Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου

<< < (11/50) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Έχω δύο στηθοσκόπια που χρησιμοποιώ:
Το Littmann 3200 και το Littmann cardiology III.

Το cardiology III το πήρα στην ειδικότητα και με βόλεψε καθώς είχε και κώδωνα ενηλίκων και παιδικό. Επίσης, ο κοντύτερος διπλού αυλού σωλήνας έχει φανταστική ακουστική. Δεν το αλλάζω με τίποτα.

Το littmann 3200 το πήρα για να το κάνω διασύνδεση με τον ηλεκτρονικό φάκελο. Είναι αμιγώς ψηφιακό και μπορεί να καταγράψει και στείλει τον ήχο με bluetooth σε λογισμικό που το συνοδεύει. έχει υπέρ και κατά.
Υπέρ:
- Η μεγέθυνση που κάνει σου επιτρέπει να ακούς φυσήματα που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να ακούσεις....
- Εάν ο γιατρός λόγω μεγάλης ηλικίας έχει κάποιου βαθμού βαρηκοΐα, θα γίνει το αγαπημένο του στηθοσκόπιο. Μου έτυχε συνάδελφος που το δοκίμασε και "ξανάνιωσε"...
- Σου επιτρέπει να καταγράφεις και να συγκρίνεις τους ήχους στο λογισμικό του και να βλέπεις τις καμπύλες του ήχου που σημαίνει αντικειμενικές μετρήσεις....
Κατά:
- Εάν ο ασθενής έχει τρίχες, τα παράσιτα είναι στο φούλ
- Απαιτεί δικό του bluetooth doogle και εάν έχεις και άλλα bluetooth μηχανήματα αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα.
- H επικοινωνία με το bluetooth δεν γίνεται βάση στανταρ πρωτοκόλλων ήχου αλλά μεταφέρει δεδομένα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα πλην του δικού του.

Πρόσφατα βρήκα ότι μπορεί κανείς να αγοράσει μόνο το σώμα του littmann cardiology III χωρίς τον κώδωνα. Αυτό σε συνδυασμό με FM μικροπομπό μου έβαλε την ιδέα να κάνω το cardiology III να εκπέμπει ότι φτάνει στα αυτιά σου σε συχνότητα στα άκρα των FM. Αρκεί ένα ραδιοφωνάκι συνδεμένο σε USB κάρτα ήχου Η/Υ και ένας buzzer για να έχεις ένα πολύ καλό στηθοσκόπιο με τις δυνατότητες του 3200 σε αρχειοθέτηση και πολύ πρακτικό. Έχω ήδη παραγγείλει το σώμα και θα παίξω λίγο κατά τις διακοπές οπότε θα σας έχω σύντομα νέα....

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

(Αναλώσιμα Ιατρικά υλικά, κυρίως ορθοπαιδικά).

obmed:
Γνωρίζει κανείς αν οι αγορές που γίνονται μέσω μέσω ebay κ.λπ. μπορούν να περαστούν στα έξοδα του ιατρείου;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κανείς αν οι αγορές που γίνονται μέσω μέσω ebay κ.λπ. μπορούν να περαστούν στα έξοδα του ιατρείου;

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, αν έχετε δηλώσει ότι εκτελείτε συναλλαγές με το εξωτερικό. Θα σας ενημερώσει ο λογιστής σας.

obmed:
Ευχαριστώ πολύ.

Και ένα ακόμη site με μηχανήματα και αναλώσιμα που δεν είδα να έχει αναφερθεί:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση