Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου

<< < (48/50) > >>

Argirios Argiriou:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

nek:
ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη χρηση ανεμιστηρα οροφης στο σπιτι ,οποτε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω και στο ιατρειο,
Δεδομενου οτι ηθελα κατι περισσοτερο εκλεπτυσμενο απο την προπελα στο ταβανι, βρηκα και δοκιμασα αυτον στο παρακατω συνδεσμο

ειναι αψογος αισθητικά , με ωραιο ρυθμιζόμενο φωτισμο και πανευκολο στην εγκατάσταση. Η χρηση του για χωρο εως 10-15τμ νομιζω ικανοποιητικοτατη, ειδικα σε συνδοιαστικη εκ περιτροπης χρηση με κλιματιστικο οταν η θερμοκρασια εντος ιατρειου ξεπερνα τους 28 .

Argirios Argiriou:

How to use a SAM Splint

nek:
 Επαναφορτιζομενες ΜΠΑΤΑΡΙΕς. Κατοπιν σχετικων ερωτησεων σε forum που ασχολειται με το θεμα μπαταριων, μου uπεδειξαν τις επαναφορτιζομενες μπαταριες απο ΙΚΕA ως μια vfm λυση. Δεδομενου πως ειτε βρισκεις δυσκολα, ειτε ειναι πολυ ακριβες οι επαναφορτιζμονες τυπoυ C, βρηκα ανταπτορα μου μετατρεπει την απλη-φθηνη-επαναφορτιζμενη ΑΑ,AAA   σε Cή D  το κοστος του ανταπτορα περιπου 2Ε για καθε μπαταρια (skroutz) . ο φορτιστης για ΑΑ, ΑΑΑ κοστιζει 10Ε μαζι με 4 μπαταριες (ikea)

schumifer:
Οι μπαταρίες C έχουν 8-10.000 mAh, οι επαναφορτιζόμενες του ΙΚΕΑ πολύ αμφιβάλλω αν φτάνουν τα ονομαστικά τους mAh, και για πόσο καιρό. Επίσης οι επαναφορτιζόμενες ΑΑ λειτουργούν σε λίγο χαμηλότερη τάση, 1.2 βολτ, ενώ οι αλκαλικές 1.5.
Παρόλα αυτά έχω κι εγώ τέτοιους αντάπτορες για ώρα ανάγκης. Επειδή μου θυμίζει δερματοσκόπιο αυτό δεξιά στη φωτογραφία, θα πρότεινα να δοκιμάσετε συγκριτικά τις ΑΑ με καινούριες C μπαταρίες και να συγκρίνετε τις εικόνες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση