Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Στη χώρα της αυτοφαρμακίας

<< < (4/8) > >>

Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝοσοκόμα/γραμματέας/συνταγογράφος; Σε Π.Ι. μάλιστα;
Προχωρημένους σας βρίσκω, συνάδελφε!

--- Τέλος παράθεσης ---

Yπαρχει αλλος τροπος? Αντικειμενικα, συναδελφε?
(στοιχεια Π.Ι. : 3 βιβλιαρια ΙΚΑ την ημερα=150 συνταγες, 8-10 εξεταζομενοι για εποχιακες λοιμωξεις, 2-3 ασθενεις σε φαση ρυθμισης και παρακολουθησης χρονιων νοσηματων -ΑΥ, ΣΔ-, προαγωγη πρωτοβαθμιας φροντιδας και ενημερωση σε 5-6 ασθενεις....... και.... Νοσηλεια: 0 ασθενεις, Περιποιηση τραυματων: 1 ασθενης/βδομαδα, ενδομυικες ενεσεις: 1-2/ημερα, τοποθετηση iv ορου: 1/10ημερο).

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν θέλεις, μου περιγράφεις την επάνδρωση του Π.Ι. και τον τρόπο λειτουργίας του;
Π.χ. διαδικασία για τη συνταγογράφηση φαρμάκων.
Βλέπω άλλαξες μόλις τώρα την ιδιότητα στο προφίλ σου από "Ειδικευόμενος γενικής ιατρικής" σε "Γενικός ιατρός". Ωραία, γιατί με μπέρδευε ο ειδικευόμενος στο Π.Ι. (όχι ότι δεν συμβαίνει).

Μάνο, θα ήθελα να βοηθήσεις να καταλάβω αυτό που δεν κατάλαβα με το μήνυμά σου.

Πατρωνάκης Μάνος:
 Πως αλλιώς να το πω Διαμαντή; Πάντα υποστήριζα πως η ποιοτική Πρωτοβάθμια προσφέρεται με τη βοήθεια νοσηλευτικού προσωπικού
και όχι απαραίτητα με 150 συνταγολόγια την ημέρα. Να πως βρίσκεται πρόσφορος χρόνος για το γιατρό, όχι να αναλώνεται σε αναγραφές
ΑΜΚΑ. Εχω γίνει εξπέρ πια να μαντεύω τα ζώδια των ασθενών.

Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν θέλεις, μου περιγράφεις την επάνδρωση του Π.Ι. και τον τρόπο λειτουργίας του;
Π.χ. διαδικασία για τη συνταγογράφηση φαρμάκων.

--- Τέλος παράθεσης ---

H συνταγογραφηση γινεται ως εξης: τις επαναλαμβανομενες συνταγες εγω και η νοσοκομα ταυτοχρονα (δηλ για φαρμακα μπαινουν 2 ασθενεις μαζι, αλλιως δεν γινεται). Μολις τελειωσει η νοσοκομα την αντιγραφη, ελεγχω τη συνταγη και την υπογραφω.
Το Π.Ι. ειναι μονοθεσιο, δηλ. εγω και η νοσοκομα. Δεν ξερω αν σε καλυψα με αυτο συναδελφε.

Πατρωνάκης Μάνος:
 ...στο δύο μαζί διαφωνώ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση