ασχετο το αν ειμαι υπερ η κατα της συμβασης πιστευω οτι ειναι ασεβεια προς τον ιατρο και τον ασθενη αυτο to <<περιμενετε να δουμε>>
4 γεματους μηνες να τα βγαλουν.ο εοπυυ λεει τα εχω ετοιμα.περιμενω το υπουργειο.ξεκαθαρα οτι δεν βλεπει το καλο τους ασθενους (οπως λεει) για αυτο και ετρεχαν να φερουν αυτη την συμβαση αλλα βαραει το ντεφι οπως και οποτε του πει ο υπουργος.τωρα ποιος υπουργος???ο πρωην εργατοπατερας πρωην συντροφος ξανθος??? η ο αναπληρωτης του πολακης (αυτος για γιδοτυρια και στακες ειναι καλος) που να βρει χρονο.ρωτανε οι αρρωστοι γιατρε τον αλλο μηνα?
βγαζουν μεγαλοπρεπης ανακοινωσεις οτι ολα εγιναν ομορφα και ωραια εδω το καλο συστημα !!!!και στην ουσια κοβουν κορδελες σε αδειες τομυ απο γιατρους κανουν συμβασεις για γιατρους χωρις γιατρους!!!!και μονο αυτη η καθυστερηση διχνει ενοχη και σχεδιο στο ποδι.το σχεδιο τους να ανεβασουν τα αθλια αποτελεσματα που προφανως θα ειναι θα το σκεπασουν με νεα προκηρυξη για τομυ. δεν βρηκαμε γιατρους αλλα θα κανουμε προκηρυξη για τομυ.φαε λαε <<σοτο>>.λογικη ανευ ουσιας αρκει να καθομαστε στην καρεκλιτσα μας.που θα βρουμε τετοια ξανα.ακομη και να επιστρεψουν στα παλια τοτε που με παλμο καλουσαν το ν ιατρικο κοσμο σε επανασταση με μπροσταρηδες στον αγωνα τους ξανθοπολακηδες δεν θα επανελθουν.γιατι απλα τωρα δεν εχουν ιατρικο κοσμο απο κατω.αντε τιποτα διορισμενοι και κατι καρανικες.μεταφερομενους οπαδους θα εχουν.ΔΕΝ θα εχουν την γιαγια και το παππου που περιμενει με αγωνια να μαθει ποιος ειναι ο γιατρος τους τον επομενο μηνα!!ειναι προφανες οτι οι ανθρωποι ζουν σε μια αλλη εποχη βασισμενη στα χρονια της πρωην σοβιετικης ενωσης.αυτοματα μου ερχονται δυο πραγματα στο μυαλο
1)δεν αλλαζουν ποτε μυαλο ειναι απο αρμο μπετον οι αριστεροι(ασχετα αν αυτοι ειναι αριστεροι του κολου)
2 η απαντηση του μακαριτη γεννηματα στην αρχη του ΕΣΥ. ενα κακο συστημα υγειας ειναι καλυτερο απο το καθολου συστημα.στο κακο βελτιωνεις στο καθολου τι να κανεις???
με την ελπιδα οτι απο δευτερα θα ξερω τι να πω στους ασθενης που ρωτανε .........καλο 3 /μερο