Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ωράριο αγροτικών ιατρών-γενικών ιατρών στο ΚΥ
timex:
Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις.
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω/κάνουμε :-[
Το είπαμε στο διευθυντή και είπε θα του μιλήσει αλλά αμφιβάλλω αν θα το κάνει.
Τέλος πάντων.
Θα δούμε τι θα γίνει.
Και πάλι ευχαριστώ.
Harper:
Ο Βασιλείου έχει απόλυτο δίκιο για το ψαλίδισμα των ωρών εργασίας από εμάς τους ίδιους.Και το υπουργείο το ξέρει αλλά κάνει τα στραβά μάτια γιατί έχει ένα κακοπληρωμένο γιατρό.Το ίδιο δηλ.που γίνεται με το φακελλάκι...όλοι ξέρουν για αυτό αλλά το αφήνουν να ευδοκιμεί μέχρι που κάποιο "κορόιδο" θα την πάθει "μη αναστρέψιμα" και τότε όλοι θα σπεύσουν να τον σταυρώσουν δήθεν έκπληκτοι....Υπάρχει ένα είδος omerta στο χώρο μας,μια σιωπηλή συνομωσία ανάμεσα στους γιατρούς και το υπουργείο.Έτσι εκτονώνεται το πληγωμένο ΕΓΩ του ιατρού για τον εξευτελιστικό μισθό που παίρνει με την παρήγορη σκέψη πως δουλεύει λιγότερο.Αλλά άλλο αυτό και αλλό το να χώνουμε συναδέλφους...Μεταξύ κατεργαρέων λίγη ειλικρίνεια ή κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...Εμείς τα ισοπεδώσαμε όλα!
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος αν κάποιος προσέλθει στα εξωτερικά ιατρεία πριν τις 9.00 ή μετά τις 13.00 πόσους ιατρούς θα βρει στο πόστο του;
Για να μη πούμε για τους διοικητικούς
Advocatus diaboli
--- Τέλος παράθεσης ---
Θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου
Γ.Κτιστάκης:
Κύριοι ο χρόνος ανάπαυσης και ο χρόνος μελέτης εντός του τακτικού ωραρίου ισχύει ή όχι? Ξέρει κάποιος σχετικό νομό που να το αναφέρει?
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συνάδελφε, αν μιλάμε για το κανονικό ωράριο 8-4 τότε να μιλήσουμε και για χρόνο ανάπαυσης και μελέτης.
Αν όμως στο πετσοκομμένο τακτικό ωράριο αρχίσουμε να μιλάμε για χρόνο ανάπαυσης και μελέτης θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση