Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ - ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

<< < (3/6) > >>

ΑΡΗΣ:
Νόμος 3846 του 2010, άρθρο 32 παράγραφος 6, Συνταγές φαρμάκων στις οποίες δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία του συνταγολογίου συμπεριλαμβανομένου και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) του αρμόδιου ιατρού που συνυπογράφει δεν εκτελούνται από τον φαρμακοποιό.
1. Αν ο ιατρός συνυπογράφει τότε ποιος υπογράφει???
2. Στα συνταγολόγια του ΟΓΑ που δεν υπάρχει πεδίο για την αναγραφή του ΑΜΚΑ του ιατρού, δεν χρειάζεται η αναγραφή του??? 

ΑΡΗΣ:
Ξέρει κανένας τι λέι η εγκύκλιος του ΙΚΑ Γ55/773 4-4-2010?

Πατρωνάκης Μάνος:
*

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝόμος 3846 του 2010, άρθρο 32 παράγραφος 6, Συνταγές φαρμάκων στις οποίες δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία του συνταγολογίου συμπεριλαμβανομένου και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) του αρμόδιου ιατρού που συνυπογράφει δεν εκτελούνται από τον φαρμακοποιό.
1. Αν ο ιατρός συνυπογράφει τότε ποιος υπογράφει???
2. Στα συνταγολόγια του ΟΓΑ που δεν υπάρχει πεδίο για την αναγραφή του ΑΜΚΑ του ιατρού, δεν χρειάζεται η αναγραφή του??? 

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ  δεν έχω γράψει ακόμα σε συνταγή ΟΓΑ τον ΑΜΚΑ μου!
Η εγκύκλιος αναφέρει για αναγραφή στα νέου τύπου συνταγολογία και στο ειδικό πεδίο αναγραφής του ΑΜΚΑ Ιατρού!!
Όταν τα εκδώσουν τότε θα τον γράφω
Προτείνω να βρεθεί τρόπος ώστε ο ΑΜΚΑ να μην είναι ορατός από τον ασθενή (πχ αυτοκόλλητη ταινία που θα αφαιρείται από τον φαρμακοποιό ή το ταμείο κατά την επεξεργασία της συνταγής), εάν φυσικά τα ταμεία επιμένουν στην ανάγκη χρήσης του ΑΜΚΑ του Ιατρού..

D-Michalis:
Το ΑΜΚΑ ιατρού είναι πιά υποχρεωτικό για ΌΛΑ τα Ταμεία (Ν.3846, ΦΕΚ 66Α'/11-5-2010, Άρθρο 32, Παρ. Ε2)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση