Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Σχετικά με το ΕΚΑΣ

<< < (13/43) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Χαμός θα γίνει με το ΕΚΑΣ, άντε να ξεχωρίσεις ποιός το διατηρεί και σε ποιόν το κόψανε οι Τσιπροκαμμένοι.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Θα βρεθεί τρόπος να φαίνεται στο σύστημα ηλεκτρονικής ποιος λαμβάνει το ΕΚΑΣ και ποιος (πλέον) όχι;
Θα μείνουμε πάλι με το χειρόγραφο "ΕΚΑΣ 10%" στα εξώφυλλα και στις διαβεβαιώσεις των ασφαλισμένων;
Αφού δεν στέλνονται πλέον ενημερωτικά για τις συντάξεις, σε όσους ζητάω αποδεικτικό για το ΕΚΑΣ με κοιτάνε σαν εξωγήινο!
Το εκκαθαριστικό εφορίας δεν είναι κι αυτό αξιόπιστο, αφού το ΕΚΑΣ (σύμφωνα με τα παραπάνω) σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα βρεθεί τρόπος να φαίνεται στο σύστημα ηλεκτρονικής ποιος λαμβάνει το ΕΚΑΣ και ποιος (πλέον) όχι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Koιτώντας ποιοί διετέλεσαν και διατελούν υπουργοί δημόσιας διοίκησης...

Κώστας Σκανδαλίδης
Πάκης Παυλόπουλος
Γιάννης Μιχελάκης   
Αργύρης Ντινόπουλος
Βούτσης
Κουρουμπλής

...δεν νομίζω ότι τελικά κάτι τέτοιο θα γίνει ποτέ δυνατό.   :'( :'( :'( :'(

Argirios Argiriou:
Παραθέτω ενδιαφέρον σημερινό ( 07/04/2016) διάλογο από την ομάδα "Ιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ":

- Σε λίγο θα ψηφιστεί να κοπεί το ΕΚΑΣ σε πολλούς ασθενείς που συνταγογραφούμε .Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τον τρόπο να ελέγχουμε ποιος θα εχει ΕΚΑΣ ή οχι ; ρωτάω γιατί ενημερωτικά χαρτάκια από τα ταμεία δεν στέλνονται και δεν υπάρχει αυτόματα ενσωματωμένο στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

- Να ζητούν κ να έχουν σχετική βεβαίωση από το ΙΚΑ...αλλιώς δε θα φορτωθω εγώ τυχόν μεταβολή..

- Δεν δίνει το ΙΚΑ. Πηρα τηλέφωνο. Πρεπει να τους το δίνει ο λογιστής τους. Εγώ ηδη εχω αφισαρει ανακοίνωση στο ιατρείο. Να έχουν βεβαίωση λήψης ΕΚΑΣ απο λογιστή.

- ετςι ειναι το ΙΚΑ δεν δίνει τίποτα , μερικά ταμεία το τυπώνουν ηλεκτρονικά απο την ηδικα και μερικά οχι , για τα πανηγύρια η κατάσταση ενώ μπορούσε απλα να ειναι ενσωματωμένο

Argirios Argiriou:
Με τον λογιστή μου που μίλησα πάντως, μου είπε ότι ένας λογιστής μπορεί να δει από την φορολογική δήλωση εάν κάποιος έπαιρνε ΕΚΑΣ το προηγούμενο έτος.

Όσο για το εάν έχει κάποιος ΕΚΑΣ επί του παρόντος, μου είπε ότι μπορεί να το δει κανείς από την απόδειξη σύνταξης (να ζητούν από τον λογιστή τους να τους κάνει μια μηνιαία ενημερότητα με τις αποδείξεις σύνταξης).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση