Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Πωλούν μεταξύ άλλων Ear flushing tip ( öronspolmunstycke ) μιας χρήσης.
Εγγραφή ή Είσοδος
GAD2:
Καλησπέρα σε όλους και όλες
Γνωρίζει καποιος πως να στηθεί ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο με προηχογραφημένα μηνύματα? Ρώτησα στον πάροχο internet και δεν εχει ακόμη αντίστοιχες υπηρεσίες
Από την άλλη υπαρχουν διαφορα software για voip κέντρα αλλα είναι πολύπλοκα και μάλλον ακριβά για ένα μικρό ιατρείο
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σε όλους και όλες
Γνωρίζει καποιος πως να στηθεί ένα μικρό τηλεφωνικό κέντρο με προηχογραφημένα μηνύματα? Ρώτησα στον πάροχο internet και δεν εχει ακόμη αντίστοιχες υπηρεσίες
Από την άλλη υπαρχουν διαφορα software για voip κέντρα αλλα είναι πολύπλοκα και μάλλον ακριβά για ένα μικρό ιατρείο
--- Τέλος παράθεσης ---
Εχω από την Cyta αυτό: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Για την τιμή του και την αξιοπιστία του είναι το καλύτερο στην αγορά. Είναι voip καθαρό και με άψογη ποιότητα φωνής. Έχω βάλει το freeswitch (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος) από γούστο και ιδιοτροπία. Μπορείς να βάλεις και το elastix σε ένα μίνι μηχανάκι μαζί με την βάση σου για ηλεκτρονικό φάκελο και είσαι άρχοντας. Τηλεφωνικές συσκευές εχω τις εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής cisco spa303
Μπορείς βάλεις μέχρι και ήχο κλήσης όποιον θέλεις εσύ χωρίς να ξεκινάει η χρέωση για τον ασθενή
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα