Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Κανονική Άδεια Ιατρού Υπόχρεου Υπηρεσίας Υπαίθρου

<< < (3/4) > >>

alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελικα οι ''ρημαδηδες'' οι αγροτικοι επι θητεια που εχουν ηδη εκπληρωσει την εξισου''ρημαδα'' 12 μηνη υποχρεωτικη υπηρεσια υπαιθρου παλαιοτερα, παιρνουν 15 μερες αδεια συνολικα στη θητεια τους οπως οι υπολοιποι αγροτικοι ή 2 μερες το μηνα οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι;;οεο;;

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρε και κανενα τηλ στο τμημα αγροτικων του ΥΥΚΑ αγαπητή μου. Αν χρειαστεί πάρε και 2 και 3 και 1000 φορές.
Όλα ο Τάσος? Είναι unfair...

olga:
Επειδη στο υυκα με παραπεμπουν στο νοσοκομειο κ τουμπαλιν ειπα μηπως εχει καποιος μια εμπεριστατωμενη αποψη...fair or not i dare to ask!
Μ.Φ.Χ

alfie:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδη στο υυκα με παραπεμπουν στο νοσοκομειο κ τουμπαλιν ειπα μηπως εχει καποιος μια εμπεριστατωμενη αποψη...fair or not i dare to ask!
Μ.Φ.Χ

--- Τέλος παράθεσης ---

Να καταθέσεις εγγραφο ερωτημα. Να σφίξουν και λίγο οι κ@λοι μερικών τεμπελχανάδων υπαλλήλων..

olga:
Eγγραφως κατεθεσα το ερωτημα μου στο γραφειο προσωπικου κ απαντηση εγγραφη δεν ελαβα!!παρα μονο ο υπαλληλος-υπευθυνος για τα αγροτικα μου ΕΙΠΕ ''θα πω εγω στους διοικητικους του Κ.Υ.να σου δωσουν τις 20 μερες που δικαιουσαι..''Εγγραφως Κε ταδε'' επεμεινα αλλα ακομα απαντηση δεν πηρα....κοινως κανενα αυτι ή κ@λος δεν ιδρωσε!ετοιμαζω μολοτοφ με ολοπαχο προβειο γιαουρτι σε πηλινο κεσεδακι!!Αλλη λυση δε βρισκω!
Μ.Φ.Χ.

Argirios Argiriou:
Συγγενικό θέμα από πρόσφατο μήνυμα του συνάδελφου Αναστάσιου Θεοδωρίδη σχετικά με το ότι οι Αγροτικοί Ιατροί δεν δικαιούνται ρεπό μετά από εφημερία.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση