Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές
Τα νέα συνταγολόγια του ΙΚΑ
ZArk:
Συμφωνώ απόλυτα,
χθες μου ήρθε μια ασθενής την οποία πήγαν "τα παιδιά" για εξέταση σε ένα καρδιολόγο για την "ήδη" ρυθμισμένη υπέρταση.
Ε εκτός από την φυσική και αναμενόμενη αλλαγή της ποταπής αγωγής μου, που προκαλούσε την χείριστη πίεση της τάξης 130 με 120 mmHg (αιδώς γιατρέμ) της διέγνωσε και ΣΝ 10%!! Εγώ απλά αγνόησα την ασθένεια "10%" μιάς και δεν την έχω μελετήσει αρκετά, αν και δέχθηκα την νέα αγωγή, αφού αποτελούταν απο πρωτότυπα σκευάσματα που χρησιμοποιώ και εγώ.
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι δουλειά έχει το ποσοστό συμμετοχής να αναγράφεται στη γνωμάτευση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να κάνω τον συνάδελφο να αναλογιστεί το βάρος των πράξεών του.
Για να τσεκάρω τί καπνό φουμάρει ο συνάδελφος: Αν είναι σοβαρός ή αν καπνίζει πίπα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Η άγνοια των "συναδέλφων" και οι πίπες με αφήνουν αδιάφορο. Εγώ υπογράφω, εγώ σφραγίζω, εγώ αποφασίζω.
EzeΤΡΟΛ:
Το Ίδρυμα έβγαλε ακόμη μία Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος, για πολλοστή φορά.
Κάτι μιλάει για τα μπλάνκο, κάτι για το πού θα βάζουμε την υπογραφή μας όταν διορθώνουμε λάθη, λίγο τό ΄να, λίγο τ' άλλο, νταξ μωρέ τώρα, και τί να λέει.
Προσωπικά, δεν με χαλούλου καθόλου να γραφτεί λάθος η συνταγή και ο φαρμακοποιός να μην πάρει ποτέ τα λεφτά. Σιγά πια... σίριαλ το καταντήσαμε, ωφού!
Στην Υψηλή Πύλη παραμόνευε ένας πελώριος καβάσης με τη χατζάρα του για ν' αποκεφαλίσει επί τόπου τους Γραμματείς του Σουλτάνου που υποπίπτανε σε σοβαρά λάθη κατά τη σύνταξη των φιρμανιών.
strasnic:
Αν και διαβασα και τις 9 σελιδες του θεματος εχω ακομη την απορια:Εγω σαν Γ.Ι. σε Π.Ι. δημου που δεν εχει ΙΚΑ,αλλα σε μικρη χλμ αποσταση στο διπλανο δημο υπαρχει ΙΚΑ,ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να συνταγοφραφω ΙΚΑ;Αν διακοψω το σπορ (καποιες μερες χρειαζομαι ενα συνταγολογιο ολοκληρο) θα εχω κυρωσεις;
...σημειωση:δεν εχω την υποστηριξη του διευθυντη στο συγκεκριμενο θεμα.
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος Αν και διαβασα και τις 9 σελιδες του θεματος εχω ακομη την απορια:Εγω σαν Γ.Ι. σε Π.Ι. δημου που δεν εχει ΙΚΑ,αλλα σε μικρη χλμ αποσταση στο διπλανο δημο υπαρχει ΙΚΑ,ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να συνταγοφραφω ΙΚΑ;Αν διακοψω το σπορ (καποιες μερες χρειαζομαι ενα συνταγολογιο ολοκληρο) θα εχω κυρωσεις;
...σημειωση:δεν εχω την υποστηριξη του διευθυντη στο συγκεκριμενο θεμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση