Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου

<< < (15/50) > >>

Argirios Argiriou:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Ορθοπαιδικά είδη:

anasm:
Γεια χαρά!

Σε γενικές γραμμές, οι αγορές από e-Shops, θεωρούνται φοβερά οικονομικές,
και απίστευτα positive balanced όσον αφορά στο ισοζύγιο : "Cost vs. Benefits".

Νομίζω, θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, ο καθένας από την προσωπική του εμπειρία, να καταγράψουμε χρήσιμα "tips", για μεγαλύτερη Ασφάλεια -Ποιότητα και Αξιοπιστία.

~~Από πού, κατά κανόνα, ψωνίζετε??
~~Προκύπτει συχνά το ελαττωματικό ή "χτυπημένο" προϊόν??  :(
Υπάρχει, σχετικά άνετη δυνατότητα αντικατάστασης...??
Μήπως καλύτερα, για το λόγο αυτό, και χαλάλι η "διαφορά τιμής", ένα ελληνικό από ένα υπερατλαντικό e-Shop...?  ???

~~Τις προάλλες, είχε αναφερθεί η αγορά, μέσω Internet, ειδικής (much more effective) φαρμακοτεχνικής μορφής Ασπιρίνης...!!

Κάθε πληροφορία και εμπειρία, νομίζω χρήσιμη για όλους μας!  :)

Xouzouris:
Γενικά στην Ελλαδα η αγορα σχεδον οποιουδηποτε ιατρικου υλικου ή συσκευης ειναι σκανδαλωδως υπερτιμημενη. Για τον λογο αυτο, αγοραζω απο το εξωτερικο ο,τι μπορώ ζυγιζοντας παντα κυριως το γεγονος οτι σχεδον ποτε δεν μπορεις να το περασεις στα βιβλια σαν έξοδο (εκτος αν ειναι απο ΕΕ και εχεις "ενεργοποιημένη" την οψιον ενδοκοινοτικων συναλλαγών, μπελας για τα δικα μου δεδομενα μιας που δεν εχω προβει σε αγορα ακριβων συσκευων που να αξιζουν τον κοπο).

Εχω λοιπον αγορασει ανταλλακτικα στηθοσκοπιου και πιεσομετρο τοιχου απο medscope.co.uk, οξυμετρα απο ebay, αναλωσιμα μιας χρησης ηλεκτρονικού θερμομετρου αυτιου απο το Amazon UK χωρις κανενα απολυτως πρόβλημα ειτε με την συναλλαγη ειτε με το υλικό αυτο καθ'εαυτο.

Σε γενικες γραμμες οι Άγγλοι ειναι πολυ επαγγελματιες και δυσκολα θα δημιουργησουν προβληματα στον καλοπιστο αγοραστη που αντιμετωπιζει καποιο πρόβλημα. Οι Κινέζοι από την αλλη στο ebay σου δημιουργουν ενα αγχος, αλλα εαν αποφυγει κανεις τις προφανεις κακοτοπιές (πληρώνουμε μονο με paypal και ποτε με western union ή τραπεζικο έμβασμα, επιλογή power sellers, αποστολη με EMS και οχι κούριερ) συνηθως δεν υπαρχει θέμα, ειδικα για μικροποσά που περνανε τελωνειο "αερα" (τυπου 20-25 γιούρια για ενα οξυμετρο).

Εαν ποτε πληρωθουν και οι παλιες οφειλες ΟΠΑΔ-ΙΚΑ θα εξετασω πολυ ζεστα και την αγορα ενος υπερήχου από εκεί με κατω απο χιλιαρικο να εχω στο ιατρειο σε φαση παίζω-και-μαθαίνω (χωρις δηλαδη ειτε χρεωση για τον ασθενη ειτε γνωμάτευσης των εξετάσεων), εχει αγορασει ο κτηνιατρος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓενικά στην Ελλαδα η αγορα σχεδον οποιουδηποτε ιατρικου υλικου ή συσκευης ειναι σκανδαλωδως υπερτιμημενη. Για τον λογο αυτο, αγοραζω απο το εξωτερικο ο,τι μπορώ ζυγιζοντας παντα κυριως το γεγονος οτι σχεδον ποτε δεν μπορεις να το περασεις στα βιβλια σαν έξοδο (εκτος αν ειναι απο ΕΕ και εχεις "ενεργοποιημένη" την οψιον ενδοκοινοτικων συναλλαγών, μπελας για τα δικα μου δεδομενα μιας που δεν εχω προβει σε αγορα ακριβων συσκευων που να αξιζουν τον κοπο).

Εχω λοιπον αγορασει ανταλλακτικα στηθοσκοπιου και πιεσομετρο τοιχου απο medscope.co.uk, οξυμετρα απο ebay, αναλωσιμα μιας χρησης ηλεκτρονικού θερμομετρου αυτιου απο το Amazon UK χωρις κανενα απολυτως πρόβλημα ειτε με την συναλλαγη ειτε με το υλικό αυτο καθ'εαυτο.

Σε γενικες γραμμες οι Άγγλοι ειναι πολυ επαγγελματιες και δυσκολα θα δημιουργησουν προβληματα στον καλοπιστο αγοραστη που αντιμετωπιζει καποιο πρόβλημα. Οι Κινέζοι από την αλλη στο ebay σου δημιουργουν ενα αγχος, αλλα εαν αποφυγει κανεις τις προφανεις κακοτοπιές (πληρώνουμε μονο με paypal και ποτε με western union ή τραπεζικο έμβασμα, επιλογή power sellers, αποστολη με EMS και οχι κούριερ) συνηθως δεν υπαρχει θέμα, ειδικα για μικροποσά που περνανε τελωνειο "αερα" (τυπου 20-25 γιούρια για ενα οξυμετρο).

Εαν ποτε πληρωθουν και οι παλιες οφειλες ΟΠΑΔ-ΙΚΑ θα εξετασω πολυ ζεστα και την αγορα ενος υπερήχου από εκεί με κατω απο χιλιαρικο να εχω στο ιατρειο σε φαση παίζω-και-μαθαίνω (χωρις δηλαδη ειτε χρεωση για τον ασθενη ειτε γνωμάτευσης των εξετάσεων), εχει αγορασει ο κτηνιατρος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το θέμα συγχωνεύτηκε με το "Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση