Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές

Τα νέα συνταγολόγια του ΙΚΑ

<< < (20/27) > >>

Koterakis:
.

Koterakis:
.

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ τότε γιατί να "ξεπλύνω" συνταγές με σιροπάκια και αντιβιώσεις κ.α. άλλων συναδέλφων είτε συνταγογραφώ σε ΙΚΑ, είτε σε Δημόσιο είτε σε ΟΓΑ;

--- Τέλος παράθεσης ---
Θα πρέπει λοιπόν να γίνει αναδιαμόρφωση του συστήματος συνταγογράφησης και κάθε ασθενής να παραλαμβάνει τα φάρμακά του από το φαρμακείο με κάποιο σύστημα πχ ηλεκτρονικό, όπου την συνταγή θα την εκδίδει το ιατρείο ή ο ιατρός που τον παρακολουθεί και όχι άλλος να συστήνει την θεραπεία και άλλος να τα «γράφει» στο βιβλιάριο. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να γίνουμε σύγχρονο κράτος και όχι ένα απέραντο και ανεξέλεγκτο super market φαρμάκων.

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Στην κατάσταση που περιγράφεις,  (Ιατρείο ΙΚΑ πλησίον κ.λ.π) νομίζω το θέτεις σωστά, και στη θέση σου τα ίδια θα υποστήριζα μάλλον. Απλώς η κάθε περίπτωση έχει πάντα διαφορές από τις υπόλοιπες. Μία και μόνη διαφορά μπορεί να ανατρέψει την όλη φιλοσοφία.

Έτσι λοιπόν θα συμφωνούσα απόλυτα σε όσα λές για την περίπτωσή σου, αν και στην δική μου περίπτωση δεν μπορώ να καταθέσω ότι συμβαίνει το ίδιο, αφού το ΙΚΑ απέχει 30 χιλιόμετρα και ουδέποτε μου αρνήθηκε εξέταση που ζήτησα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το αυτό επικαλούνται και αλλού συνάδελφοι και ίσως έχουν δίκιο, αλλά φαρμακείο πόσο κοντά υπάρχει??  στις περισσότερες περιοχές δεν υπάρχει και έτσι κι’ αλλιώς  ο ασθενής ή το βιβλιάριο θα πρέπει να ταξιδέψει για να πάρει τα φάρμακά του. Προς τι λοιπόν η συνταγοφράφηση στα περισσότερα χωριά??

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση