Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Οργάνωση - Εξοπλισμός ιδιωτικού ιατρείου

<< < (19/50) > >>

theodos:

Κόστος 1000€+ΦΠΑ από ελλάδα,
Από E-bay καμιά $700 καινούργιο ή όταν τελειώνουν τα αμερικανάκια καλοκαίρι-φθινόπωρο είναι στη μισή τιμή. Προαπαιτούμενο θυρίδα στις USA. 
Θα το βρεις ευκολότερα σε set με το επίσης άριστο ωτοσκόπιο macroview. Μετά από αυτό όλα τα ωτοσκόπια μου φαίνονται παιδικά παιχνίδια.

Στην Ελλάδα μπορεις να το βρεις αυτη τη στιγμή 860+φπα, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςιατρικός εξοπλισμός

Δ. Κουναλάκης:
Ξέρω τι γράφω: 936€ κάνει η έκδοση με το μπλε φίλτρο και 780€ αυτό χωρίς το μπλε φίλτρο αλλά και τα δύο είναι χωρίς χειρολαβή-μπαταρία,
Η χειρολαβή με μπαταρία νικελίου-καδμίου κάνει: 196€ ενώ με μπαταρία λιθίου κάνει 312€

Αυτά γράφει το site που παρέθεσες. Να σου πω ότι έχω βρει μεταχειρισμένο από ebay σε άριστη κατάσταση το σετ panoptic-macroview-χειρολαβή νικελίου και μου κόστισε 480€ με τα μεταφορικά....

Τωρα την πολιτική τιμών της welch allen ευρώπης δεν θέλω να την σχολιάσω.... Είναι η χαρά των γερμανικών και ιταλικών εταιριών ιατρικών ειδών...

theodos:
το έχει στις προσφορές : PanOptic  χωρίς το μπλε φίλτρο με χειρολαβή-μπαταρία /λιθίου

και θήκη στην τιμή που ανέφερα.

Εγώ το πήρα το καλοκαιρι, που  το είχαν για ένα διάστημα

στα 640 με ΦΠΑ,  πάντα στις προσφορές.

Ηλίας Παπαζήσης:
Όσοι θέλουν να εξοπλίσουν ιατρείο, ας επικοινωνήσουν με προσωπικό μήνυμα.
Η μακροχρόνια εμπειρία μου στις προμήθειες εξοπλισμού, μου έχει δείξει πως έχει τις καλύτερες τιμές και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Μην καταλήξετε πουθενά χωρίς συγκρίσεις. Παγκόσμια αρχή στις αγορές....

Argirios Argiriou:
Online Κατάστημα Ορθοπαιδικών Ειδών "Σώμα και Υγεία":

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση