ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑσθενής με διπολική διαταραχή (ο οποίος όμως δεν είναι σε φάση ψύχωσης, το γνωρίζω).
Τον κληρονόμησα από άλλον Ιατρό που του έγραφε τα φάρμακα με τις παρακάτω συμμετοχές (που, από κεκτημένη ταχύτητα, δεν τις πείραξα, αν και εκ των υστέρων νομίζω ότι δεν είναι σωστές ούτε και αυτές, όπως και συζητιέται γιατί πρέπει να παίρνει δύο βενζοδιαζεπίνες ταυτόχρονα): Akineton 25% Aloperidin 0% Tavor 10% Stedon 10% Depakine 0%
Μου παίρνει τηλέφωνο η αδελφή του, πολύ δυσαρεστημένη, και μου λέει ότι έπρεπε να του τα γράψω όλα με 0%.
Με τι συμμετοχές πιστεύετε ότι πρέπει να γράφονται αυτά τα φάρμακα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Με αυτή τη αγωγή δεν είναι διπολικός. Μάλλον μανιακός. Με F30.2 παίρνει Aloperidin- Depakin με 0% και τα υπόλοιπα με 25%
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
--- Παράθεση ---Τον κληρονόμησα από άλλον Ιατρό που του έγραφε τα φάρμακα με τις παρακάτω συμμετοχές....................... Akineton 25% Aloperidin 0% Tavor 10% Stedon 10% Depakine 0%
Μου παίρνει τηλέφωνο η αδελφή του, πολύ δυσαρεστημένη, και μου λέει ότι έπρεπε να του τα γράψω όλα με 0%.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αφού υπάρχει σκεύασμα με 25% άρα δεν παίζει ΕΚΑΣ 10%. Αναρωτιέμαι το 10% σε Tavor και Stedon με ποια διάγνωση μπήκε;
Αφού ούτε ο προηγούμενος τα έγραφε με 0%, γιατί δυσαρεστήθηκε μαζί σου; Για το επιπλέον 15% που πλήρωσε για το Stedon και Tavor; (μιλάμε για λίγα λεπτά του ευρώ)
Argirios Argiriou:
Πρέπει πάλι να εκτυπώσω το ΦΕΚ 2883, 26/10/2012 σελίδα 44549 και να το έχω έτοιμο να της το δείξω.
Εγγραφή ή Είσοδος
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠρέπει πάλι να εκτυπώσω το ΦΕΚ 2883, 26/10/2012 σελίδα 44549 και να το έχω έτοιμο να της το δείξω.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Αλήθεια, γιατί δε στέλνεις το περιστατικό στον ψυχίατρο;
Προσωπικά οι διπολικοί είναι οι πιο δύσκολοι ασθενείς και αισθάνομαι ότι τους κάνω ζημιά κάθε φορά που συναινώ στη μη παρακολούθησή τους από ειδικό...
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος
Αλήθεια, γιατί δε στέλνεις το περιστατικό στον ψυχίατρο;
Προσωπικά οι διπολικοί είναι οι πιο δύσκολοι ασθενείς και αισθάνομαι ότι τους κάνω ζημιά κάθε φορά που συναινώ στη μη παρακολούθησή τους από ειδικό...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορεί να το κάνω και αυτό.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση