Γενικά > Νομικά θέματα
Οικονομικά κίνητρα για Γενικούς Ιατρούς σε άγονα Π.Ι.Τι ισχύει;
Πατρωνάκης Μάνος:
Σας επισυνάπτω το νόμο. Καλό είναι όμως να λάβετε υπ' όψη σας και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του. Σχετικά τώρα με τη
συνυπηρέτηση επί εγγάμων καλά καταλάβατε. Στην Ελλάδα βέβαια, μην απογοητεύεστε, οι νόμοι είναι καθαρά ενδεικτικοί.
Ετσι πάντα θα δείτε και μεταθέσεις από Αγονες Β στην Αττική, ή και από καθόλου άγονες στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά
με αυτό το τρόπο αναιρείται το οποιοδήποτε κίνητρο για κάλυψη θέσεων ΕΣΥ σε δυσπρόσιτες περιοχές και κοροιδεύονται
συνάδελφοι μετά από πολλά χρόνια προσφοράς κοινωνικού έργου.
Φυσικά θα σας χρειαστεί ένας καλός Νομικός και ένα πολιτικό πρόσωπο με την Ελληνική έννοια του όρου.
αννουλα:
ευχαριστω ξανα για την απαντηση κ θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο γιατι σας ζαλισα αρκετα:αν τελικα με παρουν στη θεση,που ειναι θεση επιμελητη Α δεδομενου οτι δεν εχω ξαναδουλεψει στο ΕΣΥ οι μισθολογικες μου απολαβες κ οι απολαβες των εφημεριων θα ειναι με βαση το μισθολογιο του Α ή μηπως επειδη ειμαι νεοπροσλαμβανομενος αρχισω απο απολαβες Β; πραγμα παρολογο αφου η θεση ειναι Α αλλά Ελλαδα ειμαστε...
Πατρωνάκης Μάνος:
Μπα, και στην Ελλάδα ακόμα αν υπηρετείτε σε θέση Α παίρνετε τη μισθοδοσία του Α.
αννουλα:
ευχαριστω για την απαντηση...μαλλον λεω να καταθεσω τα χαρτια μου στην αγονη περιοχη κ μετα απο τετραετιας βλεπουμε με καπιοον νομικο πως θα κινηθουμε.....ευχαριστω ξανα για την βοηθεια σας...
Doc:
Στο site Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος : "654.Επίδομα ετοιμότητας και προσαύξηση αποδοχών λόγω υπηρεσίας σε άγονη περιοχή αγροτικών γιατρών-Κατάργηση των παροχών αυτών μετά το ν. 2470/1997."
Ερώτηση μου είναι: Τελικά υπάρχει η όχι επίδομα 550€ αγροτικού ιατρού υπηρεσίας υπαίθρου στο άγονο ιατρείο;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση