Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές

Τα νέα συνταγολόγια του ΙΚΑ

<< < (24/27) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Και άλλωστε η λέξη "εξυπηρέτηση" μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως.
Εξέταση πασχόντων και συνταγογράφηση φαρμάκων (σε τακτικά και έκτακτα περιστατικά) σε απλή συνταγή είναι μια εξήγηση νομίζω.
Είναι μια πολύ σοβαρή εξυπηρέτηση πιστεύω, αφού τα περισσότερα φάρμακα για να τα πάρει κάποιος από το φαρμακείο απαιτείται ιατρική συνταγή. Αντίθετα, η χορήγησή τους χωρίς ιατρική συνταγή είναι αδύνατη και παράνομη. Έτσι δεν είναι;

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜας κοινοποιήθηκε το παρακάτω:

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα ήταν απαραίτητο να γνωρίζουμε σε ποιούς απευθύνεται η αρχική οδηγία του ΥΥ&ΚΑ, και ποιός σας την κοινοποίησε.

Αλήθεια, τί μπορεί να μας κάνει το Ίδρυμα αν αρνηθούμε (οι του ΕΣΥ) να εκδίδουμε συνταγές για λογαριασμό του;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο ιατρικός σύλλογος στη διευθυνση προσωπικου του νοσοκομειου μας και η διευθυνση προσωπικου στους γιατρους.

Δ. Κουναλάκης:
Η "εξυπηρέτηση" αφορά την απόδοση συνταγολογίων για την συνταγογράφηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ.
Είναι ξεκάθαρα γραμμένο σε βαθμό που η μόνη αμφισβήτηση είναι ποια είναι τα όρια που ισχύει αυτό.
Θυμάμαι ότι δεν ήταν χιλιομετρικά αλλά μίλαγε για εντός "πόλης" - πάντα με κάποια επιφύλαξη γιατί έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που το είδα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δημήτρη, μέχρι να προσκομίσει κάποιος γραπτά (αφού οι περισσότερες συστάσεις και πιέσεις γίνονται τηλεφωνικά) την έννοια της "εξυπηρέτησης" που λες εσύ, νομίζω μια χαρά είναι η έννοια της "εξυπηρέτησης" που δίνω εγώ.

EzeΤΡΟΛ:
Κι αν για παράδειγμα ο ασφαλισμένος πάρει από τον φαρμακοποιό μια αντιβίωση και μου ζητήσει κατόπιν να την περάσω σε συνταγή, είμαι υποχρεωμένος να τον "εξυπηρετήσω";

Αν ζητά ποσοστά συμμετοχής μικρότερα από αυτά που του αναλογούν, είμαι πάλι υποχρεωμένος να των "εξυπηρετήσω";

Ποιός θα θέσει το διαχωρισμό μεταξύ εξυπηρέτησης και νομιμότητας;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση