Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ψευδή Αίτηση Ιατρού Υπόχρεου Υπηρεσίας Υπαίθρου και οι κυρώσεις του νόμου
Chris123GR:
Ο πολίτης ΕΙΝΑΙ το κράτος . Το κράτος εκλέγεται , νομιμοποιείται και οπλίζεται ηθικά από τον πολίτη . Όταν ο πολίτης είναι διεφθαρμένος , το κράτος αναγκαστικά ακολουθεί την ηθική οδό αυτού . Κράτη και δημόσια διοίκηση ex machina δεν υπάρχουν . Ανώτερες δυνάμεις , αποδιοπομπαίοι τράγοι και φορτοεκφορτώσεις ηθικών αξιών δεν υπάρχουν . Ο καθένας από εμάς που επιλέγει να αυτοχαρακτηρίζεται με το συγχωροχάρτι του "πολίτη" , αποδεσμευόμενος από την ιερή του υποχρέωση στον έλεγχο σε ατομικό επίπεδο νομιμοποιεί τον ωχαδερφισμό και την απάθεια , κάτι που μας οδήγησε στην άθλια κατάσταση του παρόντος .
Αν θέλουμε ως ιατροί άλλοτε να είμαστε λειτουργοί και άλλοτε "πολίτες" , διχασμένες κατά συμφέρον προσωπικότητες , θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι θα μας διαφεντεύουν άλλοι .
Ένα μεγάλο μπράβο στον Τάσο !
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσο αφορά το θέμα δήλωσης ειδικότητας και τη διασταύρωση της παράνομης διπλοεγγραφής σε λίστες αναμονής όσες φορές διαπίστωσα προσωπικά παρανομία την έχω καταγγείλει.
Το ότι το υπουργείο βρίσκεται σε τριτοκοσμική κατάσταση και στο θέμα αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ωραία, το κατήγγειλες. Και το πιθανότερο είναι ότι διαγράφηκαν οι παραπανίσιες αιτήσεις. (Αν και νομίζω ότι προβλέπεται το οξύμωρο να ακυρώνονται οι προγενέστερες και να παραμένει σε ισχύ η τελευταία χρονολογικά αίτηση δηλ. αυτή κατά την οποία υποβλήθηκε η ψευδής υπεύθυνη δήλωση!!!) Παρακολούθησες αν οι υπηρεσίες (διευθύνσεις υγείας) εφάρμοσαν τον νόμο εναντίον των γιατρών που υπέβαλαν την ψευδή υπεύθυνη δήλωση; Και στράφηκες εναντίον των δημόσιων υπαλλήλων που δεν το έκαναν;
Στην περίπτωση που αναφέρεις μειώθηκε η θητεία κατά 3 μήνες αλλά αυτό που ζητάς, αν κατάλαβα καλά, είναι να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από το νόμο για ψευδή υπεύθυνη δήλωση.
Κι αφού αναφέρεις ονόματα, είναι λογικό να δημιουργούνται απορίες αν υπάρχει κάτι προσωπικό; Κάποιο έννομο συμφέρον δικό σου ή γνωστού σου προσώπου;
Διαφορετικά να καταθέσω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο!
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα υποθέσω τώρα ότι θα κινηθείς εναντίον του προϊστάμενου του γραφείου προσωπικού για παραβίαση-αμέληση καθήκοντος;
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο προϊστάμενος του γραφείου προσωπικού στο νοσοκομείο Άρτας δυστυχώς δεν εφαρμόζει το νόμο για πολλά θέματα.
Ήδη ενημερώθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Λάμπρου.
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσο αφορά το θέμα δήλωσης ειδικότητας και τη διασταύρωση της παράνομης διπλοεγγραφής σε λίστες αναμονής όσες φορές διαπίστωσα προσωπικά παρανομία την έχω καταγγείλει.
Το ότι το υπουργείο βρίσκεται σε τριτοκοσμική κατάσταση και στο θέμα αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ωραία, το κατήγγειλες. Και το πιθανότερο είναι ότι διαγράφηκαν οι παραπανίσιες αιτήσεις. (Αν και νομίζω ότι προβλέπεται το οξύμωρο να ακυρώνονται οι προγενέστερες και να παραμένει σε ισχύ η τελευταία χρονολογικά αίτηση δηλ. αυτή κατά την οποία υποβλήθηκε η ψευδής υπεύθυνη δήλωση!!!) Παρακολούθησες αν οι υπηρεσίες (διευθύνσεις υγείας) εφάρμοσαν τον νόμο εναντίον των γιατρών που υπέβαλαν την ψευδή υπεύθυνη δήλωση; Και στράφηκες εναντίον των δημόσιων υπαλλήλων που δεν το έκαναν;
Στην περίπτωση που αναφέρεις μειώθηκε η θητεία κατά 3 μήνες αλλά αυτό που ζητάς, αν κατάλαβα καλά, είναι να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από το νόμο για ψευδή υπεύθυνη δήλωση.
Κι αφού αναφέρεις ονόματα, είναι λογικό να δημιουργούνται απορίες αν υπάρχει κάτι προσωπικό; Κάποιο έννομο συμφέρον δικό σου ή γνωστού σου προσώπου;
Διαφορετικά να καταθέσω κι εγώ ένα μεγάλο μπράβο!
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος μπορείς να δεις την εξέλιξη με την διπλή αίτηση της συναδέλφου.
Την συνάδελφο δε τη γνωρίζω και δεν έχω καμία σχέση ευθέως ή πλαγίως ;D μαζί της.
Η μόνη σχέση με Άρτα είναι το ΚΕΥΓ :P
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τάσο, για να κάνει κάποιος διπλή αίτηση στην ίδια διεύθυνση υγείας και μάλιστα της επαρχίας που έχει από ένα έως λίγα νοσοκομεία και ιδιαίτερα σε διεύθυνση που τα αποτελέσματα αναρτώνται στο διαδίκτυο πρέπει να είναι "στόκος"!
Κι όπως φαίνεται υπήρχε αίτηση διαγραφής αλλά δεν είχε σβηστεί από το site.
Το κόλπο γίνεται σαφώς με διαφορετικές διευθύνσεις υγείας ανά την Ελλάδα ιδιαίτερα σε όσες δεν κοινοποιούν στο internet τις αιτήσεις ή/και τα ονόματα.
Στο θέμα της αγροτικού τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει;
Θεωρώ ότι αφού η αίτηση για τη θέση βασίστηκε σε ψευδή δικαιολογητικά θα έπρεπε να ακυρωθεί η κατάληψη της θέσης. Προβλέπεται; Δε νομίζω.
Κόβουμε τους 3 μήνες και δεν τρέχει κάστανο.
Μένει μόνο να διωχθεί (αν το επιδιώξει η υπηρεσία) για ψευδή υπεύθυνη δήλωση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση