Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ωράριο αγροτικών ιατρών-γενικών ιατρών στο ΚΥ

<< < (11/11)

anastasios theodoridis:
Προσπάθησε τα μηνύματα που γράφεις να γίνονται κατανοητά και σε αυτούς που τα διαβάζουν.

Όταν θα κάνω εγώ εφημερία τι θα γίνει; Ή μόνο εσύ έκανες εφημερίες κι εγώ δε γνωρίζω τι σημαίνει εφημερία;

Η αλήθεια είναι πως προτιμώ να κοιμάμαι σπίτι μου χωρίς να εφημερεύω, παρά να κοιμάμαι σπίτι μου σε εφημερία ή να κοιμάμαι στο νοσοκομείο/Κ.Υ. ενώ εφημερεύω.

Καλή σου νύχτα ....λοιπόν!

ΑΡΗΣ:
Οι υπόλοιποι συνδυασμοί είναι να εφημερεύεις και να μην κοιμάσαι και να μην εφημερεύεις και να μην κοιμάσαι λόγω εθελοντικής προσφοράς εργασίας σε εφημερία.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ΑΡΗΣ:
Τι γίνεται με το ήδη ψηφισθέν επί της αρχής νομοσχέδιο περί 40/ώρου στο δημόσιο και το άρθρο 2 του νόμου 3754/2009 για τους γιατρούς του ΕΣΥ?

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι γίνεται με το ήδη ψηφισθέν επί της αρχής νομοσχέδιο περί 40/ώρου στο δημόσιο και το άρθρο 2 του νόμου 3754/2009 για τους γιατρούς του ΕΣΥ?

--- Τέλος παράθεσης ---

1.άρθρο 41 του νομοσχεδίου για την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση (  σελίδα 34 του pdf εγγράφου) Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

2.αιτιολογική έκθεση (σελίδες 41- 42 του pdf εγγράφου) Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

3.Ενημέρωση της ΠΟΕΔΗΝ σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου  ότι θα ισχύσει για όλους πλην εκπαιδευτικών.

Συμπεραίνουμε ότι μάλλον θα γενικευτεί (παρότι στις καταργούμενες διατάξειςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος δεν έχει μέσα την "κλαδική").Όμως δεν έχει ως καταργούμενες  και άλλες αντίστοιχες  διατάξεις που αφορούν άλλους  κλάδους που τώρα έχουν μειωμένο ωράριο και έχουν ενημερωθεί ότι θα αυξηθεί το εδβομαδιαίο υποχρεωτικό  ώράριο τους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση