Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του ν. 1599/1986, δηλώνω ότι δεν τυγχάνω συνταξιούχος, δεν (διαγράφουμε κατά περίπτωση) κατέχω άλλη θέση στο Δημόσιο, δεν (διαγράφουμε κατά περίπτωση) έχω οποιαδήποτε άλλη προϋπηρεσία σε Κ.Υ. ή Π.Ι., σε Νοσοκομείο ή το Δημόσιο.
Επίσης δηλώνω ότι τα στοιχεία της αίτησης μου καθώς και τα στοιχεία που αναφέρονται στα επισυναπτόμενα σε φωτοτυπία δικαιολογητικά μου είναι ακριβή και αληθή.Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
ΕίσοδοςΌταν έχεις κάνει ήδη ένα μέρος της ειδικότητας (τουλάχιστον 3 μήνες) τότε δηλώνεις στην αίτηση την προϋπηρεσία και δεν κάνεις τρίμηνη εκπαίδευση όταν διορίζεσαι για το αγροτικό.
Το παράξενο είναι πως ενώ το υπουργείο δεν έχει τη δυνατότητα να το ελέγξει το νοσοκομείο στο οποίο διορίστηκε για τρίμηνη εκπαίδευση δεν εφάρμοσε το νόμο αν και γνώριζε πως η "συνάδελφος" έκανε μέρος της ειδικότητας......στο ίδιο νοσοκομείο.
Μετά από την επώνυμη καταγγελία ο προϊστάμενος του γραφείου προσωπικού ενημέρωσε τη "συνάδελφο" ότι από Δευτέρα θα συνεχίσει στο Π.Ι. μέχρι να συμπληρώσει 9 μήνες και όχι δώδεκα όπως ήταν η αρχική της σύμβαση με το νοσοκομείο.
Η συνάδελφος Κόκκαλη Ελευθερία δήλωσε ψευδώς στην αίτησή της πως δεν έχει προϋπηρεσία στο ΕΣΥ, ενώ η αλήθεια είναι πως ειδικεύτηκε στο νοσοκομείο της Άρτας για 1,5 χρόνο στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο.
Ο προϊστάμενος του γραφείου προσωπικού κ. Καλαμπόκης (για τους λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει) αμέλησε να εφαρμόσει το νόμο.
Το υπουργείο δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να διασταυρώνει σημαντικές πληροφορίες ώστε να αποφεύγονται τέτοιες παρανομίες.
Αναμένεται η απάντηση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας κ. Γ. Λάμπρου (οδοντίατρος).