Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ωράριο αγροτικών ιατρών-γενικών ιατρών στο ΚΥ
ΑΡΗΣ:
Φαντάζομαι, Τάσο χαρά που θα κάνουν οι συνάδελφοί σου στο κέντρο υγείας όταν εφημερεύεις ξέροντας ότι τηρείς το ωράριο στο Π.Ι.
anastasios theodoridis:
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει αν μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματά μου και να τα κατανοείς.
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω;
Τι σχέση έχουν οι συνάδελφοι στο Κ.Υ.;
Ποιος σου είπε πως εφημερεύω;
Είναι σύνηθες το φαινόμενο να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα διαβάζοντας μηνύματα ενός μέλους κάποιου forum;
ΑΡΗΣ:
Α, δεν εφημερεύεις κιόλας.Εντελώς δημόσιος υπάλληλος τότε.Τώρα αλλάζει το πράγμα.Να κάνεις το 8ωρό σου τότε Τάσο. 7.30 με 3 . Μια χαρά το βρίσκω.
anastasios theodoridis:
Συνάδελφε χωρίς να γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις πως βγάζεις συμπεράσματα;
Αλλά θα μου πεις τα δείγματα γραφής σου φανερώνουν κατά πόσο τα συμπεράσματα σου συνεχώς είναι αυθαίρετα.
Όταν απέχω 60 χιλιόμετρα από το Κ.Υ. το οποίο δεν έχει ανάγκη από αγροτικούς ιατρούς εκτός Κ.Υ. να κάνουν εφημερίες, και όταν δυστυχώς για αν εξυπηρετήσω τα όμορα χωριά που έμειναν χωρίς γιατρό τελειώνω καθημερινά 4 με 5 το απόγευμα και συγχρόνως εκτελώ και χρέη ελεγκτή ιατρού (αμισθί) σε Π.Ι. και Νομαρχία τότε ΝΑΙ δεν κάνω εφημερίες.
Αν το παραπάνω πρόγραμμα είναι δημόσιου υπαλλήλου τότε πράγματι είμαι τυχερός που είμαι ιατρός του δημοσίου.
ΑΡΗΣ:
Μιλάμε όταν θα κάνεις και εφημερίες. Καλή σου νύχτα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση