Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου
Argirios Argiriou:
NIKOS TSATSOS MEDICAL:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
kokoris:
καλημέρα συνάδελφοι ,πολύ καλά τα προϊόντα που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια ,καλό είναι να τα βλέπουμε να παίρνουμε ιδέες και μετά να τα παραγγελνουμε από το ebay η άλλα ξένα δίκτυα στην μισή τιμή η και ακόμη πιο φτηνά
Zachariadis:
Εγγραφή ή Είσοδοςκαλημέρα συνάδελφοι ,πολύ καλά τα προϊόντα που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια ,καλό είναι να τα βλέπουμε να παίρνουμε ιδέες και μετά να τα παραγγελνουμε από το ebay η άλλα ξένα δίκτυα στην μισή τιμή η και ακόμη πιο φτηνά
--- Τέλος παράθεσης ---
Βλέποντας το thread αυτό ,ακριβώς το ιδιο πράγμα σκεφτόμουν.Πάρα πολλά απο τα προιόντα των διαφόρων εταιριών που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να να τα πάρει κανείς σε μισό κόστος + τα έξοδα αποστολής...
Έχω ένα Nonin Onyx II οξύμετρο δακτύλου που το αγόρασα μέσω ιντερνετ απο μια αντιπροσωπεία στην Αγγλία για 240 Ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής...σε κατάστημα ιατρικών ειδών (δίπλα στο σπιτι μου) πωλείται για 400 ευρώ.
Δυστηχώς αυτό το παράδειγμα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.Οι τιμές των προιόντων που εμφανίζονται εδώ απο ελληνικές εταιρίες είναι εξωπραγματικές...
Denominator:
Πολύ καλός φορητός αναλυτής αερίων αίματος της Abott - με κόστος αναλωσίμων περίπου 8 ευρώ/δείγμα:
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
H Ηλικία μεγαλώνει, οι απαιτήσεις μου και οι ιατρικές πράξεις που θέλω να κάνω αυξάνονται και ένα από τα πράγματα που έψαχνα είναι ένα τρόπο να βλέπω με μεγέθυνση και φωτισμό.
Εάν εξαιρέσει κανείς το για άμεση χρήση αλλά με 2χ μεγέθυνση φωτιστικό που περιγράφω Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος οι ανάγκες μου για μεγαλύτερη μεγέθυνση με οδήγησαν μετά από μια συζήτηση που είχα με τον Αργύρη και μια υπόδειξη του στην αγορά γυαλιών με Keplerian λούπες 6X μεγέθυνση με δικό τους φωτιστικό LED.
Στις επισυναπτόμενες εικόνες μπορείτε να δείτε τα γυαλιά με το φωτιστικό και την μπαταρία του.
Το κόστος μου ήρθε κοντά στα 180 ευρώ και η αγορά έγινε από το ebay. Δεν πέρασε από τελωνείο και δεν νομίζω ότι μπορώ να το βάλω στα έξοδα αλλά αξίζει.
Είχα παλαιότερα χρησιμοποιήσει λουπες 4x αλλά αυτές παρά την αύξηση της μεγέθυνσης δεν έδειξαν να έχουν περισσότερες απαιτήσεις.
Η βασική τους απαίτηση είναι ότι θέλουν σταθερό κεφάλι γιατί σε τέτοιες μεγεθύνσεις το βάθος πεδίου είναι μικρό. Επίσης, στην αρχή πρέπει να ρυθμίσεις προσεκτικά την διακορική απόσταση και την απόσταση από το μάτι σου.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς πλέον ακόμη και πράγματα που δεν έβλεπα είναι εντυπωσιακά ορατά.....
Ένα άρθρο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση