ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Δαβιγατράνη ( Pradaxa ).
Argirios Argiriou:
FDA Approves First Factor Xa Inhibitor Antidote, Andexxa
Patrice Wendling
DISCLOSURES May 04, 2018
The US Food and Drug Administration (FDA) has approved Andexxa (coagulation factor Xa [recombinant] inactivated-zhzo) to reverse the anticoagulation effects of factor Xa inhibitors when needed due to life-threatening or uncontrolled bleeding, Portola Pharmaceuticals has announced.
An estimated 4 million people are taking factor Xa inhibitors, such as rivaroxaban (Xarelto, Bayer/Janssen Pharmaceuticals) and apixaban (Eliquis, Bristol-Myers Squibb), but until now, there has been no approved reversal agent.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δείτε και εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Για αιμορραγίες από rivaroxaban(Xarelto) και apixaban (eliquis)
15 February 2019
ANNEXA-4 Published: Anti-Factor Xa Antidote Stops Major Bleeding.
Εγγραφή ή Είσοδος
schumifer:
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια αιμορραγίες από rivaroxaban(Xarelto) και apixaban (eliquis)
15 February 2019
ANNEXA-4 Published: Anti-Factor Xa Antidote Stops Major Bleeding.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
@shumifer : Στα Σουηδικά Νοσοκομεία κυκλοφορούν αυτά τα αντίδοτα για το Eliquis και το Xarelto;
schumifer:
Όχι και με βάση τη σουηδική νοοτροπία χλωμό το βλέπω να έρχονται. Βέβαια μιλάω για το Norrköping, δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει στη Στοκχόλμη.
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη βιοχημεία πίσω από το αντίδοτο, αλλά από αυτά που διαβάζω σποραδικά και με το κόστος που υποθέτω ότι θα έχει το νέο αντίδοτο, θα μου έκανε εντύπωση αν κάποιο νοσοκομείο το πλήρωνε.
Από την άλλη, αν η εταιρεία κάνει επιθετική προώθηση και καταφέρει να μπει το φάρμακό της με υψηλή ένδειξη σε ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες, τότε μάλλον δε θα υπάρχει επιλογή
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση