Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Καταγγείλετε τον φαρμακοποιό σας

<< < (15/16) > >>

Denominator:
Tα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορούν να παρατίθενται στις επίσημες συνταγές ως σχόλιο (στο τέλος). Έτσι και σημειωμένα επίσημα είναι και ο φαρμακοποιός δεν μπορεί να τα αγνοήσει στον έλεγχο.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος....πάντως εγώ δεν βλέπω να έρχεται καμιά σειρά τους ...προχθές μου ήρθε ασθενής με ιστορικό ρευματοειδούς αρθρίτιδας και στο κατεβατό των φαρμάκων που μου ζήτησε να της γράψω - αντιγράψω υπήρχαν ένα AUGMENTIN 625 και δυο MESULID . Όταν φυσικά την ρωτησα γιατι να τα γράψω - αντιγράψω μου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι της τα έδωσε με το ζόρι (ευτυχώς όχι να τα καταναλώσει) φαρμακοποιός στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να <<ρεφάρει>> κάποιες κρέμες (ίσως και δείγματα) τις οποίες της έδωσε δωρεάν. Ελάτε πειτε την αλήθεια... δεν είναι θεός ο τύπος ?!?!?!?!

--- Τέλος παράθεσης ---

Ημίθεος και βάλε! Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις, του γράφω (στο βιβλιάριο του ΙΚΑ) : "Φαρμακοποιέ, το ΙΚΑ δεν οφείλει να πληρώσει τις αλοιφές και τα Αugmentin σου - Να τα πληρώσεις ο ίδιος!"

tasath:
Καμιά καταγγελία παίζει στην περιοχή σας; Έχετε τα στοιχεία του ... ημίθεου.
Παρεμπιπτόντως, η "κυρία" τις κρεμούλες τις ήθελε (δωρεάν), σου λέει δεν τρέχει τίποτα.

Α ρε Πάγκαλε, είχες δίκιο τελικά...

EzeΤΡΟΛ:
Συνταξιούχοι του ΟΤΕ στη Ρόδο, καταγγέλλουν τους φμφ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...προχθές μου ήρθε ασθενής με ιστορικό ρευματοειδούς αρθρίτιδας και στο κατεβατό των φαρμάκων που μου ζήτησε να της γράψω - αντιγράψω υπήρχαν ένα AUGMENTIN 625 και δυο MESULID . Όταν φυσικά την ρωτησα γιατι να τα γράψω - αντιγράψω μου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι της τα έδωσε με το ζόρι (ευτυχώς όχι να τα καταναλώσει) φαρμακοποιός στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να <<ρεφάρει>> κάποιες κρέμες (ίσως και δείγματα) τις οποίες της έδωσε δωρεάν. Ελάτε πειτε την αλήθεια... δεν είναι θεός ο τύπος ?!?!?!?!

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό δεν είναι τίποτε... Την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα στο εξής τραγικό: "Γιατρέ γράψε και τέσσερα από αυτά γιατί ο φαρμακοποιός θέλει να τα δώσει στο σκύλο του". Είπα να της πω ότι έχουν βγει και τονωτικές ενέσεις (το γνωστό KCL) αλλά φοβήθηκα τη φιλοζωική...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση