Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ωράριο αγροτικών ιατρών-γενικών ιατρών στο ΚΥ

<< < (5/11) > >>

KERASIDISN:
Σου υπενθυμίζω ότι στα τακτικά ιατρεία και ΤΕΠ ανειδίκευτος δεν μπορεί να εξετάζει!
Υπάρχει στο forum το σχετικό έγγραφο. Αν δεν το βρεις θα το ανεβάσω.
Προτείνω όταν απουσιάζουν οι ειδικοί να μην βλέπεις κανένα περιστατικό.
Και αυτό γιατί δεν μπορείς εσύ σαν ανειδίκευτη να αναλάβεις την ευθύνη της διάγνωσης και του περιστατικού.
Αυτό ισχύει και για όταν θα είσαι ειδικευόμενη σε κάποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ νοσοκομείο.
Η δική μου συμβουλή είναι να μην φεύγεις αν δεν έχει έρθει η αλλαγή σου. Και αυτή είναι ο άλλος αγροτικός. Νομίζω ότι και εκεί εφημερεύει  ένας Γ.Γ και ένας αγροτικός .Μην ασχολείστε με το πώς αλλάζουν οι ειδικοί. ΕΣΥ να είσαι στην ώρα σου , τυπικότατη (και οι υπόλοιποι αγροτικοί ). Αν έρθει περιστατικό βαρύ και ο ειδικός απουσιάζει το κρίμα και η ευθύνη όλη δική του.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφε,
έχεις ανοίξει σχετικό θέμα στην ίδια ενότητα με τίτλο "Ωράριο αγροτικών ιατρών – γενικών ιατρών στο Κ.Υ."
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Χωρίς να θέλω να φανώ περίεργος, θα ήταν καλό να συνέχιζες εκεί τη συζήτηση χωρίς να ανοίξεις νέο θέμα.
Κάποιος συντονιστής του φόρουμ ας ενώσει τα δύο θέματα σε ένα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν το έβρισκα ,γι'αυτο!
Ευχαριστώ για τη μεταφορά!

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό τους 2 γενικούς ο ένας είναι ο διευθυντής ,ο οποίος έρχεται μόνο 2 μέρες την εβδομάδα και τότε μένει από 9:30-11:00.
Ο άλλος γενικός ιατρός ,έρχεται κάθε μέρα από 9:30 μέχρι 12:00(αναλόγως)

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ισχύει γι΄αυτούς το 08:00-16:00;
Η αλήθεια είναι ότι κάθε ΚΥ με τη σύνθεση σε επιμελητές/αγροτικούς που έχει, και τη γεωγραφική θέση του ως προς τα Π.Ι., έχει και τις δικές του ιδιαιτερότητες. Όμως τέτοιου είδους ιδαιτερότητες που περιγράφεις δεν συνάδουν με τους κανόνες της διοίκησης ενός κρατικού οργανισμού.
Θα πρότεινα να αποχωρείς μετά τις 16:00 στις καθημερινές, και στις αργίες μετά τις 08:00, ασχέτως αν έχει προσέλθει ο εφημερεύων. Ο,τιδήποτε ακολουθήσει, βαραίνει αποκλειστικά αυτόν. Να δούμε αν θα συνεχίσει να απουσιάζει.
Εναλλακτικά, αναθέτεις μετά από προειδοποίηση των ενδιαφερομένων το θέμα σε ένα δικηγόρο για τα δέοντα (ενημέρωση εισαγγελέα, επιθεώρησης εργασίας, επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου κ.λπ.).

--- Τέλος παράθεσης ---

Δυστυχώς δεν ισχύει!
Γιατί ο διευθυντής έρχεται 2 φορές την εβδομάδα και ο άλλος γενικός γιατρός έρχεται κάθε μέρα(τώρα τελευταία λείπει μια μέρα την εβδομάδα ) αλλά για 3-4 ώρες το πολύ!
Έτσι μένουμε μόνο οι δύο αγροτικοί.
Έχω ακούσει ότι αν συμβεί κάτι την ευθύνη έχει εκείνος που αποχωρεί πριν έρθουν να τον αλλάξουν! Δεν ισχύει αυτό;
Αν φύγουμε οι δύο πρωινοί αγροτικοί ,πριν έρθει ο γενικός γιατρός που εφημερεύει, τότε ο αγροτικός που μας άλλαξε θα μείνει μόνος του για μια ώρα το καλύτερο.
Συνήθως αργούν μισή με μια ώρα.Εκτός απο τον έναν που αργεί όσο θέλει, υποτίθεται λόγω δουλειάς στο ΠΙ που έχει.Πράγμα που είναι ψέμα, γιατί δε νομίζω να βρίσκεται στο ΠΙ μέχρι τις 3!! Μια μέρα πήρε τηλέφωνο ότι θα αργήσει λίγο γιατί είχε ακόμη κόσμο στο ΠΙ και είδαμε την αναγνώριση στο τηλ.κέντρο και έπαιρνε τηλέφωνο από το σπίτι!!!

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣου υπενθυμίζω ότι στα τακτικά ιατρεία και ΤΕΠ ανειδίκευτος δεν μπορεί να εξετάζει!
Υπάρχει στο forum το σχετικό έγγραφο. Αν δεν το βρεις θα το ανεβάσω.
Προτείνω όταν απουσιάζουν οι ειδικοί να μην βλέπεις κανένα περιστατικό.
Και αυτό γιατί δεν μπορείς εσύ σαν ανειδίκευτη να αναλάβεις την ευθύνη της διάγνωσης και του περιστατικού.
Αυτό ισχύει και για όταν θα είσαι ειδικευόμενη σε κάποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ νοσοκομείο.
Η δική μου συμβουλή είναι να μην φεύγεις αν δεν έχει έρθει η αλλαγή σου. Και αυτή είναι ο άλλος αγροτικός. Νομίζω ότι και εκεί εφημερεύει  ένας Γ.Γ και ένας αγροτικός .Μην ασχολείστε με το πώς αλλάζουν οι ειδικοί. ΕΣΥ να είσαι στην ώρα σου , τυπικότατη (και οι υπόλοιποι αγροτικοί ). Αν έρθει περιστατικό βαρύ και ο ειδικός απουσιάζει το κρίμα και η ευθύνη όλη δική του.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και τι να τους λέω αν έρθουν στις 12 που θα έχουν φύγει οι γενικοί;
Περιμένετε μέχρι τις 5 που θα έρθει ο γενικός γιατρός να σας δει;
Δεν φεύγουμε ποτέ πριν έρθει ο αγροτικός που εφημερεύει,γιατί θα μείνει το ΚΥ χωρίς κανέναν γιατρό.Οι αγροτικοί μας αλλάζουν καλά και μάλιστα πριν τις 4! Συνήθως έρχονται στις 14:30-15:00.
Πιστεύετε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να πάει 16:00 η ώρα που τελειώνει το πρωινό ωράριο και μετά να φεύγουμε ή να φεύγουμε ακόμη και όταν μας αλλάζει ο αγροτικός που εφημερεύει πιο νωρίς;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί ο διευθυντής έρχεται 2 φορές την εβδομάδα και ο άλλος γενικός γιατρός έρχεται κάθε μέρα(τώρα τελευταία λείπει μια μέρα την εβδομάδα ) αλλά για 3-4 ώρες το πολύ!

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό το "2 φορές τη βδομάδα" έχει κάποια λογική ή μάλλον λογικοφανή εξήγηση ή είναι στα πλάισια του "έτσι γουστάρω";

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση