Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ωράριο αγροτικών ιατρών-γενικών ιατρών στο ΚΥ

<< < (8/11) > >>

ΑΡΗΣ:
Άμα θέλεις μπορείς να πηγαίνεις από τις 6 το πρωί ως τις 12 το βράδυ εξυπηρετώντας σε μια μέρα όλα τα χωριά ευθύνης σου. Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο, η εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών για τις οποίες έχεις την υποχρέωση να εξυπηρετήσεις και δεν είναι ζητούμενο το αν θα μείνεις 8 ή 2 ώρες στο Π.Ι. .
Άμα βγαίνει η δουλειά και έτσι, ποιός θα σου πει κάτι????

Σκέψου να είσαι σε νοσοκομείο και να πεις ΄΄ Είναι 4 η ώρα , τελείωσε το ωράριό μου, πρέπει να φύγω κι ας πεθαίνουν δύο ασθενείς μου. Εγώ φεύγω νόμιμα. ΄΄
Το νόμιμο είναι και ηθικό????

Και επαναλαμβάνω

Η ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

anastasios theodoridis:
Το να πάω περισσότερες ώρες απ' ότι το πρωινό καθημερινό οκτάωρο είναι προσωπική επιλογή.

Το να μην πηγαίνω όμως στο ωράριό μου γιατί δεν με βολεύει είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό.

ΑΡΗΣ:
Το να δουλέψω από τις 6 το πρωί ως τις 12 το βράδυ χωρίς να ζητήσω να πληρωθώ υπερωρίες είνα προσωπική μου επλογή.
Το να καθίσω μετά τη λήξη του ωραρίου μου στο νοσοκομείο, μετά τις 4 επειδή έχω πολλή δουλειά δεν είναι προσωπική μου επιλογή, όπως αναφέρεις στο πρώτο παράδειγμα και επίσης  είναι ηθικό και δεοντολογικό.Οπότε μήπως με αυτά που λέμε είσαι τελικά υπέρ της προσφοράς εθελοντικής εφημερίας και άρα υπέρ της απλήρωτης εργασίας των ιατρών??

anastasios theodoridis:
Συγγνώμη συνάδελφε, αλλά φοβάμαι πως βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα τα οποία μόνο εσύ έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις.

Εγώ αναφέρθηκα στο ότι πρέπει ο αγροτικός να βρίσκεται στο ιατρείο του σε καθημερινή οκτάωρη πρωινή βάρδια.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι αυθαίρετα συμπεράσματα που δε μπορώ να καταλάβω από που προκύπτουν.

ΑΡΗΣ:
Στο ότι στους γιατρούς δεν μπορείς να επιβάλλεις αυστηρό δημοσιουπαλληλικό ωράριο γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο θα καταρεύσει το σύστημα.Γι αυτό άλλωστε δεν χτυπάνε και κάρτα οι γιατροί. Σκέψου το. Βγείτε επιτέλους από την στενή δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.
Σήμερα έχω πολλή δουλειά και θα δουλέψω 12 ώρες, αύριο που δεν έχω, δεν έγινε και τίποτε αν δουλέψω 3 ώρες. Πίστεψέ με , συμβαίνει στα νοσοκομεία.Τι θα γινόταν αν ο γιατρός έλεγε, εχω δεν έχω δουλειά θα δουλεύω 8 ώρες??Κατεβάζω τα ρολά μόλις συμπληρώσω το 8ωρο και δεν πάει να καίγεται το σύμπαν?Με θέματα υγείας έχουμε να κάνουμε και όχι βιομηχανία παραγωγής φασόν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση