Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Συγκέντρωση την Παρασκευή στο Υπ. Υγείας?
deleteduser:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Είναι απόφαση του Συντονιστικού οργάνου των νοσοκομείων σε επίσχεση. Είναι η απόφαση των προδωμένων από τις ψευτοσυνδικαλιστικές ηγεσίες (πολύ ποιητικό αυτό ε;)
Πάντως η ΕΙΝΑ έχει καλέσει τα μέλη της να συμμετέχουν και έχει προκηρύξει απεργία για την Παρασκευή. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με τις άλλες ενώσεις - πέραν της ΕΙΝΑΠ βέβαια.
Προτιμότερο βέβαια που μια κινητοποίηση ξεκινάει από τους εξεγερμένους εργαζόμενους παρά από τις κομματικοκατευθυνόμενες συνδικαλιστικές ηγεσίες που βγάζουν τις επίσημες ανακοινώσεις αλλά δεν προχωρούν στην ουσία.
Αλήθεια η Ένωση Γ.Ι. έχει πάρει θέση;
vasiliki:
Εδώ υπάρχει η ανακοίνωση για συγκέντρωση στο Υπουργείο
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
πρώτη & καλύτερη:
Με καλύπτουν απόλυτα οι εκφράσεις όπως "γιατροί που θέλουν να ζουν αξιοπρεπώς από το μισθό τους" και "η ματαίωση πληρωμής δεδουλευμένων εφημεριών χρησιμοποιείται προκλητικά από το Υπ Υγείας για να περάσει μια συμφωνία -κοροιδία διαιώνισης της σήψης και της παρακμής στο ΕΣΥ".
Ή μήπως να μείνω σιωπηλός και νηφάλιος, σχολιάζοντας 4 μέρες επιπλέον άδεια που πρόσφατα μου προσέφερε ο κύριος Ντίποτα?
Σσσσ μη μιλάς, μας ακούνε.
Προτείνω σφυρίχτρες την Παρασκευή. Σσσσσφφφφρρρ......
Δ. Κουναλάκης:
Γιατί έχω την αίσθηση ότι τις παρασκευές όλα τα πρόσωπα της ανώτερης (και όχι μόνο) ιεραρχίας έχουν αποδράσει σε άλλους προορισμούς;;;
Το ίδιο και οι δημοσιογράφοι και το κοινό τους....
πρώτη & καλύτερη:
Σαν να έχεις δίκιο, κ. Κουναλάκη.
Κυκλοφορεί ότι αύριο θα υπογραφεί η συλλογική σύμβαση μεταξύ των 14 (από τους 27) συνδικαλιστών και του υπουργού Υγείας.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση