάστημα και εφόσον αποτύχουν μη φαρμακευτικά μέσα (ποια άραγε?)
Τελείως προσωπική γνώμη: προτιμώ να πεθάνω από έμφραγμα ήσυχος στο κρεβατάκι μου ένα-δυο χρόνια πριν, παρά να βασανίζω την οικογένειά μου, να μην έχει μείνει στο κορμί και το μυαλό μου ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή να πεθάνω παγωμένος στο άλσος.

Με το ίδιο σκεπτικό, συμφωνώ με orfeo πιο πάνω. Αλλά οι προϋποθέσεις σηκώνουν μεγάλη συζήτηση, καθώς στην περίπτωση που παραθέτει ο κ. Αργυρίου δεν έχουμε ηλικιωμένο ανοϊκό. Θα ήταν καλό να βρίσκαμε το νομικό πλαίσιο, το οποίο προσωπικά αγνοώ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση