Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου
Δ. Κουναλάκης:
Προσέχεις τι αγοράζεις και τις προδιαγραφές του (που καλό είναι να μην στηρίζεσαι μόνο στις προδιαγραφές που δηλώνει ο πωλητής αλλά τις ψάχνεις και στον κατασκευαστή). Καλό είναι να κάνεις ένα google search αυτό που ψάχνεις να δεις και τι προβλήματα έχουν βρει άλλοι που το χρησιμοποιούν.
Εάν αγοράζεις από ebay ψάχνεις να βρεις τι σχόλια έχουν αφήσει άλλοι που πήραν το ίδιο προϊόν από τον πωλητή που θα αγοράσεις. Αποφεύγεις να αγοράσεις από πωλητές με μικρό αριθμό feedback.
Προσοχή στις μεταφορικές: Είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες ιδιωτικές (πχ DHL, fedex, ups, κλπ) κάνουν ότι μπορούν για να το περάσουν τελωνείο και να σου χρεώσουν κερατιάτικα που ξεκινούν από 80€ ελάχιστον για τον εκτελωνισμό. Προτίμησε EMS για Κίνα, USPS για ΗΠΑ, ΕΕ δεν περνά τελωνείο. Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα (μέσω Διαδικτύου) της προσωπικής ταχυδρομικής θυρίδας στις ΗΠΑ & Κίνα για πωλητές που δεν στέλνουν εκτός χώρας ή αρνούνται να στείλουν με τις συγκεκριμένες εταιρίες.
Η εγγύηση σου εάν δεν υπάρχει υποκατάστημα του κατασκευαστή στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη αλλά μπορεί και πάλι να σε συμφέρει. Έχω αγοράσει καρδιογράφο στο 1/3 της τιμής που διατίθεται στην Ελλάδα: Έχω περιθώριο να πετάξω δύο, αν χαλάσουν χωρίς να με απασχολήσει το service.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει πάντα και η δυνατότητα (μέσω Διαδικτύου) της προσωπικής ταχυδρομικής θυρίδας στις ΗΠΑ & Κίνα για πωλητές που δεν στέλνουν εκτός χώρας ή αρνούνται να στείλουν με τις συγκεκριμένες εταιρίες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία γι' αυτό που ανέφερες; Ακούγεται ενδιαφέρον. Αποκτάς μια ταχυδρομική θυρίδα στις χώρες αυτές. Με ποιο τρόπο; Γίνεται και στην Αγγλία; (Γιατί κι από εκεί δεν στέλνουν αρκετοί εξωτερικό).
Πολλές φορές το e-bay δεν σε αφήνει να προχωρήσεις συναλλαγή αν ο πωλητής δηλώνει ότι δεν στέλνει εξωτερικό. Το σύστημα βλέπει ότι έχεις δηλώσει Ελλάδα και δεν προχωράει. Έρχεσαι σε προσωπική συνεννόηση με τον πωλητή; Αν όμως γίνει η συναλλαγή εκτός e-bay, δεν είσαι κατοχυρωμένος αν στραβώσει.
Μετά πώς έρχεται το δέμα Ελλάδα;
Δ. Κουναλάκης:
προσωπικά χρησιμοποιώ το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος αλλά παλαιό και διαδεδομένο για χρήστες με ταχτική χρήση είναι το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Κίνα έχω πετύχει αλλά δεν χρησιμοποιώ και δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό άμεσα.
timex:
Συγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται...
Οσοι δε στελνουν εκτος ΗΠΑ ή Κινας, στελνουν το προϊον που αγοραζεις στη θυριδα σου στην ιδια χωρα και μετα; Γίνεται προώθηση στη διεύθυνσή σου στην Ελλάδα; Απο ποιον γίνεται αυτό; Αυτόματα;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνωμη αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται...
Οσοι δε στελνουν εκτος ΗΠΑ ή Κινας, στελνουν το προϊον που αγοραζεις στη θυριδα σου στην ιδια χωρα και μετα; Γίνεται προώθηση στη διεύθυνσή σου στην Ελλάδα; Απο ποιον γίνεται αυτό; Αυτόματα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δες τα link που παρέθεσε ο κ. Κουναλάκης για τις λεπτομέρειες
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση