ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Αποτελεσματικότερη Θεραπεία Ακμής??...
(1/1)
anasm:
Γειά χαρά.
Σίγουρα το θέμα αυτό,
θα ήταν καλύτερο να τεθεί σ'ενα πιο εξειδικευμένο-Δερματολογικό FΟRUM... :o ::)
Παρόλ'αυτά,
ο Γενικός γιατρός, από την "εργασιακή φύση" της δουλειάς του, έρχεται σε επαφή με τεράστιο αριθμό ατόμων, άμεσα και έμμεσα,
"καταγράφοντας" :
Θεραπευτικά Σχήματα διαφόρων Ειδικοτήτων, Αποτελεσματικότητα αυτών, Εντυπώσεις και σχόλια των Ασθενών κλπ κλπ...
Αναπόφευκτα, λοιπόν,
γίνεται μια πηγή Πληροφοριών και εμπειριών για ένα Νοσολογικό φάσμα,
πραγματικά, εντυπωσιακά ευρύ!!...
Στα πλαίσια λοιπόν αυτά,
οι συνολικές "βιωματικές" πληροφορίες του, και για το θέμα της Ακμής,
νομίζω οτι θα είναι ενδιαφέρουσες και αξιοπρόσεκτες...
"Δικό σας!!",
που λένε και στις Πίστες!!... ;) ;) ;)
Σας ευχαριστώ πολύ :)
Giansymos:
Ισως πιο κατάλληλος για "καταγραφή άλλων ειδικοτήτων" να είναι ο φαρμακοποιός, ο οποίος είναι και πρώτο τραπέζι πίστα! Κατά τ' άλλα η ζωή συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς εκτός θαλάσσης!
Chris123GR:
Αμμοβολή (Dermabrasion) !!! ;D
anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΙσως πιο κατάλληλος για "καταγραφή άλλων ειδικοτήτων" να είναι ο φαρμακοποιός, ο οποίος είναι και πρώτο τραπέζι πίστα! Κατά τ' άλλα η ζωή συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς εκτός θαλάσσης!
--- Τέλος παράθεσης ---
Γειά χαρά!!
Πράγματι, κι εγώ, παρά την έντονη απειρία μου,
νομίζω οτι ο Φαρμακοποιός, αν θέλει και νιώθει περισσότερο "Φαρμακοποιός" παρά "Φαρμακοπώλης" (εννοείται, σεβαστά όλα, προκειμένου να βγεί ο επιούσιος...),
μπορεί, πραγματικά, να γίνει πολύτιμος σύμβουλος και συνεργάτης...
Παρόλ'αυτά,
η απορία μου σε πρώτη φάση είναι :
Με βάση το ευρύ φάσμα ατόμων-περιστατικών, που καθημερινά σχεδόν, αντιμετωπίζει ο Γενικός γιατρός,
διακρίνει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα :
Α)Στη Συστηματική χορήγηση Ρετινοειδών και Αντιβίωσης??
ή
Β)Στη χορήγηση Αντισυλληπτικών για "κάποιο" χρονικό διάστημα??
Ευχαριστώ πολύ!!
EzeΤΡΟΛ:
Κττμγ, κάθε ασφαλισμένος έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία (και επιδερμίδα) και ως εκ τούτου, τα μηχανιστικά μοντέλα τύπου "Ό,τι-είναι-καλό-για-έναν-είναι-καλό-και-για-τους-υπολοίπους", δεν μπορούν να εφαρμοστούν.
Το αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις που δοκιμάζουμε πάνω στους ασφαλισμένους μας φάρμακα που μόλις βγήκαν από τα εργαστήρια των Φαρμακοβιομηχανιών έχοντας δοκιμαστεί σε κονίκλους/χάμστερ/ινδικά χοιρίδια ή "πληθυσμό μελέτης" αποτελούμενο από ευσταλείς, υγιείς, 35χρονους τσολιάδες που δεν παίρνουν άλλα φάρμακα, σε αντίθεση με το συρφετό των φαρμάκων που παίρνουν οι real life, προχωρημένης ηλικίας ασφαλισμένοι μας.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση