Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Σχετικά με το ΕΚΑΣ
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕΚΑΣ παίρνουν αρκετοί (ιδιαίτερα χαμηλού βαθμού π.χ. ναύτες, θερμαστές κλπ) συνταξιούχοι του Οίκου Ναύτη και δε βλέπω καμιά σχετική αναφορά.
....
--- Τέλος παράθεσης ---
Η Λάρισα δεν έχει ιδιαίτερα ΟΝ και δεν μου έτυχε καμιά περίπτωση.
Αναφορά για ΟΝ έχει όταν λέει "για τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ θα ακολουθήσει νεώτερο έγγραφο". Όντως οι σημαντικότεροι είναι οι ασφ του ΙΚΑ... Όσο για το ΤΣΑΥ-ΤΣΜΕΔΕ μπορώ να φανταστώ ΕΚΑΣ μόνο σε αναπηρική σύνταξη ΝΑ....
timex:
Πως καταλαβαινετε οτι καποιος εχει εκας αν δεν εχει μαζι του το χαρτακι απο το ΙΚΑ του τελευταιου 3μηνου;
Καποιοι ασθενεις μου ειπαν οτι δε τους το στελνουν πια!
Πως μπορω να διαπιστωσω αν συνεχιζει να παιρνει εκας;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠως καταλαβαινετε οτι καποιος εχει εκας αν δεν εχει μαζι του το χαρτακι απο το ΙΚΑ του τελευταιου 3μηνου;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εμένα μου το λένε αυτό οι συνταξιούχοι και πράγματι κανένας δεν έχει πρόσφατο αποδεικτικό σύνταξης μαζί του αλλά κάποια παλαιότερα. Θεωρώ απίθανο σε όλους να έχει κοπεί το ΕΚΑΣ και να προσπαθούν να με κοροϊδέψουν.
Αρχίατρος:
Αυτό το ΕΚΑΣ είναι κωμικοτραγικό !
Γιατί δεν τροποποιούν το σύστημα ώστε να εμφανίζει αυτόματα τον ΕΚΑΣίτη ; ; ;
Θυμάμαι να σπάω τα καρύδια μου κάθε φορά με τα χαρτιά που μου έφερνε το εκάστοτε παππούδι...
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠως καταλαβαινετε οτι καποιος εχει εκας αν δεν εχει μαζι του το χαρτακι απο το ΙΚΑ του τελευταιου 3μηνου;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εμένα μου το λένε αυτό οι συνταξιούχοι και πράγματι κανένας δεν έχει πρόσφατο αποδεικτικό σύνταξης μαζί του αλλά κάποια παλαιότερα. Θεωρώ απίθανο σε όλους να έχει κοπεί το ΕΚΑΣ και να προσπαθούν να με κοροϊδέψουν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε δικαιούχους ΕΚΑΣ πλην του ΙΚΑ πρεπει να πάνε να βγάλουν βεβαίωση. Δεν τους έρχεται τίποτα σπίτι πια
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση