Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Περίπτωση "εθελοντή" συνταγογράφου και στρογγυλές σφραγίδες

<< < (8/10) > >>

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ελεγκτής έχει μια άλλη σφραγίδα που την έχει μαζί του, όπου του έχουν πει να πηγαίνει να ασκεί καθήκοντα ελεγκτή που επάνω γράφει..........Όποιος ειναι ελεγκτής θα μας πει.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ελεγκτής του ΟΓΑ θεωρεί τις δαπάνες αλλά και τις συνταγές με αναλώσιμα με την στρόγγυλη σφραγίδα που γράφει Ελληνική Δημοκρατία, ΥΠΕ, Νοσοκομείο, Κ.Υ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τι σχέση έχει η στρογγυλή σφραγίδα του ελεγκτή με τη στρογγυλή του νοσοομείου??? Η στρογγυλή σφραγίδα του ελεγκτή του ΟΠΑΔ γράφει ΄΄ΈΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΥΠΑΔ ΚΟΖΑΝΗΣ π.χ΄΄

anastasios theodoridis:
Στο έχω ξαναγράψει. Όταν διαβάζεις κάποια μηνύματα να τα διαβάζεις προσεκτικά.
Ξαναδιάβασε λοιπόν τι ακριβώς έγραψα και αν δεν καταλάβεις θα προσπαθήσω να γίνω πιο κατανοητός.

ΟΓΑ....όχι ΟΠΑΔ.... ;)

Υ.Γ. αν βρεις σφραγίδα που γράφει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ" να είσαι σίγουρος πως την έφτιαξε χουντικός ;D

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή συνεχίζω να μην καταλαβαίνω....

Εφόσον εγώ συνταγογραφήσω σε ασφαλισμένο στο κάτω μέρος σφραγίζω με την ορθογώνια σφραγίδα

3η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣ. ΚΟΖΑΝΗΣ "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ"
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ Α.Μ. (σιγά να μη το γράψω)
Μετά η συνταγή αυτή χρειάζεται στρόγγυλη του Κ.Υ.;

--- Τέλος παράθεσης ---

Οταν εκανα αγροτικο δεν μου ειχαν δωσει τετοια σφραγιδα.
Εβγαλα μονη μου την προσωπικη σφραγιδα και οταν πηγα στο ΠΙ μου εδωσαν μια στρογγυλη την οποια επεστρεψα οταν τελειωσα το αγροτικο

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤετράγωνη για τις συνταγές που ο ασφαλισμένος θέλει να εκτελέσει σε φαρμακεία εντός νομού και στρόγγυλη για συνταγές που θα εκτελεστούν σε φαρμακεία εκτός του νομού. Παλιότερα καμιά συνταγή δεν εκτελούνταν σε φαρμακεία εκτός νομού και για αυτό αναφερόμασταν στα κλειστά επαγγέλματα. Καταλαβαίνεις λοιπόν , Τάσο, πόσο σημαντική δουλειά είναι να μπεί στρόγγυλη σφραγίδα σε συνταγή. Ουσιαστικά εγγυάται την ιδιότητά σου. Κι αυτός που τη βάζει φέρει μεγάλη ευθύνη. Και ένας έχει αυτή την ευθύνη σε κάθε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.  Σφραγίδες στρόγγυλες δεν υπάρχουν πλέον σε κανένα περιφερειακό ιατρείο. Κι αν υπάρχουν είναι αμέλεια. Καθότι άγνοια του νόμου δεν δικαιολογείται.  Η διευθύντριά σου το ξέρει αυτό???

--- Τέλος παράθεσης ---

Εμεις μονο στρογγυλη ειχαμε.
Περιττο να πω ,πως κανεις δεν μας ενημερωσε σχετικα με την συνταγογραφηση.
Μονο η φαρμακοποιος που ερχοταν καθε μερα γιατι καναμε λαθη στις συνταγες!

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌπως έχω αναφέρει και παλιότερα μετά από έλεγχο που είχε κάνει προ έτους σε φαρμακεία του νομού η ΥΠΕΔΥΦΚΑ (Υπηρεσία Ελέγχου Δαπανών Υγείας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης) μου είχε στείλει ο ΟΓΑ έγγραφο να μου επισημάνει ότι πρέπει να βάζω στρογγυλή σφραγίδα παροτι τους επισήμανα ότι η σφραγίδα μου έχει όλα τα στοιχεία (ΥΠΕ, Νοσοομείο, ΚΥ, ΠΠΙ, Ειδικότητα, βαθμό και ΑΜ ΤΣΑΥ).
Πιάσε το αυγό και κούρευτο Αναστάσιε!
Εδώ πάει η παραπάνω αναφορά μου ότι είναι πανεύκολο στην Ελ να κάνεις μια στρογγυλή σφραγίδα. Κανείς δεν ζητάει εξουσιοδότηση από την υπηρεσία όπως ήξερα ότι απαιτούνταν παλιότερα. Πήγα κι έκανα μια αυτόματη στρογγυλή σφραγίδα με τα στοιχεία του ιατρείου.

Επίσης δεν έχω καταλάβει αν τελικά υπάρχει και ξεχωριστό "μπαϊράκι" ανά ασφαλιστικό ταμείο. Δηλαδή οι συνταγές του ΟΓΑ δεν θέλουν στρογγυλή σφραγίδα του Π.Ι., οι συνταγές του ΙΚΑ θέλουν κλπ

--- Τέλος παράθεσης ---
Σε αυτη τη χωρα , οι πολλες σφραγιδες δεν κανουν κακο!!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση