Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές

Τα νέα συνταγολόγια του ΙΚΑ

<< < (15/27) > >>

Gatekeeper:
«Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Αυτοματοποιημένης Διαχείρισης Συνταγών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ»

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μπορείς να συνταγογραφήσεις στα παλιά συνταγολόγια.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κι όμως, όλοι στο ΚΥ συνταγογραφούμε ακόμη στα παλιά συνταγολόγια του ΙΚΑ.
Μήπως γνωρίζεις τί κίνδυνος υπάρχει; Π.χ., υπάρχει περίπτωση να βγουν άκυρες και να μην αποζημιωθούν οι συνταγές; Ποιός θα ευθύνεται τότε; Ποιός θα χρεωθεί τη ζημία;

Επίσης, έχω ακούσει ότι όλοι (ακόμη και σε άλλα ΚΥ) χρεώνονται/θα χρεωθούν 5 μόλις βιβλιάρια νέου τύπου ΙΚΑ. Τί θα γίνει όταν τελειώσουν αυτά; Θα υπάρχει ομαλή τροφοδότηση με νέα; Αν όχι, τότε να τα "τελειώσουμε" γρήγορα  με μουτζούρες και με ένα Σαλοσπίρ ανά σελίδα! ;D

--- Τέλος παράθεσης ---
Γ55/748 « Σχετικά με την διάθεση των νέων συνταγολογίων σε γιατρούς του ΙΚΑ -ΕΤΑΜ»
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σας επισημαίνουμε ότι με ευθύνη των Διευθυντών θα πρέπει να τα προμηθευτούν τα νέα συναταγολόγια όλοι οι γιατροί και να επιστρέψουν τα παλαιού τύπου.
Αναφορικά με τα συνταγολόγια παλαιού τύπου με το ανωτέρω σχετ. έγγραφό μας είχαν δοθεί οδηγίες ότι οι διαχειριστές θα πρέπει να επιστρέψουν τα συνταγολόγια παλαιού τύπου στις Κεντρικές Αποθήκες του Ιδρύματος προκειμένου να εκποιηθούν.
Με το παρόν σας ενημέρώνουμε ότι οι Διευθυντές των Μονάδων Υγείας, στις οποίες υπάρχουν παλαιού τύπου συνταγολόγια, θα πρέπει να προβούν στη σύσταση ειδικής επιτροπής προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες ενέργειες προς πολτοποίησή τους.

iGP:
Θα ήθελα να θέσω ένα πρακτικό ζήτημα. Τα κουτάκια που πρέπει να μπαίνει η υπογραφή του γιατρού, χωρίς να βγαίνει εκτός ορίων, έχουν ιδιαίτερα περιορισμένες διαστάσεις, κυρίως στον κατακόρυφο άξονα (5 χιλιοστά).Ως εκ τούτου θα πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μου. Έχετε να προτείνετε κάτι; Μήπως μία ευθεία οριζόντια γραμμή; Ένας μικρός σταυρός; Ή μήπως κάτι πιο προχωρημένο, όπως τα αρχικά γράμματα των λέξεων κάποιας φράσης; Σχετικά με το τελευταίο, γνωρίζοντας το "ιδιαίτερο" στυλ αρκετών συν-φορουμιτών, νομίζω πως θα έχω αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις  ;D. Μήπως μάλιστα, να βάζαμε όλοι το ίδιο;  ;D

anastasios theodoridis:
Δηλαδή η συνάδελφος Στέλλα μπορεί και υπογράφει ολογράφως εντός ορίων κι εσύ δεν τα καταφέρνεις;

Κι εγώ ολογράφως υπογράφω  ;D....και ας έχω ένα στρέμμα ονοματεπώνυμο.

iGP:
Απλά είπα να βάλουμε λίγη "φαντασία στη συνταγογραφία"  ;) Πειράζει;
Τώρα που το βλέπω, καλό δεν είναι το "πειράααζειιι" για υπογραφή;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση