Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Κανονική Άδεια Ιατρού Υπόχρεου Υπηρεσίας Υπαίθρου

<< < (2/4) > >>

olga:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου δεν υπογράφουν σύμβαση ιδιωτικού δικαίου με το νοσοκομείο όπως οι ειδικευόμενοι.
Διέπονται απ' όλους τους νόμους που αφορούν τους δημοσίους υπαλλήλους, μισθό, άδειες κτλ.

Εμενα με ενημερωσαν απο το γραφειο των κεντρων υγειας του νοσοκομειου οτι ειμαστε δημοσιοι λειτουργοι(!)κ δεν μας διεπουν οι νομοι που αφορουν τους δημ.υπαλληλους!Αρα ουτε κανονικες αδειες ουτε αδεια παραμεθοριου!Λαντζαααααααα
--- Τέλος παράθεσης ---

anastasios theodoridis:
Όλγα...είπαμε.....τις τελευταίες πέντε μέρες της θητείας σου......εφόσον ο διευθυντής σου δε σου δίνει την επιπλέον άδεια των 5 ημερών.....αρρωσταίνεις ξαφνικά. Τι στο καλό....άνθρωποι ήμαστε δε μπορούμε να αρρωστήσουμε;

Όλα αυτά με την προϋπόθεση πως κι εσύ είσαι σωστή στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σου.

olga:
Ποσο πιο ενταξει να ειμαι;καλυπτω μια τεραστια περιοχη ευθυνης καθε μερα 24 ωρες το 24 ωρο με το κινητο ανα χειρας(ναι ακομα κ οταν κανω μπανιο το κινητο ειναι μαζι μου!πλιτς πλιτς!),πηγαινω σε χωρια που δεν υπαγονται στο δικο μου Π.Ι. γιατι η γιατρος δεν εχει ερθει ακομα,με καλουν να ειμαι στο Κ.Υ.απο το πρωι σε μερα εφημεριας μου εκει με τη δικαιολογια να καλυψω τα επειγοντα ή να κανω συνταγογραφηση και φυσικα ουτε επιδομα ετοιμοτητας παιρνω,ουτε εξοδα κινησης που καλυπτω αλλα χωρια ουτε εντολη κινησης προς το ΚΥ με τη δικαιολογια οτι εκεινη τη μερα εφημερευω αρα γιατι να μην παω απ το πρωι;;;Φυσικα και παιρνω τα ρεπο μου αν κ με φοβερισαν οτι θα με κανουν ντα αμα τυχει κατι κ εγω λειπω απο το ιατρειο κι οταν τους απαντησα ΄΄που λεει ρε παιδια οτι ο γιατρος πρεπει να ειναι απικο ολη την εβδομαδα κ ολες τις ωρες;΄΄με στραβοκοιταξαν...μετα γλυκανε ο διευθυνταρας κ μου ειπε''ελαααα,εσυ εισαι παλια,εχεις κανει παθολογια βοηθα την κατασταση!΄΄ΝΤΑΝ!!!Αφου δεν μου δινετε το επιδομα ετοιμοτητας,αγονο δεν εχω,εξοδα κινησης δεν παιρνω γλυκες και γλειφιτζουρια κομμενα!Υπευθυνοι εφημεριας τις καθημερινες( περαν του 8 ωρου) που δεν εχουμε κεντρο εφημεριων ειναι το ΚΥ...σωστα;;;;;τα σχολια δικα σας! >:(

Γιώργος Κανελλόπουλος:
Όλγα, για ποιο λόγο δεν παίρνεις επίδομα ετοιμότητας; ???

olga:
Τελικα οι ''ρημαδηδες'' οι αγροτικοι επι θητεια που εχουν ηδη εκπληρωσει την εξισου''ρημαδα'' 12 μηνη υποχρεωτικη υπηρεσια υπαιθρου παλαιοτερα, παιρνουν 15 μερες αδεια συνολικα στη θητεια τους οπως οι υπολοιποι αγροτικοι ή 2 μερες το μηνα οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι;;οεο;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση