Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ωράριο αγροτικών ιατρών-γενικών ιατρών στο ΚΥ

<< < (4/11) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συμφωνώ, όμως ξέχασες να αναφέρεις και τη μεγάλη κατηγορία που συνδυάζει το «μειωμένο» ωράριο με το λουφάρισμα και το «ξύσιμο»….

kg70:
Καλημέρα σε όλους,πήρα αγροτικό σε αυτή την προκήρυξη και πρόκειται να πάω στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Χίου για την τρίμηνη εκπαίδευση μου.Μήπως ξέρει κανείς ποιό θα είναι το ωράριο μου,ο μισθός μου(καθαρά) και αν δικαιούμαι κάποια επιδόματα ;

timex:
Έχω αναφερθεί πάλι στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ζητώ την κατανόησή σας και όποια βοήθεια δεκτή!
Στο ΚΥ που είμαι, τα πρωινά είμαστε 2 αγροτικοί και 2 γενικοί ιατροί.
Από τους 2 γενικούς ο ένας είναι ο διευθυντής ,ο οποίος έρχεται μόνο 2 μέρες την εβδομάδα και τότε μένει από 9:30-11:00.
Ο άλλος γενικός ιατρός ,έρχεται κάθε μέρα από 9:30 μέχρι 12:00(αναλόγως)

Έτσι, συνήθως μετά τις 12:00 , μένουμε οι δυο αγροτικοί μέχρι να έρθουν να μας αλλάξουν εκείνοι που εφημερεύουν.

Το ωράριο είναι 8-16.
Οι αγροτικοί έρχονται κανονικά και μας αλλάζουν.
Οι 2 γενικοί γιατροί ,έχουν περ. ιατρεία και έρχονται μετά τις 16!
Κάποιες φορές 5!
Ο ένας από αυτούς έχει έρθει και 7 το απόγευμα να κάνει την αλλαγή και το Σάββατο 12:30!!!
Και δε φτάνει αυτό , το πρωί φεύγουν και πιο νωρίς!
Το αποτέλεσμα είναι, να μένει  ο αγροτικός που εφημέρευε την προηγούμενη ημέρα μόνος του ,και όταν τυχαίνει κάτι, εμείς να γινόμαστε Σουμάχερς για να μη συμβεί κάτι το μοιραίο!

Μη μου πείτε να αναφερθώ στον διευθυντή γιατί όλα από εκεί ξεκινούν…
Τεσπα!

Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι, αν υπάρχει κάποιος νόμος που να αναφέρει ότι όταν γίνονται οι αλλαγές, ο αγροτικός αλλάζει τον αγροτικό και ο γενικός αλλάζει τον γενικό.
Στα περισσότερα ΚΥ που έχω ρωτήσει έτσι γίνεται, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος νόμος για αυτό.

Αν ξέρετε κάτι σχετικά με το θέμα ,θα σας ήμουν ευγνώμων!

Επίσης, ξέρετε που θα πρέπει να απευθυνθώ για να μάθω τι πρέπει να κάνω όταν αργούν(είμαι υποχρεωμένη να μένω πάντα και να τους περιμένω ή μπορώ να φεύγω ; ) και να πάρω την απάντηση εγγράφως;

Κάποιος μου είχε απαντήσει σε σχετικό ποστ παλαιότερα για το πιο πάνω ερώτημά μου, αλλά δεν το βρίσκω :(

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό τους 2 γενικούς ο ένας είναι ο διευθυντής ,ο οποίος έρχεται μόνο 2 μέρες την εβδομάδα και τότε μένει από 9:30-11:00.
Ο άλλος γενικός ιατρός ,έρχεται κάθε μέρα από 9:30 μέχρι 12:00(αναλόγως)

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ισχύει γι΄αυτούς το 08:00-16:00;
Η αλήθεια είναι ότι κάθε ΚΥ με τη σύνθεση σε επιμελητές/αγροτικούς που έχει, και τη γεωγραφική θέση του ως προς τα Π.Ι., έχει και τις δικές του ιδιαιτερότητες. Όμως τέτοιου είδους ιδαιτερότητες που περιγράφεις δεν συνάδουν με τους κανόνες της διοίκησης ενός κρατικού οργανισμού.
Θα πρότεινα να αποχωρείς μετά τις 16:00 στις καθημερινές, και στις αργίες μετά τις 08:00, ασχέτως αν έχει προσέλθει ο εφημερεύων. Ο,τιδήποτε ακολουθήσει, βαραίνει αποκλειστικά αυτόν. Να δούμε αν θα συνεχίσει να απουσιάζει.
Εναλλακτικά, αναθέτεις μετά από προειδοποίηση των ενδιαφερομένων το θέμα σε ένα δικηγόρο για τα δέοντα (ενημέρωση εισαγγελέα, επιθεώρησης εργασίας, επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου κ.λπ.).

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συνάδελφε,
έχεις ανοίξει σχετικό θέμα στην ίδια ενότητα με τίτλο "Ωράριο αγροτικών ιατρών – γενικών ιατρών στο Κ.Υ."
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Χωρίς να θέλω να φανώ περίεργος, θα ήταν καλό να συνέχιζες εκεί τη συζήτηση χωρίς να ανοίξεις νέο θέμα.
Κάποιος συντονιστής του φόρουμ ας ενώσει τα δύο θέματα σε ένα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση