Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου

<< < (14/50) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

«Μπάτε...κλέφτες αλέστε» στο νοσοκομείο Αγρινίου, αφού δεν υπάρχει φύλαξη ούτε στα γραφεία των γιατρών που σχεδόν πάντα οι πόρτες τους είναι ανοιχτές και οι χώροι προσβάσιμοι σε όλους.

Χθες το μεσημέρι σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr άγνωστος μπήκε στο γραφείο των γιατρών και αφαίρεσε έναν σταθερό υπολογιστή και την οθόνη και ανενόχλητος αποχώρησε. Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 3.30 με 4 το μεσημέρι και ο εφημερεύων ιατρός το κατάλαβε πολύ αργότερα.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Ενταξει,πειτε την αληθεια,αυτο δεν εχει περασει απο πολλα μυαλα κάποια στιγμη?Ειναι τοσο προκλητικα απλο να γινει...Αφου ειναι ξεφραγο αμπελι τα πάντα-ΟΛΑ!
Απορω γιατι ειναι ειδηση.Απλά...ΚΑΠΟΙΟΣ το εκανε.Ή μάλλον το τόλμησε!Και τωρα δηθεν απορουμε?

Σα το παγκαρι της εκλησιας.Αφηνεις τα λεφτα εκει πάνω και ευελπιστεις στο κατ'εικονα και καθ'ομοιωσιν των ανθρωπων.Ελα ομως που δεν ειναι πάντα ετσι...

timex:
Και σε αλλα νοσοκομεια εχουν κλεψει.
Μαλιστα σε ενα εκλεψαν τον υπολογιστη απο τα ΤΕΠ και τα αυτοκινητα δυο γιατρων αφου μπηκαν στο γραφειο και πηραν τα κλειδια απο τα μπουφαν τους!

Argirios Argiriou:
Ασθενής που τον χειμώνα ζει στην Γερμανία μου έδωσε την καρτούλα του ιδιώτη Γιατρού της στην Γερμανία που είναι ειδικός Παθολόγος αλλά από ότι κατάλαβα λειτουργεί σαν Οικογενειακός Ιατρός. Μου έκανε εντύπωση η ιστοσελίδα του που μου φαίνεται προσεγμένη και μπορεί να δώσει ιδέες και σε μας:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Nikos Ioannidis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι γιατι-για να εχουμε καλο ρωτημα-δεν μπορει να δημιουργησει τετοιο προγραμμα η ΗΔΙΚΑ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ίδιο ερώτημα βασανίζει και εμένα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Είδα το λογισμικό MedExpress και μου άρεσε. Το σημαντικό όμως είναι ότι η εταιρεία που το έφτιαξε έχει τμήμα υποστήριξης, τους βρίσκεις στο τηλέφωνο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και σου λύνουν και άλλα προβλήματα.
Έχουν έρθει από το γραφείο 3-4 φορές και μου έχουν διορθώσει τον υπολογιστή από virus, έκαναν επανεγκατάσταση τα windows και τώρα δουλεύω πιό γρήγορα.
Αναρωτήθηκα και εγω γιατί δεν έβαλαν αυτούς που εφτιιαξαν το MedExpress να το κάνουν για την ΗΔΙΚΑ αλλά οι απαντήσεις είναι πολλές και προφανείς.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση