Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου
Πατρωνάκης Μάνος:
Ηeine Mini 3000
Μαρία Χόρτη:
εχω το Keeler Professional , το ειχα αγοράσει στο rotation της οφθαλμολογικής στην ειδικότητα.
Μου το ειχε συστησει ο διευθυντης της κλινικης και το ειχα καθημερινα μαζι μου για να εξοικειωθω. Νομίζω υπερκαλύπτει τις ανάγκες του Γενικού Γιατρού.
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεχω το Keeler Professional , το ειχα αγοράσει στο rotation της οφθαλμολογικής στην ειδικότητα.
Μου το ειχε συστησει ο διευθυντης της κλινικης και το ειχα καθημερινα μαζι μου για να εξοικειωθω. Νομίζω υπερκαλύπτει τις ανάγκες του Γενικού Γιατρού.
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπικά θα ήθελα να έχω και μία σχισμοειδή λυχνία στο Ιατρείο μου, για να μπορώ να αφαιρώ γρέζους αλλά δυστυχώς το κόστος για την ώρα είναι απαγορευτικό.
Πάντως στην Σουηδία τα πιο πολλά Κέντρα Υγείας, στην επαρχία τουλάχιστον, έχουν σχισμοειδείς λυχνίες και οι Γενικοί Ιατροί τις χρησιμοποιούν.
Δ. Κουναλάκης:
Welch Allyn Panoptic
Εάν συνεργάζεται ο ασθενής να κοιτά πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά βλέπεις όλο το βυθό χωρίς μυδρίαση
Δεν είναι το εργαλείο για τον οφθαλμίατρο αλλά για το γενικό γιατρό είναι λουκούμι
Μου πήρε λίγο να το μάθω... Δεν τα παίρνω και εύκολα κάποια πράγματα.
Κόστος 1000€+ΦΠΑ από ελλάδα,
Από E-bay καμιά $700 καινούργιο ή όταν τελειώνουν τα αμερικανάκια καλοκαίρι-φθινόπωρο είναι στη μισή τιμή. Προαπαιτούμενο θυρίδα στις USA.
Θα το βρεις ευκολότερα σε set με το επίσης άριστο ωτοσκόπιο macroview. Μετά από αυτό όλα τα ωτοσκόπια μου φαίνονται παιδικά παιχνίδια.
Gatekeeper:
Το καινουριο καλούδι της Welch Allyn .........
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση